Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prosím o radu. Co se suchým dusivým kašel pro mne. Kašlu celé dny a noci. Stoptusin a Tusin nezabírá. Ležet nemůžu, prcek mi to nedovolí
. Děkuji za rady
Já jsem vždycky brala kapky víc, než byla doporučená dávka (možná, že to není dobrý nápad, ale…
) a potom mi to pomohlo
Zkoušela jsi ve „větších dávkách“?
Zkus si udělat „parní lázeň“ - v koupelně nechám otevřenou rychlovarnou konvici a vyvařím vodu a pak tam zůstaň, klidně i s prckem 15-20 min. Tohle zabírá u dětí i dospělých. ![]()
useknout hlavu
…vtip ![]()
svař si mlíko+trochu másla+med (můžeš i trochu rumu) a vypij to horký-a taky si udělej zábal na prsa-na vatu teplý olej a přiložit dokud nevystydne ![]()
mám osobně odzkoušeno ![]()
rubberbear píše:
useknout hlavu…vtip
svař si mlíko+trochu másla+med (můžeš i trochu rumu) a vypij to horký-a taky si udělej zábal na prsa-na vatu teplý olej a přiložit dokud nevystydne
mám osobně odzkoušeno
me taky mama delala - v mlice uvarit lneny seminko a pak dat do pliny vlahy jako obklad na prsa ![]()
beruska2× píše:rubberbear píše:me taky mama delala - v mlice uvarit lneny seminko a pak dat do pliny vlahy jako obklad na prsa
useknout hlavu…vtip
svař si mlíko+trochu másla+med (můžeš i trochu rumu) a vypij to horký-a taky si udělej zábal na prsa-na vatu teplý olej a přiložit dokud nevystydne
mám osobně odzkoušeno
nebo se to dá udělat i s takovym tim nahřejvacím polštářkem co má v sobě pecky z třešní, ale že doma žádný takový vymoženosti nemáme hřejeme olej ![]()
ahoj,
můžeš si koupit kapky kaloba stoji kolem 140kč mé zkušenosti jsou výborné nejpozději do tří dnů kašel přestane
doufam, že ti to taky zabere ![]()
Jdi k dr, tady ti asi žádné domácí recepty nepomůžou. Mě na takový kašel předepsala doktorka Aerius a ještě trvalo dalších 14 dní, než jsem se ho zbavila
ahoj, Sinecod sirup, už druhý den bude skoro po dusivém kašly a v noci se vyspíš, dávala jsem ho i malý, když se v noci dusila a nemohla spát a teď ho bral i manžel a taky už druhou noc nekašlal
Holky, k jakému doktorovi s nepřestávajícím kašlem? Na ORL? Doktorka mi stále píše sirupy, které nezabírají…teď mě poslala na RTG plic, ale už jsem zoufalá.