Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sovicka18 píše:
ještě tady jsem, byla jsem ve vaně, a vypadá to že nejspíš pojedeme do nemocnice, docela to přestalo ale děsně mě to bolí na pravé straně, a to nevím, jestli to nejni od ledviny, protoze jsem pred Vánoce ležela v nemocnici se zánětem ledviny, takže nevím, ale asi se sbalim obleču a pojedu, ale nmám vyplněnej papír o tom narození miminka, jak dává na gyndě, jinak papír z matriky mám, ale tenhle vyplněnej nemám, a přítel přijede až večer ..
jinak mě začínají bolet záda a chce se mi stále čím dál tím víc na záchod ..
Na papír se vyprdni, vem ho s sebou, pokud půjde o porod, budeš mít čas tam načmárat jména mezi kontrakcema nebo až po porodu
![]()
Takže klíííd a hlavně už se zvedni od PC a jdi balit.
Doufám že to nic nebude. ![]()
tak šup už ať jsi na cestě, lepší x krát jet zbytečně, než vůbec, ale ty bolesti zad a jakoby na wc to opravdu vypadá, že se něco rozbíhá, radši ať jsi pod kontrolou ![]()
no ted mě to zase přešlo
.. tak já nevím, mám jet nebo ne ? akorát mě to pobolí když se zvedám s postele .. ![]()
asi bych stejně ro jistotu do porodnice na kontrolu zajela. mě vždycky podobně začínal porod. minimálně zjistí, jestli se dole něco neděje a natočí monitor. nikdo se na tebe zlobit nebude. a jinak nemusíš čekat na odvoz. klidně si příště zavolej sanitku ![]()
valkil píše:
Tak jak to s Tebou vypadá? Je vše OK, nebo napíšeš až s mimčem?
Já jsem taky napjatááá!!! ![]()
holky tam mě to přešlo … nevím co to bylo, ale když mě to přešlo,tak mě pro změnu chytil močák
.. takže je asi možný že to bylo od toho, a záda mě bolí od mojí ledviny, našli mi tam před Vánocemi nějakej zánět ( dilatace ) a mám to na tý pravý nějaký větší než to má být .. takže je to od toho, včera mě nic nebolelo, ani záda ani břiško, ale jen co mi přítel namazal záda a nejspíš mi ttu ledvinu rozdráždil tak mě to bolí .. takže rodit ještě nebudeme
.. už bych nejradši měla malýho u sebe .. ale at tam aspon ještě 14dní vydrží ![]()
Ajta krajta…Byla sem od začátku tak napnutá,že sem to div neodrodila s tebou..Omlouvám se,že do toho takhle zasahuji,ale snad to taky poznám
Držím palečky!!!
Já měla bolesti jak píšeš ted ve středu,stupnovali se tak jsme vyrazili do porodky,byli jsme ve městě tak jsem ještě pochodila po městě zda to nepřejde,ale stale bolesti…Tak mě vyšetřeli ale na záznamu nic nenašli…Ale doktor řekl třeba ted nic nejde videt ale muze se to rozjet kdykoliv,takze mi poradil teplou vanu na 15min.si lehnou,pokud přejdou bolesti tak se nic neděje ale pokud by intervaly se zkracovali ze by jsi to musela proddychavat tak radeji prijed…