7měsíční dítě nejí

188
31.7.18 20:15

Jedl a neji

Cauky mamky :kytka: mám malyho 7 měsíců, a odmítá mi jist. Normálně od konce 4.mesice dáváme prikrmy, papal dost, v pohodě, většinou vše. Teď nám vyrostl Zoubek, a pusu mu na 7 zapadu :mrgreen: co se tyče jidla ještě si říkám fajn, navíc je horko, ale nechce mi ani mliko nějak extra, jestli ráno vypije 80-100ml, pak presnidavka - 5 lzicek a rve, beru, obed se snažím do nej nacpat cely a docela spolupracuje, svacu teď davam mliko, zase tak 50-60ml, kaši asi 5 lzicek a rve, no a večer mu dam mliko ještě ve spánku a vypije zase 80-100ml. Myslíte, ze proste jen nemá hlad? To horko a zub? Predtim jedl fakt normálně, tak si říkám aspoň at pije pití, tak vypít mi Vypije tak 400-500ml za 24h, vc.noci. Nejspokojený je od narozeni pořad, ale neprijde mi ze má hlad, nebo ze brečí hlady, protože to by jedl aspoň jedno nebo druhé. Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7776
31.7.18 20:30

Zuby, horko. Náš 10.5 měsíční nejí taky, pouze pije mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
31.7.18 20:33

11 měsíční - taky tak. Trvá to už pár týdnů, zuby, horko. Nepije ani mléko, ale to už od 7 měsíců. Hlavně, že pije čaj, opravdu hodně. Něco málo sní, ale moc tomu nedá no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
31.7.18 20:34

@Sarusss a ty nedáváš jiné tekutiny kromě mléka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
31.7.18 22:18
@Pomka píše:
@Sarusss a ty nedáváš jiné tekutiny kromě mléka?

Davam, psala jsem ze vypije 400-500ml za 24h, ze aspoň to pití nám jde.. ale měl by i něco pojist bobik, jenže co dělat když nechce,asi jedině vyčkat a hlady snad neumre :nevim: říkám si ze kdyby měl hlad tak aspoň to mlicko vypije, jen mám z toho blbej pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
31.7.18 22:19
@Macik.S píše:
11 měsíční - taky tak. Trvá to už pár týdnů, zuby, horko. Nepije ani mléko, ale to už od 7 měsíců. Hlavně, že pije čaj, opravdu hodně. Něco málo sní, ale moc tomu nedá no.

Mu je asi taky fajn takhle ale mě hloda svědomí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
31.7.18 22:31

U nas to samy!!! dcera 7 mesicu jedla uz krasne, ale ted netrpelive vyhlizime horni jednicky + to horko a je to hrozny, vubec neji… Presne jen par lzicek a rev, lahev s UM mi odmita, jen mamino prsicko (coz je super, alespon mi zvedne laktaci) a voda z hrnicku, tu loka ve velkem. Tukove zasoby ma, takze dobry :) ale k tomu je ted neuveritelne protivna, nervni, vztekaci :( v noci ma spanek tak lehky, ze ji probudi i zvuk, ze se se treba otacim v posteli… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
1.8.18 14:14
@lovethelife píše:
U nas to samy!!! dcera 7 mesicu jedla uz krasne, ale ted netrpelive vyhlizime horni jednicky + to horko a je to hrozny, vubec neji… Presne jen par lzicek a rev, lahev s UM mi odmita, jen mamino prsicko (coz je super, alespon mi zvedne laktaci) a voda z hrnicku, tu loka ve velkem. Tukove zasoby ma, takze dobry :) ale k tomu je ted neuveritelne protivna, nervni, vztekaci :( v noci ma spanek tak lehky, ze ji probudi i zvuk, ze se se treba otacim v posteli… :zed:

Máme to skoro stejný, vzteka se cely dny, lozi po čtyřech a jeci a jeci a jeci… v noci teda naštěstí spi ale ty dny jsou na ranu :nevim: Jsem rada ze nejsem sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
1.8.18 18:43

@Sarusss nějaké mléko ti vypije, jestli jsem to pochopila a pár lžiček si vezme. Hlavní jsou tekutiny v tomhle vedru. Můžu tě uklidnit, že mně dcera v tom samém věku nesnědla skoro nic… já ji teda kojila, takže taky jen na mléku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.8.18 18:15
@Pomka píše:
@Sarusss nějaké mléko ti vypije, jestli jsem to pochopila a pár lžiček si vezme. Hlavní jsou tekutiny v tomhle vedru. Můžu tě uklidnit, že mně dcera v tom samém věku nesnědla skoro nic… já ji teda kojila, takže taky jen na mléku.

Ani mleko jo, to má ráno, teď když nechce jist tam davam na svacu a večer ale pije o dost min než normálně, tak půl dávky. Za to te vody vypije k tomu půl litru. Jsem si říkala jestli mu tím nezaplácnu žaludek ale záměrně před jídlem nedávám až vlastně u jidla na zapiti a to toho taky moc nevypije. Spis mezi jidly, jak se probudí, po koupání- to vypije nejvíc. Ale teď se vůbec nedivim ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí