TT Mamatest

23
6.5.20 13:21

TT mamatest

Ahoj :mavam: holky, s přítelem se snažíme už skoro dva roky, stihli jsme být už i na klinice a ja na laparce. Mám malinkou endometriózu, neprůchozí levý vaječník. Přítel horší morfologií. Od tohodle uběhlo půl roku, přítel po celou dobu živé vitamíny, měli jsme horší období a tak jsme to nějak neřešili. Chystáme se pokračovat metodou Iui, která nám byla doporučena. Teď k otázce, mám 4 dny do MS, bílý výtok, pobolívaní v podbřišku. To vše může být blížící MS, ale stejně jsem ze zvědavosti udělala TT ( ne ranní moč) a objevilo se tohle, po ale asi 10 minutách to zmizelo :lol: :nevim: někdo podobná zkušenost a přesto to vyšlo? ( Měla bych být 8 nebo 9 DPO )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?

Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
6.5.20 13:28

Podle mě 8 nebo 9 dpo nic nepoznáš…na testu tedy nic nevidím a neodčítala bych po limitu. Počkej do termínu očekávané MS a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
6.5.20 13:33

Ja vidim tedy jen rysku, urcite ne ducha. Pockej minimalne do terminu MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
6.5.20 13:36

Ten test je nejak vadny. To barvivo ani nedojelo do konce. Udelej si jiny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.5.20 13:49

Tak děkuji holky, já si to myslela, přesto jsem v koutku duše ale doufala :oops:, samozřejmě nezbývá nic jiného než počkat, ty dva roky už jsou šíleně dlouhé, přijde mi to jako věčnost :cert: pak dám vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.5.20 13:51

Ten test mj přijde opravdu vadný. Já si dělala v 7tt a čárky dvě krasny hned. Pak jsem si dělala druhej v 9tt, barvivo nedojelo do konce, a úplně to bylo rudý, pak jen slabej duch. Myslela jsem si že potracim. Nicméně je všechno v pořádku… Udělej si spíš test tak za týden až dva..

• Citovat
  • Upravit
19983
6.5.20 14:13

@Lucka2231 ryska, počkej do termínu ms a pobavilo mě to : malinká endometrioza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.5.20 17:21

@lachtanice86 :lol: jojo i já se teď zasmala, když to teď po sobě čtu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.5.20 17:23

Jinak MS má dorazit za 4 dny a zacal mě bolet podbřišek na pravé straně a k tomu slabé růžové špinění :nevim: tak jestli se chystá tetka? :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
6.5.20 22:32
@Lucka2231 píše:
Jinak MS má dorazit za 4 dny a zacal mě bolet podbřišek na pravé straně a k tomu slabé růžové špinění :nevim: tak jestli se chystá tetka? :nevim: :roll:

No to vypada opravdu na ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 07:25

@Mysticlipstick je to možný, každopádně špinění skončilo a uz mě jen trochu popichuje podbřišek, to jsem zvědavá co z toho bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
7.5.20 07:32

@Lucka2231 a dneska si TT nezkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
7.5.20 08:45
@Lucka2231 píše:
@Mysticlipstick je to možný, každopádně špinění skončilo a uz mě jen trochu popichuje podbřišek, to jsem zvědavá co z toho bude :nevim:

Tak dej vedet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
7.5.20 09:03

Ja si udelala manatest cca 10 dni po sexu, nic se neukazalo a v den ms už jsem měla dálnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 09:41

Dneska jsem netestila, nechávám druhý na zitra, podle výpočtu jsem dnes 9dpo, tak počkám. Jsem napjatá jak struny, pořád lítám na wc jestli náhodou mrcha nepřišla dřív ale čisto :lol: zítra dám vědět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí