TT Mamatest

Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?

Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
7.5.20 09:43

@GirlsNick a nějaký příznaky si měla? Mě jen popichava podbřišek a furt lítám na záchod :lol: hlavně se kontrolovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
7.5.20 09:44

@Lucka2231 Jo měla. Cítila jsem všude moč a chodila sem curat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
7.5.20 09:46
@Lucka2231 píše:
@GirlsNick a nějaký příznaky si měla? Mě jen popichava podbřišek a furt lítám na záchod :lol: hlavně se kontrolovat :lol:

9dpo asi priznaky mit nebudes jeste, kdyz jeste nemas ani pozitivni test, tak telo nevylucuje hcg, ktere ty priznaky dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 09:47

@GirlsNick :lol: tak tu moč nezávidím, a to bylo už i v době kdy se ti test ukazoval negativní jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 09:50

@Mysticlipstick ani neříkám, že je mám, pouze mě poboliva břicho a chodím se kontrolovat :lol: třeba je to PMS :think: za pár dní v tom bude jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
7.5.20 10:01

@Lucka2231 jsem zvědavá na zítra…mně ukázal test // 10DPO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 10:13

@Pavla.kd paráda :potlesk: tak snad se taky zadařilo a uvidím to stejný, když ne, nevadí, příští měsíc jsme objednání do Caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
7.5.20 10:15

@Lucka2231 Ano. Občas sem ji cítila a to dost intenzivně. Měla jsem to tak i u prvního tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.5.20 11:35

@Lucka2231 Ahojky test jak některé děvčata píší je vadný :(, a taky se mě to stává, že mám vadný testy :zed:.A to se divím že zrovna Mamatesty, jsou poslední dobou vadné všechny. Moc držím palečky, a by se zadarilo. :kytka: Zítra dej vědět, zda další test je dobrý věřím v tom. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.20 11:44

@Staninka30 tak to je hrůza :roll: já vždy používala od Dr Maxe, a ten vždy ukázal co měl, tzv. Negativum po celé dva roky :zed: ale přestěhovali jsme se teď a Maxe tu nemáme… Alespoň vím ale že tento je vadný :lol: třeba zítra ukáže něco jinýho, tak či tak, dokud nedojde ms, budu tajne doufat :dance: a děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.5.20 13:21

@Lucka2231 Abych pravdu řekla že žádný t testu není 100%, i od Doktora Max dělají falešné testy, takže co si vybrat je šílený. 8o. DRZIM palečky, ať Vám to uz vyjde, to čekání je des :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.5.20 13:27
@Staninka30 píše:
@Lucka2231 Ahojky test jak některé děvčata píší je vadný :(, a taky se mě to stává, že mám vadný testy :zed:.A to se divím že zrovna Mamatesty, jsou poslední dobou vadné všechny. Moc držím palečky, a by se zadarilo. :kytka: Zítra dej vědět, zda další test je dobrý věřím v tom. :andel:

Tak ja s tebou nesouhlasim, nez sem otehotnela tak jako „vecna snazilka“ jsem testovala snad kazdy mesic, vzdy s mamatestem a nikdy se mi nestalo ze by stal nejaky za prd. To same dr max testy, taky spolehlive. Za me je nejhorsi PEPINO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.20 13:43

Tt

Ahoj, včera odpoledne jsem dělala tt, čárka velmi slabá, ale vidět byla, viz foto, dnes odpoledne jsem dělala druhy a tam nic. Bolest v prsou mám, ms vynechává, nechráněný pohlavní styk v období ovulace byl. Co myslíte? :think:

• Citovat
  • Upravit
5421
7.5.20 14:23
@Anonymní píše:
Ahoj, včera odpoledne jsem dělala tt, čárka velmi slabá, ale vidět byla, viz foto, dnes odpoledne jsem dělala druhy a tam nic. Bolest v prsou mám, ms vynechává, nechráněný pohlavní styk v období ovulace byl. Co myslíte? :think:

Tak na začátku je lepší testovat asi ráno…prý je tam víc toho hormonu než odpoledne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.5.20 14:35

@Safrik To jako myslím některé ty testy.Ale jak Mamatest a i Max mě ukázali falesnaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí