Holky v UK a porod

aci
4
6.1.11 13:52

Holky v UK a porod

Ahoj holky , chci se zeptat jestli je tady někdo z UK a hlavně z okolí Northamptonu?! Bydlím ted v Ketteringu a už mě to tu leze na mozek :)
Jsem v 26tt a rada by se tu s nekým znala.
Jake to je tady rodit, četla jsem různé názory a než to poznám sama rada bycho tom něco vedela

díky všem
pa ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22590
6.1.11 15:00

Ja tady nejsem moc spokojena se zdravotnictvim, nemaji spousty leku,dost jim prijde normalni a hodne toho proste neresej…maji svy teorie a ja teda s vetsinou nesouhlasim…
Ale porod a vse kolem tehu se snazi delat strasne prirozene- az moc bych rekla. U prvni mi praskla voda a byla zelena,dite ve stresu a tak ja stravila celej porod na luzku s pristrojema kolem pasu. Do toho kapacku s oxytocinem a uz to jelo. Dala jsem si epidufal,dite jsem tlacila hodinu a pul,po porodu jsem byla uplne hotova. Jeste dodam,ze zadne holeni,zadny klystyr,vse prirozene – za coz sem byla rada. Sestra me potom vzala do sprchy a tam mi pomahala,jeste na sale jsem dostala jidlo- mohla jsem si vybrat co chci. Manza dostal kaficko a jdilo taky. Hned se te ptaj chces dite na sebe nebo prvni utrit apod..chces vitamin K…proste vse delaj s tebou.....to bylo poledne a mala spinkala az do vecera. Ja byla tak plna zazitku,ze jsem dva dny nespala a mala pak jeste ublinkavala ocistky,tak to mi dodalo…jako po tomhle porodu a bolesti( epidural mi proste nezabral tak jak mel) jsem prohlasila,ze druhy dite adoptuju,ze uz nerodim. A myslela jsem to smrtelne vazne…

Za chvilu vlozim druhy porod.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.1.11 15:01

Druhou dceru jsem mela kontrakce a tak sem jela do porodky cca po peti minutach…to kdyz jsem chodila,ale jak sem lehla na luzko,tak jsem je mela po sedmi minutach.....sestra jakoze je nemam pravidelne,tak poslechla jen dite a sla…na me ani nekoukala,pac jsem tam byla dopo,kdyz mi odteklo trochu vody a kontrakce zadne,otevrena jsem nebyla…me teda ocistila hlen kolem cipku a objednala me na kontrou,pokud nezacnu rodit driv…no a sestra rekla,ze je riziko infekce a ze jak na me mrkne,tak bych uz musela byt na pristroji a nebylo by to prirozene.....rekla at jdeme treba do vany,at si delame co cheme,pak jsem mela kontrakce po 4 minutach,to mi rupla voda..jako to bylo sado, to jsem teda nemela ani u prvni. Jsem stala uprostred salu jen v podprsence,pac vse bylo mokry,drzela se manzi za rameno, zvracela jsem do misky co mi drzel a u toho ze me tekla voda na savou podlozku jak zvola a do toho kontrakce. Sestra porad v klidu. Pak at si lehnu na cistou postel,dala mi vlozky,kalhot­ky,andilka…pris la druha,ze poslechne dite…ja uz jsem zacala byt mirne hystericka a rikam ja chci epidural! Tohle uz nepreziju ,ona ze ted poslechne mimco a ze pak mrkne jak sem tea otevrena…do toho ja uz zarvala,pac mala uz byla mezi nohama a sestra jen nakoukla a zacali zvonit vsechny alarmy…na tri zatlaceni byla venku cela…jako tenhle porod byl oproti prvnimu uplna balada. Mala byla venku do 2 hodin co jsem prijdela do porodky . Pak me teda sila,pac me nsastrihavala a ja mezitim mela malou na sobe a kojila ji. Tohle jsem si uzila,ja u prvni nechtela po porodu pomalu ani chovat jak mi bylo vse jedno Pak ji trochu ocistila,zvazi la,oblekla a dala ji spinkajici pred koupelnu,kde mi napustila vanu…ja se tam rachala a pak uz byla mala jen nase.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.1.11 15:01

Ja nejsem primo z UK,ale z Jersey…pristup je tu vicemene stejnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.1.11 15:05

Ale mam tu treba kamosku co rodila s epiduralem a vse v pohode…ono je to individualni…ja zde proste ocenuji ten prirodni pristup,na vse se te ptaji. Malou ti nikdo nikam neodveze bez tveho svoleni. Veskere vysetreni se delaji u postele maminky a skvele varej :lol: Celej den k dispozici tousty,ruzne shaky. Ke vsem trem chodum velky vyber jidla :lol: …u prvniho porodu jsem spechala domu,abych mela klid,ale u druheho jsme rekli s manzou,ze si tu chci odpocinout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí