Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...Ahoj holky, mám taky dotaz ohledně testu. Minulý rok jsme měla prázdný váček a pak revize rok před tím zamlkla dvojčata v 9tt no a teď to vypadalo nadějne ovu byla až kolem 19/4 podle testu m/s nedorazila jak měla 30/4 ten den test jeste vysloveně duch který do úterý krasne sílil, ale v úterý to vypadalo ze dorazila m/s spineni tlak nejprve hnědý místy růžoví pak zase takové drobky, jenomže to se postupně uklidnilo a dnes už nic. Doktor mi řekl ze to jeste nemám řešit, ale od toho úterý test nesílí a já se pro změnu bojím mimodelozniho
. Příkladem foto třeba mate někdo podobnou zkušenost.
@Mikamiki Však jsou ukázkové, ten dnešní, nebyl zaschli, ale jistě tehotna, jsi. A potichounku, gratuluji. ![]()
@Staninka30 děkuji
Oba dva testy jsou ale dělané dnes ráno zhruba po 15 minutách. Tak mě právě zarazilo, že ty čárky jsou jiné
@Mikamiki No jestli, jeden neměl tolik barviva, tak proto te to i zmatlo.
Ale jsou tam. Udělej zítra další.
, a nebo az. V neděli.
No já jsme prave úplně na mrtvici protože minule to taky bylo takové podivné a pak konec dřív než začátek. Příkladem jeste zasvhlé testy.
Tak jako mě osobně prijdou trošku slabší dnes, jestli se z toho dá něco usuzovat netuším, máš týden zpoždění 🤔 fakt netuším, z testu se takto moc poznat nedá, pozitivní jsou všechny
Ahoj holky
tak já dnes 10 DPO a test negativní
ještě neházím flintu do žita, naděje umírá poslední
ale už stím moc nepočítám ![]()
Měla bych dotaz, otěhotněla jste některá hned po vysazeni HA? Já vysadila před měsícem a za ten měsíc jsme se snažili a teď jsem měla na testu ducha, ale nevšimla jsem si ho hned na první pohled, ale pak na světle byl vidět, ale všimla jsem si toho až za nějakou dobu.. a příznaky se mi zda, ze mám, ale nevím, bolí mě prsa, mám žaludek jako na vodě, chvíli sucho v píše, chvíli pusa plna slin, únava, zároveň nespavost…
@Mikamiki a ten slabší jsi si dělala asi jako druhý předpokládám…
@Rampepurda88 mně nepřijde, že by slábly, nemáš stejnou značku a záleží na barvivu
Dneska byl dr. max zase světlejší tak či tak to netmavne snad to nebude mimodelozni toho se asi bojím nejvíc