TT Mamatest

Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?

Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
7.5.20 16:45

@Safrik no jasný no, a potřetí už ti to vyšlo nebo ještě na tom pracujete? :P já už se za ty dva roky natestovala tolik, že mě už snad ani nic nepřekvapí :D příští měsíc jdeme do CARu naplánovat iUi, každopádně špetka doufání a modlení, že to tentokrát třeba vyšlo tam samozřejmě je :mrgreen: a testovat se spozdenim je jistě lepší, ale u mě, asi nereálné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.5.20 16:50

@Lucka2231 Jsem tehotna po ivf. Po 3 ivf. Takze ta cesta byla dlouha nekonecne, myslim ze cele to trvalo 5 let, 5 let kazdy mesic zklamani, 2× radost z pozitivniho testu a nakonec zas jen oci pro plac. Az ted se povedlo, a verim ze tedka uz to zvladne dokonce.. Ale strach je porad velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 16:54

@Safrik tak teď se stydím že tady brečím za dva roky. Pět let je už dlouhá doba opravdu, zjistili příčinu, proč to nešlo? Každopádně moc moc gratuluji a hodně štěstíčka a zdravíčka aby vše dopadlo tak jak má :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.5.20 16:59
@Lucka2231 píše:
@Safrik tak teď se stydím že tady brečím za dva roky. Pět let je už dlouhá doba opravdu, zjistili příčinu, proč to nešlo? Každopádně moc moc gratuluji a hodně štěstíčka a zdravíčka aby vše dopadlo tak jak má :srdce:

Ne, ja zdrava, manzel taky. Proste priroda.. Diky bohu to v car vyresili a ted jsem tehotna, tak snad bude mrnous v poradku. Stydet se nemusis vubec, nemas zaco. Diky, smad bude vse uz jen v pohode. A Vam taky v car pomuzou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 17:08

@Safrik do jakýho CARu jste chodili? My jsme byli chvíli v reprofitu a trochu docela zklamání :nevim: nakonec přecházíme do Eurofertilu, tak uvidím.. V jakým týdnu už jsi? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
7.5.20 17:19

@Lucka2231 :lol: :lol: :lol: každopádně málo kdy bývá na testu dřív jak 10 DPO… možná 8-9 ale na krevním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.5.20 17:32

@Lucka2231 Zachvilku v 11tydnu. Nakonec se povedlo v Plzni v car prof. Zacha.. jo je to psycho kdyz se nedari..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.5.20 19:00

Je možné abych měla jeden test slabě pozitivní a druhy nic? Dělala jsem s odstupem 24h test a na prvním je duch a teda hodně slabý, vidíte ho nebo spíše ne?, na druhem vůbec nic, přikládám foto, na tom spodním (prvni udělaný test) něco proste vidím. Jak je možné ze jeden je spíše ano a druhy vůbec nic? Jsem zoufalá! :zed:
Mate s tím někdo zkušenost? Muže jít o chybu testu?
Prosím o rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.5.20 19:46

@Lucka2231 Třeba tam bude, nejste u flintu do žita, věřím v tom. A jinak se snažit, a snazit.Ja teď nemohu, a dost mě to mrzi :,(.Roky letí. :zed:. Mám tyhle léky u k kterých nesmíš otěhotnět, je to na oddělení menzes když jedeš na dovolenou. Norethisteron :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.5.20 19:56
@Taholka10 píše:
Je možné abych měla jeden test slabě pozitivní a druhy nic? Dělala jsem s odstupem 24h test a na prvním je duch a teda hodně slabý, vidíte ho nebo spíše ne?, na druhem vůbec nic, přikládám foto, na tom spodním (prvni udělaný test) něco proste vidím. Jak je možné ze jeden je spíše ano a druhy vůbec nic? Jsem zoufalá! :zed:
Mate s tím někdo zkušenost? Muže jít o chybu testu?
Prosím o rady…

Mas ty testy negativni. A s tim filtrem si tomu nepomohla. udelej si ho zitra rano a pak sem dej fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikamiki
8.5.20 06:59

Ahoj, potřebovala bych poradit, myslíte že se mohu radovat? Testy jsou dělané dnes ráno v den očekávané MS. Děkuji za názor.

• Citovat
  • Upravit
1535
8.5.20 07:29

@Mikamiki test má dvě čárky, takže je pozitivní 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikamiki
8.5.20 07:59

A ten první test se nebere jako duch? Omlouvám se, ale TT zkouším poprvé.

• Citovat
  • Upravit
5421
8.5.20 08:06

@Mikamiki vidím krásný čárky…hlavně na tom druhém…to jsi oba dělala dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikamiki
8.5.20 08:18

@Pavla.kd Ano, chvilku po sobě právě, takže jsem si nebyla 100 % jistá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat