Wildride nositko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
26.10.23 16:31

Wildride nositko

Dobrý den,
Už dlouho sleduji instagram Wildride a stále uvažují o tom, že si jejich nosítko pořídíme.
Syna neustále tahám v ruce a tohle by na to přenášení mohlo být super.
Co si o tom myslíte vy? :D :kytka:

Příspěvek upraven 26.10.23 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16150
26.10.23 16:32
@luca322 píše:
Dobrý den,
Už dlouho sleduji instagram Wildride_czsk a stále uvažují o tom, že si jejich nosítko pořídíme.
Syna neustále tahám v ruce a tohle by na to přenášení mohlo být super.
Co si o tom myslíte vy? :D :kytka:

Myslím si, že lepší jsou jiná klasická nosítka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.10.23 16:36

@Dahlia0409 No zas na to přenášení si myslím, že je to super.
Podle videí je to rychle nasazené a člověk nemusí nic zapínat na zádech a vázat kolem sebe 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
26.10.23 16:43

Myslím, žes to sem v první řadě přišla propagovat.
Jinak si myslím, že není otázka jestli takhle věc, nebo klasické nosítko-nejsou vůbec konkurence.
Na poponášení bych si žádné udělátko nekupovala, tahat dítě na boku a zatěžovat jedno rameno popruhem, není nic moc.
To už to dítě vezmu na ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
26.10.23 16:43

Nelíbí se mi to. Jsem PRO klasické ergo nosítko.. tohle asi ergo nebude ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.10.23 16:59

@Kryptozoo tohle v nějaké skupině řeším poprvé a přišla jsem si jen pro nazor.
Rozhodne tímto nechci nikoho propagovat a jen jsem chtěla poradit, protože mě to přišlo fajn :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
26.10.23 17:01

Pominu-li, že jde o zjevnou reklamu tak ne, tohle bych nekoupila, nosila jsem obě dcery v zavazovacím nosítku fidella a bylo to bezva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
26.10.23 17:21
@luca322 píše:
@Dahlia0409 No zas na to přenášení si myslím, že je to super.
Podle videí je to rychle nasazené a člověk nemusí nic zapínat na zádech a vázat kolem sebe 😄

Tak proč se ptáš na názor? Když ho napíšeme, tak si stejne jedeš svoje, jak je to úžasné a rychlé. Tak si to kup, my bysme to teda nebraly :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.10.23 18:24

Nosítko mám a využívám ho dost často. Syn mně nevydrží v obchodě v košíku, takže tam je to super pomocník. Záda a ani za krkem mě nebolí a určitě je to pohodlnější než nosit 13kg na rukách. :srdce: Za mě super pomocník! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3867
26.10.23 19:46
@Saba1996 píše:
Nosítko mám a využívám ho dost často. Syn mně nevydrží v obchodě v košíku, takže tam je to super pomocník. Záda a ani za krkem mě nebolí a určitě je to pohodlnější než nosit 13kg na rukách. :srdce: Za mě super pomocník! :)

Registrace dnes a první příspěvek tohle, jo? @admin, tohle bude účet založený účelově zakladatelkou tohohle tématu k tomu, aby si tu mohla povídat sám se sebou a propagovat to nositko.

K tématu - nositko mi přijde pitomý a nekoupila bych ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.10.23 20:42

@Platanka můžete se podívat na můj Instagram @saba_solc pokud máte nějaké pochybnosti. Fotky s nositkem tam nějaké mám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
26.10.23 21:09
@Platanka píše:
Registrace dnes a první příspěvek tohle, jo? @admin, tohle bude účet založený účelově zakladatelkou tohohle tématu k tomu, aby si tu mohla povídat sám se sebou a propagovat to nositko.K tématu - nositko mi přijde pitomý a nekoupila bych ho.

Děkuji za označení, upřímně - nemám dostatek informací, které by mě vedly k názoru, že se jedná o reklamu. Proto dotaz i cellou diskuzi nechávám.

Děkuji za všímavost, za označení i hlášení :kytka:

Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí