Jednodenní "chřipka"

7661
13.5.11 14:18

Jednodenní "chřipka"

Tak mám dneska zase svůj den, neboli postihla mě jednodenní „chřipka“. Z pocitu mírné únavy se během hodiny vyvine cosi velmi podobného chřipce - zimnice, bolest hlavy a kloubů, teplota ale jen mírně nad normál, šílená únava až skoro k nepohyblivosti. Od porodu dcerky (21 měsíců) mě to potkává v průměru jednou za 2 měsíce, bez ohledu na roční období, bez žádné zjevné souvislosti třeba s MS, prostě zničehonic. A druhý den jsem naprosto OK.
Máte někdo zkušenost? Co s tím vím, řeším to spánkem (pokud lze) nebo panadolem a heřmánkovým čajem. Spíš by mě zajímalo, jestli jste někdo měl podobné potíže a přišel na to, čím to vznikne. Prosím, poraďte, opravdu mě to nebaví. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9217
13.5.11 14:33

take daco mava kamaratka, ked je priserne unavena a do toho sa naskytne prilezitost, ze sa jej dakto postara o dietatko.. akoby telo vedelo, ze bude o drobca postarane, vypne a ochorie.. na dalsi den fit.. :nevim:
nicviac neviem, len si pamatam, sko sa mi s trymto stazovala na ihrisku..
ale to mala tak vcelku blizko po porode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
13.5.11 14:41

jee, to mam taky, min casto, zaclo to az po druhem porodu, no dohromady zatim tak 3-4×. Taky jsem nemohla vubec nic, lezela jsem na zemi prikryta dekou, nemohla se hnout, deti si musely hrat samy a vyskemrala jsem, aby manzel prijel driv z prace. Druhy den uz jsem byla skoro fit.
Proc se mi to stava by me taky zajimalo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
13.5.11 14:41

nejsem sice maminka po porodu, ale tyhle jednodenní bolesti kloubů a hlavy jsem míval pořád. Od podzimu do pozdního jara. Před 3 lety jsem se nechal očkovat proti chřipce a od té doby mě to ani jednou nepostihlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí