JEDINACEK???????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ha
514
12.2.09 19:35

Anonymní, :D určitě ne všechny a určitě ne všechny chtějí 3 a více dětí :) Úplně tě chápu a to jsem měla dcery (3r2m) miminkovské období bych řekla, když srovnávám, pohodové, jakmile začla chodit nastala bojovka, je poměrně aktivní, ale ne hyperaktivní (matky těchto dětí se 100% nezastaví), období vzdoru apod…
Teď už chodí do školky a já vidím, jak jí to svědčí a mě myslím taky.
Bydleli jsme na takové větší vesnici, teď už konečně ve městě a je to super.
Po narození dcery jsme byli oba s manželem rozhodnuti, že jedno a bude nám bezva a tak to bylo, cca 1/2 roku zpět jsem začala malinko uvažovat, že možná přeci jen, manžel byl myslím na stejné vlně, a teď ?
Malá je naše a umíme si to užít i ve trojko, jak říkáme :D :D
Já se těším do práce, malá je šťastná ve školce, manžel v práci a nám to takto stačí :)

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.2.09 20:12

Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, my si to taky umíme užít ve trojko :D jen se bojím, aby nám to syn, až bude velký někdy nevyčetl. Určitě to není sobectví nebo nějaké ekonomické zájmy, já jsem dokonce skončila vš a hned šla na mateřskou i když jsem věděla, že bych měla mít nějakou praxi…ale prostě to na mě přišlo a já hrozně chtěla miminko. Nevím, jestli je náš malý hyperaktivní a snad to tak nebude, ale nadneseně řečeno vlastně takový je. Ráno nastartuje a nezastaví se a protože už mluví, tak neustále křičí a dožaduje se..to podej, to udelat maminka, to a to a to je neustálý kolotoč, když nereaguju, tak to opakuje do zblbnutí a přidává na intenzitě hlasu, takže někdy se sobě divím, že ještě nejsem v Kroměříži :? Myslím, že by mu kolektiv moc prospěl, má moc rád děti a rád se předvádí, říkáme mu malý Donutil, asi z něj bude herec…já nevím jak to mají jiné maminky, ale když slyším: škoda, že už mi končí mateřská, já jsem měla tolik času, tak mě to upřímně řečeno zvedá ze židle…protože já to mám přesně naopak…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová