Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Dobrý den,
Už dlouho sleduji instagram Wildride a stále uvažují o tom, že si jejich nosítko pořídíme.
Syna neustále tahám v ruce a tohle by na to přenášení mohlo být super.
Co si o tom myslíte vy?
![]()
Příspěvek upraven 26.10.23 v 17:02
@luca322 píše:
Dobrý den,
Už dlouho sleduji instagram Wildride_czsk a stále uvažují o tom, že si jejich nosítko pořídíme.
Syna neustále tahám v ruce a tohle by na to přenášení mohlo být super.
Co si o tom myslíte vy?![]()
Myslím si, že lepší jsou jiná klasická nosítka ![]()
@Dahlia0409 No zas na to přenášení si myslím, že je to super.
Podle videí je to rychle nasazené a člověk nemusí nic zapínat na zádech a vázat kolem sebe 😄
Myslím, žes to sem v první řadě přišla propagovat.
Jinak si myslím, že není otázka jestli takhle věc, nebo klasické nosítko-nejsou vůbec konkurence.
Na poponášení bych si žádné udělátko nekupovala, tahat dítě na boku a zatěžovat jedno rameno popruhem, není nic moc.
To už to dítě vezmu na ramena.
Nelíbí se mi to. Jsem PRO klasické ergo nosítko.. tohle asi ergo nebude ne?
@Kryptozoo tohle v nějaké skupině řeším poprvé a přišla jsem si jen pro nazor.
Rozhodne tímto nechci nikoho propagovat a jen jsem chtěla poradit, protože mě to přišlo fajn ![]()
Pominu-li, že jde o zjevnou reklamu tak ne, tohle bych nekoupila, nosila jsem obě dcery v zavazovacím nosítku fidella a bylo to bezva ![]()
@luca322 píše:
@Dahlia0409 No zas na to přenášení si myslím, že je to super.
Podle videí je to rychle nasazené a člověk nemusí nic zapínat na zádech a vázat kolem sebe 😄
Tak proč se ptáš na názor? Když ho napíšeme, tak si stejne jedeš svoje, jak je to úžasné a rychlé. Tak si to kup, my bysme to teda nebraly ![]()
Nosítko mám a využívám ho dost často. Syn mně nevydrží v obchodě v košíku, takže tam je to super pomocník. Záda a ani za krkem mě nebolí a určitě je to pohodlnější než nosit 13kg na rukách.
Za mě super pomocník! ![]()
@Saba1996 píše:
Nosítko mám a využívám ho dost často. Syn mně nevydrží v obchodě v košíku, takže tam je to super pomocník. Záda a ani za krkem mě nebolí a určitě je to pohodlnější než nosit 13kg na rukách.Za mě super pomocník!
Registrace dnes a první příspěvek tohle, jo? @admin, tohle bude účet založený účelově zakladatelkou tohohle tématu k tomu, aby si tu mohla povídat sám se sebou a propagovat to nositko.
K tématu - nositko mi přijde pitomý a nekoupila bych ho.
@Platanka můžete se podívat na můj Instagram @saba_solc pokud máte nějaké pochybnosti. Fotky s nositkem tam nějaké mám. ![]()
@Platanka píše:
Registrace dnes a první příspěvek tohle, jo? @admin, tohle bude účet založený účelově zakladatelkou tohohle tématu k tomu, aby si tu mohla povídat sám se sebou a propagovat to nositko.K tématu - nositko mi přijde pitomý a nekoupila bych ho.
Děkuji za označení, upřímně - nemám dostatek informací, které by mě vedly k názoru, že se jedná o reklamu. Proto dotaz i cellou diskuzi nechávám.
Děkuji za všímavost, za označení i hlášení ![]()
Viki