Jedlé dárky pro dospělé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
22.11.24 18:07
@Ahep píše: Více

U nás to docela frčí, dáváme si jen v úzký rodině a víme co kdo má rád a tak není problém se trefit do chuti 🙂. Pár let zpátky jsem kupovala chlapům manboxeo a úspěch byl velkej. Doteď mají schovaný bedny 😁. Chápu že to není pro každýho, no my bychom jinak nevěděli co si dát. Hodnotný dary nechceme a blbostí máme doma všichni plno 😃. Já třeba nesnáším dárkový kazety s kosmetikou, protože se mi ještě nikdy nikdo netrefil do vkusu nebo koupil něco na suchý vlasy ciž je pro mě nepoužitelný, takže nakonec si tím sprcháčem i šamponem všichni umyli ruce 😂. A taková naše velice oblíbená putovní věc jsou čokoládový mořský plody. To koluje dokud to není prošlý, protože to nikdo nejí a vždycky se to odněkud objeví 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
22.11.24 18:08

@RoseK U nás to je naštěstí jen v blízký rodině kde víme co kdo má rád 🙂. Jinak bych si na jedlý dárky taky netroufla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
22.11.24 19:34
@Amelka898 píše: Více

Jo, klasicky kosmeticky balicky z radove drogerky ci hypersuper jsou dalsi nepouzitelna chemicka jedovata hruza. :mrgreen:

Ty jedle darky nevim ani v neblizsi rodine co kdo nejak uprednostnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
26.11.24 20:12
@Ahep píše: Více

Záleží na lidech.
Já jedlé dárky miluju - je to něco „luxusnějšího“, co se třeba zdráhám koupit nebo ochutnat, nebo prostě to, co mám moc ráda. Sní se to, v případě netrefení se do chuťových pohárků vezmu na návštěvu tomu, kdo to má rád.. A nehromadí se mi doma žádné zbytečné krámy a lapače prachu.
Takže za mne ano, jedny z nejlepších dárků. Ať už jde o domácí utopence, vaječňák, kolekce paštik, uherák, pečené čaje.. je toho spoustu.
Sama dělám džemy, topinkové pomazánky, kečupy a hořčice. Rodina se vždy moc těší. Prázdné skleničky vrací obratem, tak snad chutná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16196
28.3.26 19:25
@dav.kral píše: Více

Trapná reklama od nováčka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
28.3.26 19:31