Suchý dusivý kašel u dospělého, co s ním?

170
9.5.11 20:51

Suchý dusivý kašel u dospělého, co s ním?

Prosím o radu. Co se suchým dusivým kašel pro mne. Kašlu celé dny a noci. Stoptusin a Tusin nezabírá. Ležet nemůžu, prcek mi to nedovolí :-(. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
9.5.11 21:00

jít k dr? :think: :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.5.11 21:04

Já jsem vždycky brala kapky víc, než byla doporučená dávka (možná, že to není dobrý nápad, ale… :think: ) a potom mi to pomohlo :palec: Zkoušela jsi ve „větších dávkách“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
9.5.11 21:07

cibulovy sirup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.5.11 21:10

Zkus si udělat „parní lázeň“ - v koupelně nechám otevřenou rychlovarnou konvici a vyvařím vodu a pak tam zůstaň, klidně i s prckem 15-20 min. Tohle zabírá u dětí i dospělých. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
9.5.11 21:16

useknout hlavu :mrgreen: …vtip :lol:
svař si mlíko+trochu másla+med (můžeš i trochu rumu) a vypij to horký-a taky si udělej zábal na prsa-na vatu teplý olej a přiložit dokud nevystydne :palec:
mám osobně odzkoušeno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
9.5.11 21:17
rubberbear píše:
svař si mlíko+trochu másla+med (můžeš i trochu rumu) a vypij to horký-a taky si udělej zábal na prsa-na vatu teplý olej a přiložit dokud nevystydne :palec:
mám osobně odzkoušeno :palec:

me taky mama delala - v mlice uvarit lneny seminko a pak dat do pliny vlahy jako obklad na prsa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
9.5.11 21:21
beruska2× píše:
rubberbear píše:
mám osobně odzkoušeno :palec:
me taky mama delala - v mlice uvarit lneny seminko a pak dat do pliny vlahy jako obklad na prsa :wink:

nebo se to dá udělat i s takovym tim nahřejvacím polštářkem co má v sobě pecky z třešní, ale že doma žádný takový vymoženosti nemáme hřejeme olej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
9.5.11 21:24

ahoj,

můžeš si koupit kapky kaloba stoji kolem 140kč mé zkušenosti jsou výborné nejpozději do tří dnů kašel přestane :-) doufam, že ti to taky zabere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.5.11 05:57

Jdi k dr, tady ti asi žádné domácí recepty nepomůžou. Mě na takový kašel předepsala doktorka Aerius a ještě trvalo dalších 14 dní, než jsem se ho zbavila

• Citovat
  • Upravit
4041
10.5.11 08:27

ahoj, Sinecod sirup, už druhý den bude skoro po dusivém kašly a v noci se vyspíš, dávala jsem ho i malý, když se v noci dusila a nemohla spát a teď ho bral i manžel a taky už druhou noc nekašlal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
24.2.15 20:04

Holky, k jakému doktorovi s nepřestávajícím kašlem? Na ORL? Doktorka mi stále píše sirupy, které nezabírají…teď mě poslala na RTG plic, ale už jsem zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
24.2.15 20:05

@Teruna000 Ahoj, no manžela poslal obvodní lékař na plicní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
24.2.15 20:13

@kokomo díky, tak uvidím co ten RTG a co mi řekne. :-/