Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
holky, s přítelem se snažíme už skoro dva roky, stihli jsme být už i na klinice a ja na laparce. Mám malinkou endometriózu, neprůchozí levý vaječník. Přítel horší morfologií. Od tohodle uběhlo půl roku, přítel po celou dobu živé vitamíny, měli jsme horší období a tak jsme to nějak neřešili. Chystáme se pokračovat metodou Iui, která nám byla doporučena. Teď k otázce, mám 4 dny do MS, bílý výtok, pobolívaní v podbřišku. To vše může být blížící MS, ale stejně jsem ze zvědavosti udělala TT ( ne ranní moč) a objevilo se tohle, po ale asi 10 minutách to zmizelo
někdo podobná zkušenost a přesto to vyšlo? ( Měla bych být 8 nebo 9 DPO )
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...Podle mě 8 nebo 9 dpo nic nepoznáš…na testu tedy nic nevidím a neodčítala bych po limitu. Počkej do termínu očekávané MS a uvidíš.
Ja vidim tedy jen rysku, urcite ne ducha. Pockej minimalne do terminu MS.
Ten test je nejak vadny. To barvivo ani nedojelo do konce. Udelej si jiny. ![]()
Tak děkuji holky, já si to myslela, přesto jsem v koutku duše ale doufala
, samozřejmě nezbývá nic jiného než počkat, ty dva roky už jsou šíleně dlouhé, přijde mi to jako věčnost
pak dám vědět ![]()
Ten test mj přijde opravdu vadný. Já si dělala v 7tt a čárky dvě krasny hned. Pak jsem si dělala druhej v 9tt, barvivo nedojelo do konce, a úplně to bylo rudý, pak jen slabej duch. Myslela jsem si že potracim. Nicméně je všechno v pořádku… Udělej si spíš test tak za týden až dva..
@Lucka2231 ryska, počkej do termínu ms a pobavilo mě to : malinká endometrioza
@lachtanice86
jojo i já se teď zasmala, když to teď po sobě čtu ![]()
Jinak MS má dorazit za 4 dny a zacal mě bolet podbřišek na pravé straně a k tomu slabé růžové špinění
tak jestli se chystá tetka?
![]()
@Lucka2231 píše:
Jinak MS má dorazit za 4 dny a zacal mě bolet podbřišek na pravé straně a k tomu slabé růžové špiněnítak jestli se chystá tetka?
![]()
No to vypada opravdu na ms ![]()
@Mysticlipstick je to možný, každopádně špinění skončilo a uz mě jen trochu popichuje podbřišek, to jsem zvědavá co z toho bude ![]()
@Lucka2231 píše:
@Mysticlipstick je to možný, každopádně špinění skončilo a uz mě jen trochu popichuje podbřišek, to jsem zvědavá co z toho bude
Tak dej vedet ![]()
Ja si udelala manatest cca 10 dni po sexu, nic se neukazalo a v den ms už jsem měla dálnice ![]()
Dneska jsem netestila, nechávám druhý na zitra, podle výpočtu jsem dnes 9dpo, tak počkám. Jsem napjatá jak struny, pořád lítám na wc jestli náhodou mrcha nepřišla dřív ale čisto
zítra dám vědět ![]()