Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...@GirlsNick a nějaký příznaky si měla? Mě jen popichava podbřišek a furt lítám na záchod
hlavně se kontrolovat ![]()
@Lucka2231 Jo měla. Cítila jsem všude moč a chodila sem curat.
@Lucka2231 píše:
@GirlsNick a nějaký příznaky si měla? Mě jen popichava podbřišek a furt lítám na záchodhlavně se kontrolovat
9dpo asi priznaky mit nebudes jeste, kdyz jeste nemas ani pozitivni test, tak telo nevylucuje hcg, ktere ty priznaky dela.
@GirlsNick
tak tu moč nezávidím, a to bylo už i v době kdy se ti test ukazoval negativní jo?
@Mysticlipstick ani neříkám, že je mám, pouze mě poboliva břicho a chodím se kontrolovat
třeba je to PMS
za pár dní v tom bude jasno
@Pavla.kd paráda
tak snad se taky zadařilo a uvidím to stejný, když ne, nevadí, příští měsíc jsme objednání do Caru
@Lucka2231 Ano. Občas sem ji cítila a to dost intenzivně. Měla jsem to tak i u prvního tehotenstvi.
@Lucka2231 Ahojky test jak některé děvčata píší je vadný
, a taky se mě to stává, že mám vadný testy
.A to se divím že zrovna Mamatesty, jsou poslední dobou vadné všechny. Moc držím palečky, a by se zadarilo.
Zítra dej vědět, zda další test je dobrý věřím v tom. ![]()
@Staninka30 tak to je hrůza
já vždy používala od Dr Maxe, a ten vždy ukázal co měl, tzv. Negativum po celé dva roky
ale přestěhovali jsme se teď a Maxe tu nemáme… Alespoň vím ale že tento je vadný
třeba zítra ukáže něco jinýho, tak či tak, dokud nedojde ms, budu tajne doufat
a děkuji moc ![]()
@Lucka2231 Abych pravdu řekla že žádný t testu není 100%, i od Doktora Max dělají falešné testy, takže co si vybrat je šílený.
. DRZIM palečky, ať Vám to uz vyjde, to čekání je des
.
@Staninka30 píše:
@Lucka2231 Ahojky test jak některé děvčata píší je vadný, a taky se mě to stává, že mám vadný testy
.A to se divím že zrovna Mamatesty, jsou poslední dobou vadné všechny. Moc držím palečky, a by se zadarilo.
Zítra dej vědět, zda další test je dobrý věřím v tom.
Tak ja s tebou nesouhlasim, nez sem otehotnela tak jako „vecna snazilka“ jsem testovala snad kazdy mesic, vzdy s mamatestem a nikdy se mi nestalo ze by stal nejaky za prd. To same dr max testy, taky spolehlive. Za me je nejhorsi PEPINO.
Ahoj, včera odpoledne jsem dělala tt, čárka velmi slabá, ale vidět byla, viz foto, dnes odpoledne jsem dělala druhy a tam nic. Bolest v prsou mám, ms vynechává, nechráněný pohlavní styk v období ovulace byl. Co myslíte? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, včera odpoledne jsem dělala tt, čárka velmi slabá, ale vidět byla, viz foto, dnes odpoledne jsem dělala druhy a tam nic. Bolest v prsou mám, ms vynechává, nechráněný pohlavní styk v období ovulace byl. Co myslíte?
Tak na začátku je lepší testovat asi ráno…prý je tam víc toho hormonu než odpoledne ![]()
@Safrik To jako myslím některé ty testy.Ale jak Mamatest a i Max mě ukázali falesnaky.