Jeden problém ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5629
13.4.23 00:10
@Pírko2 píše:
Z biologického hlediska je lepší předat geny starého muže, který dokázal přežít, protože dříve se dožíval kmetských let vážně jen člověk s dobrými geny :nevim:

Dneska pravda, už se dožívá hodně let kde kdo, ale pořád je to ve vás ženách… že po starších mužích jedete jak slepice po flusu :nevim:

A to nejen po bohatých a krásných. Nebo je snad Felix nějak extra bohatej a krásnej? :nevim:

Ale má své kouzlo holt :nevim:

Akorát že s věkem roste fragmentace DNA ve spermií h. No Felix tak na toho lstileda nějaký speciální druh žen. Tak možná nějakej starej bezdak na hlavaku by měl u někoho taky šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
13.4.23 00:13

https://www.tyden.cz/…_435203.html

„Čekání na potomka se vyplatí: starší otcové mají chytřejší syny“

Můj táta mě měl ve skoro 40ti (matka mladší o dost) :nevim:

Měl mě mít ještě později, byl bych ještě chytřejší asi :nevim:

Takže já na ty vaše feministické „studie“ nevěřím, čím starší muž, tím lepší… (evolučně to dává smysl, dříve se dožíval delšího věku jen dobrý muž s dobrými geny) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
13.4.23 00:18
@Pírko2 píše:

„Čekání na potomka se vyplatí: starší otcové mají chytřejší syny“

Můj táta mě měl ve skoro 40ti (matka mladší o dost) :nevim:

Měl mě mít ještě později, byl bych ještě chytřejší asi :nevim:

Takže já na ty vaše feministické „studie“ nevěřím, čím starší muž, tím lepší… (evolučně to dává smysl, dříve se dožíval delšího věku jen dobrý muž s dobrými geny) :nevim:

Anebo jsi mohl mít třeba achondroplazii 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
13.4.23 00:21

Holky zas žárlej :nevim:

„Vědci zjistili, že starší otcové mají chytřejší syny. Dvanáctiletí chlapci starších otců vyšli z výzkumu jako inteligentnější, více se soustředili na své zájmy a nezajímalo je tolik srovnávání s jejich vrstevníky. Čím starší otec byl, tím lepších skóre jeho potomek měl. U dívek se tato korelace nepotvrdila. O studii informoval server newsweek.com.“

„Tyto znaky se projevovaly ještě silněji, byl-li otec starší 45 let. Inteligentní děti dosahovaly lepších školních výsledků a byly nadanější obzvláště v technických předmětech, jakými jsou matematika nebo fyzika.“

:nevim:

Stárnoucí holky se dneska užárlej k smrti na nás krásně zrající muže. :nevim:

IQ je hlavně dědičné, byť v dospělosti se to projevuje nejvíc… ale těmhle už moc IQ neklesne…

Je to tak. I ty naše geny se lepší časem, to je neuvěřitelné, asi epigenetika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 11:11

Nechápu, jak se někomu může povést 8 komentářů, které vlastně nikoho nezajímají… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6956
13.4.23 17:09
@Anonymní píše:
Nechápu, jak se někomu může povést 8 komentářů, které vlastně nikoho nezajímají… :mavam:

Jojo, to on umí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.23 07:48

Jak mu rict aby netahal praci domu? Proste rict mu netahej praci domu:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80172
16.4.23 08:02

Já to pochopila jinak. Ne že on doma řeší práci. Ale že on je prostě šéf i doma, a ji postavil i doma do role podřízené.
Tam bude velký problém. A ještě když jeho otec byl velký šéf doma. To nepomůže nic. Můžeš mu jednoduše říkat, že doma nejsi jeho podřízená. To je všechno. Ale pochybuji, že to přijme. Špatný výběr partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
16.4.23 09:31
@Anonymní píše:
S přítelem jsme spolu už 3 roky, seznámili jsme pracovně, věkově je jen o trochu starší, podle mého názoru. Na svou současnou pozici jsem se vlastně dostala díky němu, ale pokud bych na ni neměla, tak ji nedostanu. Práce vyžaduje dost našeho času, ale to není problém. Spíš mi přijde, že občas očekává, že ho budu vždycky poslouchat proto, že je můj přímý nadřízený. Nevím, jak mu vysvětlit, že by to mohl přestat dělat, protože on svou prací žije… Z legrace mi jednou řekl, že pokud ho nebudu poslouchat, tak to nebude hezké(ne přímo takhle). Nechci ho měnit, ale pokud o tom začnu mluvit, tak to asi zamítne. Jak mu říct, aby netahal práci domů? Aby to mělo nějaký efekt.. Jinak myslím ve všech ostatních věcech problémy nemáme. Jeho otec byl kontrolující maniak, ale jakože extrém..Prosím o anonym, práce a jsem paranoidní.

Tohle by mě naštvalo ze všeho nejvíc. Ještě Ti bude dělat fotra, blbec. :roll:
Dávej si pozor. On si ty šéfovské manýry bude nosit i domů. Ale Ty máš výhodu že jsi asi o dost mladší, tak ho případně můžeš vyměnit za nějaký méně autoritativní subjekt. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí