Jedna čárka- vaše pocity?

1243
8.5.20 10:50

Jedna čárka- vaše pocity?

Ahoj, mám dotaz pro ty, kterým vyšel negativní těhotenský test. Jaké byly vaše pocity, když na druhé straně testu místo další čárky zůstalo sněhobílo?
Konkrétně mě spíš zajímají názory těch, které otěhotnět nechtěly a kdyby se objevila i druhá čárka, byla by to nehoda.

Já osobně jsem na děťátko mladá, nemám dostudováno. Beru prášky, ale už se mi i stalo, že jsem si ho večer zapomněla vzít a vzala si ho až ráno. A jak všichni víme, antikoncepce není 100 %.
Tudíž když jsem měla lehké zpoždění, začala jsem přemýšlet nad tím, co když mi v těle vážně roste malinký človíček? Nemám menstruaci úplně pravidelnou, a tak jsem čekala ještě pár dnů, než jsem si koupila test. Můj přítel ještě dítě nechce a sama vím, že musím nejdříve dostudovat. Ale během těch pár dnů, než jsem si koupila test, jsem nad tím hodně přemýšlela, a ta myšlenka se mi začala i líbit :lol: takže, když se potom objevila jenom jedna čárka, přítel byl samozřejmě rád a mně se zároveň ulevilo, ale na druhou stranu jsem byla lehce zklamaná. Už jsem se smiřovala s tím, že možná budeme tři, ale ono nic.. :oops:
A co vy? Jak jste se cítily, když nepřišla druhá čárka? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
8.5.20 10:55

Pokud je těhotenství žádané, tak jsem zklamaná, že zase nic.
Pokud je těhotenství neplánované, tak si oddychnu a pátrám po příčínách, proč je MS zpožděná.
Pokud bereš HA, tak moc nechápu nepravidelný menses. To, že občas vezmeš ráno, no jako jistě, že ideál to není, ale do 12h by to mělo být OK. Případně je možné se pro jistotu ten cyklus chránit dvojitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
8.5.20 10:59

Pokud jsem dítě nechtěla a náhodou bylo zpoždění ms, byla jsem nadšená že se druhá neobjevila. A o nějaké alternativě jak to bude super truper když nemám školu jsem ani nepřemýšlela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
8.5.20 11:10

U prvního to bylo nečekané a pocity, no byl to spis zmatek, obavy, ale zaroven i štěstí. Pak sem mela jednou SP, to bylo opet nečekané, ale obavy uz takove nebyly, uz sem věděla co ceho jdu, to nevyslo, pak sem otehotnela znovu, to uz sem mela radost a zase SP. U dalsi // na testu uz to byla hlavně radost a tentokrat zas obavy, ale uz ne z toho jak to zvladnu, ale z toho aby se to zas nepodelalo. Ted sem měla jen jednu čárku, to sem uas cítila spíš úlevu, i když si ještě jedno dítě přeji, tak asi ne úplně hned :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
8.5.20 11:14

Takhle jsme se rozhodli, že je čas na dítě. Nebylo mi dobře a měla jsem zpoždění. Dítě jsme neplánovali, ale když jsem si dělala test a byl negativní, tak jsem to pomalu obrečela. Ještě ten měsíc jsme na to skočili a jsem v 5. měsíci :mrgreen: Ale je fakt, že už mám dostudováno, mám stabilní práci a manžel už byl na dítě připravený 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.5.20 11:16

Nikdy za 15 let užívání antikoncepce se mi to nestalo, ani při nemoci, alkoholu, zapomenutí jednoho prášku, po sexu s milencem.. Nikdy. Ani jsem o dítěti nepřemýšlela nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
8.5.20 11:23

Antikoncepci neberu zas tak dlouho, nějakou dobu trvá než se pravidelnost srovná :)
A ano, vím, že by konkrétně v mojí situaci bylo celkem na houby mít miminko, ale já mluvím hlavně o těch pocitech, a to mě zamrzelo i když by nemělo. :oops: citům neporučíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.5.20 12:34

Zrovna v úterý se mi fakt hodně ulevilo, jelikož druhé dítě neplánuju :mrgreen:
(Nepravidelná MS, občas to trvá tak dlouho, až mám strach.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
8.5.20 13:04

Nikdy jsem, musím zaklepat, neviděla na testu to, co jsem nechtěla. Když jsem děti chtěla, tak jsem hned po prvním šoustu :D viděla dvě čárky, když jsem se bála, jestli jsem náhodou neotěhotněla, byla jen jedna čárka, takže úleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
8.5.20 13:07

@Darkandeep tak abys tu antikoncepci nezačala zapomínat schválně, když už ses s tím tak hezky smiřovala :). Všechno má svůj čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.5.20 13:12

Testovala jsem se jen 3krat v zivote. A jak byl ve 21 letech negativni tak jsem citila ulevu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.20 19:49

Vím o čem píšeš. Když mi bylo 16, tak jsem měla hodne nepravidelnou MS.. Už jsem chodila s mým teď už manželem. Nedostala jsem to. Udělala jsem si test, a na jednu stranu jsem byla zklamaná. Z ní to fakt divne, v 16 mit dítě… Každopádně jsem ráda že se tak nestalo. :lol: ufffff. Dítě jsem si stím přítelem, teď už manželem pořídila o 7 let později, a to teprv bylo zklamání když to Xkrat nevyslo, a Takova radosti když to vyšlo po 2letech… :kytka: neves hlavu, chraň se, škola je důležitá, a zázemí taktéž ;) Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex