TT Mamatest

Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?

Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
7.5.20 14:47

@Safrik Pepino mají jen v Rosmennu že? A spíš ještě nevěřím platovym..Ale Mamatesty jsou spolehlivé, to o tom žádná tak i od Maxe ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.5.20 14:50
@Anonymní píše:
Ahoj, včera odpoledne jsem dělala tt, čárka velmi slabá, ale vidět byla, viz foto, dnes odpoledne jsem dělala druhy a tam nic. Bolest v prsou mám, ms vynechává, nechráněný pohlavní styk v období ovulace byl. Co myslíte? :think:

Ještě tomu dej čas, a testik si udělej za dva dny. Drzim palečky, snad se zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.20 14:52

@Pavla.kd zkusím tedy ráno, a mám raději koupit nějaký více spolehlivý test? Vůbec nemám zkušenosti, ale jak jsem psala, pohlavní styk bez ochrany a v plodné dny byl, prsa mě bolí, ms se nedostavila, jeden test slabě ano, druhy ne. Nevím co si myslet :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.20 14:54

@Staninka30 děkuji moc, zkusím tedy za dva dny znovu a raději nějaký více spolehlivý test? Bojim se, ze to nevyšlo :(

• Citovat
  • Upravit
5421
7.5.20 14:56
@Anonymní píše:
@Pavla.kd zkusím tedy ráno, a mám raději koupit nějaký více spolehlivý test? Vůbec nemám zkušenosti, ale jak jsem psala, pohlavní styk bez ochrany a v plodné dny byl, prsa mě bolí, ms se nedostavila, jeden test slabě ano, druhy ne. Nevím co si myslet :think:

Mně falešný // neukázal žádný… Hlavně ať má citlivost 10 takhle ze začátku…a jak dlouho máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.20 14:58

@Pavla.kd zatím jen dva dny, ale u mě to bývá na den přesná ms… ani o den se mi nikdy neopozdi

• Citovat
  • Upravit
3097
7.5.20 15:01
@Staninka30 píše:
@Safrik Pepino mají jen v Rosmennu že? A spíš ještě nevěřím platovym..Ale Mamatesty jsou spolehlivé, to o tom žádná tak i od Maxe ;).

Me falesny neudelal nikdy zadny test az na pepino. Maji ho ve vetsich obchodacich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.5.20 15:04
@Anonymní píše:
Ahoj, včera odpoledne jsem dělala tt, čárka velmi slabá, ale vidět byla, viz foto, dnes odpoledne jsem dělala druhy a tam nic. Bolest v prsou mám, ms vynechává, nechráněný pohlavní styk v období ovulace byl. Co myslíte? :think:

Takhle neco malo tam vidim, testuj uz jen dr maxem, musis testovat testem stejny znacky aby si videla zda sili nebo naopak. Jinak ja mela testy silnejsi vecer nez rano, to ma kazda jinak :palec: A dr max je jeden z nejlepsich tehotenskych testu. Drzim palce, at to dopadne jak si prejes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.20 15:06

@Safrik děkuji moc! Snad se tedy zadarilo.. budu zkoušet a zkoušet, hrozně mě zklamalo, když tam dnes nebyla ani mini čárka…

• Citovat
  • Upravit
5421
7.5.20 15:10
@Anonymní píše:
@Safrik děkuji moc! Snad se tedy zadarilo.. budu zkoušet a zkoušet, hrozně mě zklamalo, když tam dnes nebyla ani mini čárka… [/cita]

Dokud jsi to nedostala, tak pořád není nic ztraceno… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
7.5.20 15:11
@Anonymní píše:
@Safrik děkuji moc! Snad se tedy zadarilo.. budu zkoušet a zkoušet, hrozně mě zklamalo, když tam dnes nebyla ani mini čárka…

Dokud jsi to nedostala, tak pořád není nic ztraceno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.5.20 15:13
@Anonymní píše:

Jj, na tom prvním testu vidím ducha. Někdo má testy opravdu silnější odpoledne. Pokud se zadařilo, tak to bude za pár dní vidět tak jako tak. Ale chápu, že to čekání je hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.20 15:20

@Pavla.kd budu doufat!

• Citovat
  • Upravit
45
7.5.20 15:21

Taky vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.20 15:23

@BrnackaM to tedaa! Dělala bych si testy klidně pořad., snad to vyjde!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex