Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
S přítelem jsme spolu už 3 roky, seznámili jsme pracovně, věkově je jen o trochu starší, podle mého názoru. Na svou současnou pozici jsem se vlastně dostala díky němu, ale pokud bych na ni neměla, tak ji nedostanu. Práce vyžaduje dost našeho času, ale to není problém. Spíš mi přijde, že občas očekává, že ho budu vždycky poslouchat proto, že je můj přímý nadřízený. Nevím, jak mu vysvětlit, že by to mohl přestat dělat, protože on svou prací žije… Z legrace mi jednou řekl, že pokud ho nebudu poslouchat, tak to nebude hezké(ne přímo takhle). Nechci ho měnit, ale pokud o tom začnu mluvit, tak to asi zamítne. Jak mu říct, aby netahal práci domů? Aby to mělo nějaký efekt.. Jinak myslím ve všech ostatních věcech problémy nemáme. Jeho otec byl kontrolující maniak, ale jakože extrém..Prosím o anonym, práce a jsem paranoidní.
No jo no, ty starší muži vás prostě přitahují, to dělá ta autorita a ještě je to tvůj šéf. ![]()
Prostě starší muži jsou sexy pro ženy ![]()
Pokud je tvůj nadřízený, tak poslouchat budeš muset. To je snad jasné. No a jakmile by začal doma mluvit o práci, hned bych změnila téma. Řekla bych třeba že práce bylo dost a že si chceš oddáchnout. To je snad pochopitelné. Poslouchat ho nemusíš 24/7 jenom proto, že díky němu máš práci. Ať si zase nemyslí. ![]()
@Lu66 píše:
Pokud je tvůj nadřízený, tak poslouchat budeš muset. To je snad jasné. No a jakmile by začal doma mluvit o práci, hned bych změnila téma. Řekla bych třeba že práce bylo dost a že si chceš oddáchnout. To je snad pochopitelné. Poslouchat ho nemusíš 24/7 jenom proto, že díky němu máš práci. Ať si zase nemyslí.
Jo to jsou ty aférky se šéfíkama, kdyby si začla s kolegou, mohli být na stejné úrovni, ale ona holt chtěla přímo šéfa ![]()
@Pírko2 píše:
Jo to jsou ty aférky se šéfíkama, kdyby si začla s kolegou, mohli být na stejné úrovni, ale ona holt chtěla přímo šéfa
Teda to zni hodne zahorkle a zhrzene. ![]()
@Birdonawire píše:
Teda to zni hodne zahorkle a zhrzene.
Po mně jedou i nadřízené… takže klid ![]()
Jenže já nedávám každé na potkání.. ![]()
Když chceš šéfa, tak ti holt bude šéfovat i doma, co se divíš? ![]()
Říkat tady nejsme v praci při každé příležitosti, kdy ti nemá co sefovat.
@Pírko2 píše:
Po mně jedou i nadřízené… takže klid![]()
Jenže já nedávám každé na potkání..
Když chceš šéfa, tak ti holt bude šéfovat i doma, co se divíš?
Ja jsem v klidu a nicemu se nedivim, ![]()
@Pírko2 píše:
No jo no, ty starší muži vás prostě přitahují, to dělá ta autorita a ještě je to tvůj šéf.Prostě starší muži jsou sexy pro ženy
Takme se třeba libej mladší ![]()
@Polední bouře píše:
Takme se třeba libej mladší
Ale nepovídej. A kolikpa že ti je? ![]()
Mně je přes 30… že bych se ti nelíbil jako jo? Nekecej ![]()
A teď si mě představ za 10 let, jak ještě uzraju ![]()
@Pírko2 píše:
Ale nepovídej. A kolikpa že ti je?![]()
Mně je přes 30… že bych se ti nelíbil jako jo? Nekecej
A teď si mě představ za 10 let, jak ještě uzraju
Tak to jsi mladsi ![]()
Ale abych to upřesnila, tak ne každý mladší se mi libi ![]()
@Polední bouře píše:
Tak to jsi mladsi
Ale abych to upřesnila, tak ne každý mladší se mi libi
Ale chlapi zrajou jak víno. Vem si mladého Conneryho, nic moc. V bondovkách nic extra… a pak hrál ve Skále a tam měl charisma… ![]()
Ten film je o ničem jinak, ale Connery tam vypadá lépe než v těch 30 nebo kolik mu bylo v prvních bondovkách. A není jedinej… ![]()
U žen je to opačně ![]()
@Pírko2 píše:
Ale chlapi zrajou jak víno. Vem si mladého Conneryho, nic moc. V bondovkách nic extra… a pak hrál ve Skále a tam měl charisma…![]()
Ten film je o ničem jinak, ale Connery tam vypadá lépe než v těch 30 nebo kolik mu bylo v prvních bondovkách. A není jedinej…
U žen je to opačně
Jak víno to sedí. Napřed se bobule pěkně zakulacuji a pak začnou svraskavat nebo hnit ![]()
@Pírko2
Jinak z biologického hlediska je nejlepší si ke starému dojít pro prachy a k mladému pro biologický material ![]()
@Polední bouře píše:
@Pírko2
Jinak z biologického hlediska je nejlepší si ke starému dojít pro prachy a k mladému pro biologický material
Z biologického hlediska je lepší předat geny starého muže, který dokázal přežít, protože dříve se dožíval kmetských let vážně jen člověk s dobrými geny ![]()
Dneska pravda, už se dožívá hodně let kde kdo, ale pořád je to ve vás ženách… že po starších mužích jedete jak slepice po flusu ![]()
A to nejen po bohatých a krásných. Nebo je snad Felix nějak extra bohatej a krásnej? ![]()
Ale má své kouzlo holt ![]()
S přítelem jsme spolu už 3 roky, seznámili jsme pracovně, věkově je jen o trochu starší, podle mého názoru. Na svou současnou pozici jsem se vlastně dostala díky němu, ale pokud bych na ni neměla, tak ji nedostanu. Práce vyžaduje dost našeho času, ale to není problém. Spíš mi přijde, že občas očekává, že ho budu vždycky poslouchat proto, že je můj přímý nadřízený. Nevím, jak mu vysvětlit, že by to mohl přestat dělat, protože on svou prací žije… Z legrace mi jednou řekl, že pokud ho nebudu poslouchat, tak to nebude hezké(ne přímo takhle). Nechci ho měnit, ale pokud o tom začnu mluvit, tak to asi zamítne. Jak mu říct, aby netahal práci domů? Aby to mělo nějaký efekt.. Jinak myslím ve všech ostatních věcech problémy nemáme. Jeho otec byl kontrolující maniak, ale jakože extrém..
Prosím o anonym, práce a jsem paranoidní.