Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, nedávno jsem se tu ptala na bolest vaječníků a hnědý výtok. No uklidňovala jsem se že to je ovulace, protože den po skončení ms, jsou neplodné dnyNo dnes 16 den po a na testě duch-dost čitelný. Takže pro ty co se zde stále ptají- ano jde to
Ne, v neplodnych dnech to opravdu nejde. Akorát bude problem v tom, ze evidentně nevis, kdy ty neplodne dny mas.
@Anonymní píše:Čitelný duch
Zdravím, nedávno jsem se tu ptala na bolest vaječníků a hnědý výtok. No uklidňovala jsem se že to je ovulace, protože den po skončení ms, jsou neplodné dnyNo dnes 16 den po a na testě duch-dost čitelný. Takže pro ty co se zde stále ptají- ano jde to
V neplodné dny otěhotnět nelze. Jen ty nevíš, kdy ty plodné dny máš. A den po MS mohou být u krátkých cyklů již plodné dny. Zjisti si něco o tom, jak funguje tělo, asi budeš překvapená.
Neplodný den = z definice toho slova den, kdy se nedá otěhotnět. Jestlis to zvládla, tak holt nebyl neplodný. Ale neznalost fungování vlastního těla a čerpání relevantních informací na emiminu zamaskují ledasjakou ptákovinu.
Ne, v neplodny den to nejde. Hotovo, tečka. Jen ty nevíš kdy máš plodné dny. Tvoje chyba
Ahoj holky, prijde vam, ze to sílí ze se blizi ovu?14,15,16.
Zdravím, nedávno jsem se tu ptala na bolest vaječníků a hnědý výtok. No uklidňovala jsem se že to je ovulace, protože den po skončení ms, jsou neplodné dny
No dnes 16 den po a na testě duch-dost čitelný. Takže pro ty co se zde stále ptají- ano jde to