Nosítko allegro/alliexpres

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.9.23 08:42

nosítko allegro/alliexpres

Ahoj holky, máte vyzkoušené nosící šátky z číny? Viděla jsem moc krásné a cenově dostupné na Allegru. V čem jsou případně horší než ty českých obchodů? Případně si ráda vyslechnu pro i proti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K92
2030
30.9.23 08:51

Nosítko určitě ne, 100 % nebude ergonomické, u šátku bych byla také opatrná. Použité barvy nemusí být atestované, látky nemusí být dost pevné, aby dítě udržely… raději kup něco z bazaru, prověřenou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2030
30.9.23 08:57

Jinak by mě zajímalo, co tam vidíš hezkého? Já vidím samá neergo nosítka a pár fejků. Je spousta značek s krásnými nosítky, třeba BeLenka, MoniluUni. Dají se na bazaru sehnat za krásné peníze. Je to věc, kterou budeš dost možná používat každý den, takže se vyplatí investovat a zároveň se to pak dá vždy prodat. Ušetřila bych na úplně jiných věcech. Miminko bude nosítko oslintávat, okusovat, bude se dotýkat jeho pokožky. Opravdu bych si netroufla dát miminku nějaký čínský fejk z pochybného materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
30.9.23 09:35

@Magda123456 Jen drobnost, Allegro neni Cina, to jsou Polaci, jasně mohou tam prodavat veci z Ciny, ale úplně stejně jako cesky eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.23 09:44
@j.a.n.i1 píše:
@Magda123456 Jen drobnost, Allegro neni Cina, to jsou Polaci, jasně mohou tam prodavat veci z Ciny, ale úplně stejně jako cesky eshop.

aha, myslela jsem, že jde o čínu. V tom případě mě přešla chuť tam cokoli kupovat. Díky za upřesnění, veškeré dilema je pryč a zřejmě nakoupím na BeLence :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65003
30.9.23 09:51
@Magda123456 píše:
aha, myslela jsem, že jde o čínu. V tom případě mě přešla chuť tam cokoli kupovat. Díky za upřesnění, veškeré dilema je pryč a zřejmě nakoupím na BeLence :-)

ne, oni koupili mall

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
30.9.23 09:54

Na Allegru koupíš třeba Lenny Lamb, šátky i nosítka. Ty jsou ergonomické a kvalitní.

Každopádně nosítko musí být opravdu ergonomické - umožňovat pozici nožiček do M, zaoblená záda, podsazenou pánev, nošení jen čelem k tobě (ne zády k tobě). Ideální je i rostoucí šířka sedu a výška zádové opěrky.

Šátek zase musí být dost pevný a nosný (naopak na novorozence na první měsíce je ideální elastický), jinak tě i s malým miminkem začnou za chvíli bolet ramena.

Já bych nosítko naslepo online nekoupila. Třeba ty nejvíc doporučované značky BeLenka a Monilu mi vůbec nesedí. Často kupovaná Manduca (máme jako záložní nosítko) je šíleně tuhá a málo polstrovaná. Za mě se rozhodně vyplatí zajít si do specializované prodejny a nechat si poradit, vyzkoušet různé typy.

Špatně vybrané nosítko/šátek tě může od nošení rychle odradit a pak místo ušetření peníze vyhodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
30.9.23 10:12

@aanysek A me treba Manduca zrovna sedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
30.9.23 10:37
@j.a.n.i1 píše:
@aanysek A me treba Manduca zrovna sedela.

Mně taky sedí, ale když ji srovnám s Kibi, které jsme pořídili nově, tak to jsou naprosto neporovnatelná nosítka. A za stejné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
30.9.23 11:30

U satku neporadim, ale nositko musis rozhodne vyzkouset v prodejne. Ja jsem hodne stihla a jediny nositko, co mi sedelo byla Tula a i u tech bych potrebovala jeste trochu dotahnout, ale nebylo kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
30.9.23 11:31

Na Allegru je třeba koukat, kdo je prodejce toho konkrétního zboží. Jestli to je Polsko nebo Čína. Třeba Poláci mají levnější věci než u nás. Myslím tím ne made in Poland, ale značky, co se prodávají i u nás, tak tam mají levnější. Já tam třeba teď kupovala objektiv k foťáku, normálně originál Olympus, ale byl o 3 tisíce levnější než na Alze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
30.9.23 12:15

Z Alli bych nosítko/šátek nekoupila, dcera mi dost ráda ocucává nosítko, takže bych se bála neatestovaného zboží. Já mám Tula Explore, jsem s ním spokojená (dcera taky) a navíc je černé, což taky oceňuji, protože spousta nosítek či šátků jsou strašně strakatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí