Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...@Anonymní píše:
@BrnackaM to tedaa! Dělala bych si testy klidně pořad., snad to vyjde!
Já ti rozumím. Když jsme se snažili první měsíc, byla jsem schopná udělat třeba 3 denně. Teď už jsem se uklidnila
A dělám jeden denně a další až za dva dny
@BrnackaM a jak myslíte, ze to je, když na druhem testu nic nevidím? Mám z toho vážně šílený strach, pořad si to prohlizim a doufám, ze ten první nebyl omyl
@Anonymní píše:
@BrnackaM a jak myslíte, ze to je, když na druhem testu nic nevidím? Mám z toho vážně šílený strach, pořad si to prohlizim a doufám, ze ten první nebyl omyl [/cita@Anonymní píše:
@BrnackaM a jak myslíte, ze to je, když na druhem testu nic nevidím? Mám z toho vážně šílený strach, pořad si to prohlizim a doufám, ze ten první nebyl omylJá nevím…může to být že prostě máš odpolko nízký HCG…uvidíš zítra nebo pozítří ráno…
@Anonymní píše:
Ahoj, včera odpoledne jsem dělala tt, čárka velmi slabá, ale vidět byla, viz foto, dnes odpoledne jsem dělala druhy a tam nic. Bolest v prsou mám, ms vynechává, nechráněný pohlavní styk v období ovulace byl. Co myslíte?
Já taky něco vidím na tom prvním, zkus další od stejné značky třeba zítra ráno. Držím palečky ![]()
@Anonymní píše:
@Pavla.kd určitě zkusím, moc děkuji
Hlavně neztrácej naději!!!
@Staninka30 chtělo by to nějaký speciální, která dá odpověď ano-ne
máš pravdu, čekání je nejhorší.
už se těším na ráno, až znovu testnu, snad tam uvidím něco víc než bílo nebo rysku ![]()
Holky, ještě tak teď přemýšlím, počítám správně, že když byla ovulace 28.4, tak už ten den se počítá jako 1 DPO, nebo je to až ten den po?
já už jsem z toho blázen ![]()
@Lucka2231 no to já taky nevím…jsem četla, že to může trvat i dva dny, než se jako že spojí
![]()
@Pavla.kd já se picnu, tak teď jen jestli jsem vůbec 9 DPO a ne 8 DPO, no od jakýho dne to ty holky teda počítají nevím ![]()
@Safrik aha, děkuji
tak to jsem teprve dnes 8 DPO, tak to není divu, že včera na testu nic nebylo
tak to já stím testováním asi počkám až do pozítří
včera jsem tím pádem byla 7 DPO, že by to zašpinění a bolest mohla souviset s uhnízděnim? ![]()
No neee 9 DPO jsem dneska, já už magořim
asi jdu raději něco dělat ![]()
@Lucka2231 píše:
@Safrik aha, děkujitak to jsem teprve dnes 8 DPO, tak to není divu, že včera na testu nic nebylo
tak to já stím testováním asi počkám až do pozítří
včera jsem tím pádem byla 7 DPO, že by to zašpinění a bolest mohla souviset s uhnízděnim?
Jen 6 dni trva nez se embryo vyvine a spadne ti do delohy kde se zacne zavrtavat. Takze teoreticky, 10dpo uz by slabej duch mehl byt videt. Ale protoze uz jsem mela2× pozitivni tt a pak prisla ms, tak doporucuji testovat az se zpozdenim. Hodne sil a nervu.