TT Mamatest

Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?

Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
7.5.20 15:47
@Anonymní píše:
@BrnackaM to tedaa! Dělala bych si testy klidně pořad., snad to vyjde!

Já ti rozumím. Když jsme se snažili první měsíc, byla jsem schopná udělat třeba 3 denně. Teď už jsem se uklidnila :D A dělám jeden denně a další až za dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.20 15:52

@BrnackaM a jak myslíte, ze to je, když na druhem testu nic nevidím? Mám z toho vážně šílený strach, pořad si to prohlizim a doufám, ze ten první nebyl omyl

• Citovat
  • Upravit
5421
7.5.20 16:02
@Anonymní píše:
@BrnackaM a jak myslíte, ze to je, když na druhem testu nic nevidím? Mám z toho vážně šílený strach, pořad si to prohlizim a doufám, ze ten první nebyl omyl [/cita
@Anonymní píše:
@BrnackaM a jak myslíte, ze to je, když na druhem testu nic nevidím? Mám z toho vážně šílený strach, pořad si to prohlizim a doufám, ze ten první nebyl omyl

Já nevím…může to být že prostě máš odpolko nízký HCG…uvidíš zítra nebo pozítří ráno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 16:07
@Anonymní píše:
Ahoj, včera odpoledne jsem dělala tt, čárka velmi slabá, ale vidět byla, viz foto, dnes odpoledne jsem dělala druhy a tam nic. Bolest v prsou mám, ms vynechává, nechráněný pohlavní styk v období ovulace byl. Co myslíte? :think:

Já taky něco vidím na tom prvním, zkus další od stejné značky třeba zítra ráno. Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.20 16:08

@Pavla.kd určitě zkusím, moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.20 16:08

@Lucka2231 dobře, děkuji moc! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5421
7.5.20 16:13
@Anonymní píše:
@Pavla.kd určitě zkusím, moc děkuji

Hlavně neztrácej naději!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 16:15

@Staninka30 chtělo by to nějaký speciální, která dá odpověď ano-ne :think: :lol: máš pravdu, čekání je nejhorší. :zed: už se těším na ráno, až znovu testnu, snad tam uvidím něco víc než bílo nebo rysku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 16:18

Holky, ještě tak teď přemýšlím, počítám správně, že když byla ovulace 28.4, tak už ten den se počítá jako 1 DPO, nebo je to až ten den po? :lol: já už jsem z toho blázen :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
7.5.20 16:21

@Lucka2231 no to já taky nevím…jsem četla, že to může trvat i dva dny, než se jako že spojí :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.5.20 16:24

@Lucka2231 kdyz byla ovulace28.4. Tak 1dpo je 29.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 16:25

@Pavla.kd já se picnu, tak teď jen jestli jsem vůbec 9 DPO a ne 8 DPO, no od jakýho dne to ty holky teda počítají nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 16:28

@Safrik aha, děkuji :kytka: tak to jsem teprve dnes 8 DPO, tak to není divu, že včera na testu nic nebylo :lol: tak to já stím testováním asi počkám až do pozítří :dance: včera jsem tím pádem byla 7 DPO, že by to zašpinění a bolest mohla souviset s uhnízděnim? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 16:32

No neee 9 DPO jsem dneska, já už magořim :mrgreen: asi jdu raději něco dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.5.20 16:32
@Lucka2231 píše:
@Safrik aha, děkuji :kytka: tak to jsem teprve dnes 8 DPO, tak to není divu, že včera na testu nic nebylo :lol: tak to já stím testováním asi počkám až do pozítří :dance: včera jsem tím pádem byla 7 DPO, že by to zašpinění a bolest mohla souviset s uhnízděnim? :think:

Jen 6 dni trva nez se embryo vyvine a spadne ti do delohy kde se zacne zavrtavat. Takze teoreticky, 10dpo uz by slabej duch mehl byt videt. Ale protoze uz jsem mela2× pozitivni tt a pak prisla ms, tak doporucuji testovat az se zpozdenim. Hodne sil a nervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí