Jedná se o porod?

98
6.1.11 14:45

Jedná se o porod ?

Milé maminky, chtěla bych se jenom zeptat, jsem ve 34+5tt .. a začalo mě strašně bolet v podbřišku, jedná se o porod nebo o něco jiného ? prosim poraadte :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
6.1.11 14:47

Sovičko to my ti tady neřeknem, zajed si k doktorovi nebo do porodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
6.1.11 14:48

Bolesti v podbřišku nemusí jednoznačně znamenat porod. Sleduj se. Pokud ti odejde plodovka neváhej a jeď, pokud bolesti budou častější a větší jeď. Buď hlavně v klidu a nepanikař. Nemusí to být porod. ale myslím, že teď přímo jestli je to porod nebo ne, nikdo z nás neporadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.1.11 14:49

no, já jestli by mě hodně bolelo v podbřišku v těhotenství, tak bych si pro jistotu skočila do porodky na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.1.11 14:51

A ta bolest přestává a vrací se nebo je to zkrátka jen bolest? Kontrakce většinou trvají cca kolem 45s, někdy i kratší, do břicha to většinou jde jako menstruační bolesti silné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 14:52

brnkni doktorovi, může se jednat i o silné poslíčky, a nebo taky ne, záleží taky na hrdle, a to zjistí jen on, nanejvýš tě pošle na ozvy do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.1.11 14:58

Já jsem v takových případech lezla do teplé(více teplé-neboj, miminku to neuškodí) vody. Poslíčci se mi v nich vždy zastavily. Když pak šlo o porod, tak se mi to rozjelo a kontrakce se zkracovaly(teda čas mezi kontrakcema)

Určo se ale hlídej jak píšou holky. Plodovka-okamžitě, a po vaně pokud to nepřejde tak taky hned do porodky, ať se tam na tebe juknou.

A neboj, to bude dobrý.
Já měla posly první myslim ve 36tt asi jako ty a vcelku často až do porodu. Vana mi vždy ukázala zda jsou to jen poslové nebo porod.

Ale pokud tě to bolí bez přestání, prostě furt, jela bych hele!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.1.11 15:01

doktor marodí, a nevím kdo ho zastupuje, takže když to do večera nepřejde, pojedu…
nemužu ani sedět, ležet chodit nic .
jinak bolest je po koupání čím dál tím větší ..
jsem prvorodička, a bojím že to ani nepoznám že rodím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.11 15:05

Tak jestli se to stupňuje tak raději jeď, já to taky nepoznala, pořád sem myslela že to jsou poslíci a nakonec se malý narodil doma :roll: Ale dvě hodiny před porodem sem byla v porodnici a prý se nic nedělo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 15:13

jestli se to stupňuje, to není dobrý, jela bych hned, a jestli nemůžeš ani sedět ani ležet to na poslíky nevypadá :think: víš jak dlouhý jsi měla čípek na poslední kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.1.11 15:29

Ježiš holka jestli se to stupňuje, prď na svého doktora a upaluj do porodnice!!! Třeba to fakt nakonec nic nebude ale lepší jet a zjistit že to nic není, než něco zanedbat. Tohle neni sranda. Nechci strašit, probůh, ale zbal si vše potřebné a jeď.

A neboj se, oni jsou na to zvyklí, nikdo tě nevyhodí. Naopak!!!

Přeju ať to nic není. A když bude, a bude to porod, miminko už je „hotové“, neměj strach, zvládnete to oba skvěle!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.1.11 15:30

Ještě nám řekni jaká je to bolest? Opakující se, nebo nepřetržitá? Jako kontrakce? Sleduješ mezi nimi nějaký čas? Pokud ano tak si to stopuj…klasika od začátku jedné do začátku druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 15:54

prodigy222 já myslím, že při nejhorším už je na cestě buď do porodky, nebo mimčo :-? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.1.11 15:58

ještě tady jsem, byla jsem ve vaně, a vypadá to že nejspíš pojedeme do nemocnice, docela to přestalo ale děsně mě to bolí na pravé straně, a to nevím, jestli to nejni od ledviny, protoze jsem pred Vánoce ležela v nemocnici se zánětem ledviny, takže nevím, ale asi se sbalim obleču a pojedu, ale nmám vyplněnej papír o tom narození miminka, jak dává na gyndě, jinak papír z matriky mám, ale tenhle vyplněnej nemám, a přítel přijede až večer ..
jinak mě začínají bolet záda a chce se mi stále čím dál tím víc na záchod ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.1.11 16:01
Sovicka18 píše:
ještě tady jsem, byla jsem ve vaně, a vypadá to že nejspíš pojedeme do nemocnice, docela to přestalo ale děsně mě to bolí na pravé straně, a to nevím, jestli to nejni od ledviny, protoze jsem pred Vánoce ležela v nemocnici se zánětem ledviny, takže nevím, ale asi se sbalim obleču a pojedu, ale nmám vyplněnej papír o tom narození miminka, jak dává na gyndě, jinak papír z matriky mám, ale tenhle vyplněnej nemám, a přítel přijede až večer ..
jinak mě začínají bolet záda a chce se mi stále čím dál tím víc na záchod ..

Na papír se vyprdni, vem ho s sebou, pokud půjde o porod, budeš mít čas tam načmárat jména mezi kontrakcema nebo až po porodu :-D :palec:

Takže klíííd a hlavně už se zvedni od PC a jdi balit.

Doufám že to nic nebude. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky