Jednoduché ergo nosítko pro chodící dítě

439
30.1.24 18:31

Jednoduché ergo nosítko pro chodící dítě

Ahoj :mavam:. Dcera už je taková lítací a chce hodně chodit. No a já řeším nosítko, ať pořád nemusím tahat kočárek. Mám rostoucí kibi in (velký jsme všichni 😂), ale než to upravím a doutahuju, je to něco. Tak hledám takzvaně nosítko pro blb. ečky 😁. Aby to mělo co nejmíň přezek a popruhů, něco jako nerostoucí vatanai. Zároveň za něj nechci dát 3000, budem ho využívat jen občas a tak se to ani nevyplatí. Dceři je přes rok, má 14kg a 88cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
30.1.24 18:36

Nositko Onbuhimo. Mělo by být spíš takové poponasedlo pro batolata. Zkušenost nemám. Ale hledala jsem poponasedlo, když byli kluci malí. Nakonec ani jeden nebyl nosící.

• Citovat
  • Upravit
439
30.1.24 18:50
@Billi píše:
Nositko Onbuhimo. Mělo by být spíš takové poponasedlo pro batolata. Zkušenost nemám. Ale hledala jsem poponasedlo, když byli kluci malí. Nakonec ani jeden nebyl nosící.

Děkuju, nám by tenhle typ sice možná nefungoval, ale za zkoušku nic nedám 😃. Tak se mrknu jestli se dá někde zkusit. Vypadá že bude i skladný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.1.24 18:57

A co misto klasickeho tezkeho nepraktickeho kocaru poridit nejaky lehky terenni dobre ovladatelny…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
30.1.24 19:10

Já mám takové obyc od kinderkraft, stalo kolem tisícovky, zapnu kolem pasu na presku a zbytek si hodím jako batuzek :D v poměru cena/ výkon ujde. Nenosim často, ale občas potřebujeme poponest 2 letou dceru třeba na vylete. Je skladne, lehke a dost široké, takže to není takové to visitko, co ničí kycle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.1.24 23:05

@Lucie_Sx Ten máme, ale není reálný ho tahat všude. Třeba na poštu. Je sice hezký že některý maminky se nebojí nechat před poštou kočár za 30 000 ale já se bojím tam náš, zdaleka ne tak drahej, nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.1.24 23:18

@Kriss Tina Já jsem od kinderkraftu snad ještě ergonomický nosítko neviděla, ale zase jsem na to koukala rok zpátky 🤔. Asi budu muset kouknout jestli nemají něco novýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.1.24 23:53
@Amelka898 píše:
@Lucie_Sx Ten máme, ale není reálný ho tahat všude. Třeba na poštu. Je sice hezký že některý maminky se nebojí nechat před poštou kočár za 30 000 ale já se bojím tam náš, zdaleka ne tak drahej, nechat

Ja s nim jezdila vsude, no.
Da se i zamknout jako kolo.
Ale chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca