Jedu do Primarku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15417
17.3.19 18:59
@Burj Chalifa píše:
tam by mělo být něco jiného než hadrázna.Smutný, jak si Pražáci neváží centra.

Tak třeba v Madridu je 4 patrový Primark taky přímo v centru, takźe to není jen naše specialita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.3.19 19:00
@Burj Chalifa píše:
tam by mělo být něco jiného než hadrázna.Smutný, jak si Pražáci neváží centra.

Proč by si nevážili centra? To jako má město diktovat soukromým majitelům domů, komu mohou pronajmout komerční prostory? A kdo by měl mít „právo“ si tam pronajmout prostory? Může tam být prodejna knih? Vietnamská večerka? McDonald? Butik? A jak luxusní značka? Stačí Hugo Boss, nebo to musí být minimálně Armani? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.3.19 19:01
@nozu píše:
no, když si vezmu, že na Václaváku už je New Yorker, C+A a další, tak se tam Primark ztratí… I v Drážďanech je Primark přímo v centru… Před dvěma lety jsem tam nakoukla a s hrůzou se obrátila po pár minutách na patě a odešla. Ta kvalita a kultura nakupování byla otřesná…

a když už jsem vážil tolik kilometrů, nahamtám těch hadrů na zem spadlých rovnou dva kufry. A to se vyplatí :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
17.3.19 19:02
@nozu píše:
no, když si vezmu, že na Václaváku už je New Yorker, C+A a další, tak se tam Primark ztratí… I v Drážďanech je Primark přímo v centru… Před dvěma lety jsem tam nakoukla a s hrůzou se obrátila po pár minutách na patě a odešla. Ta kvalita a kultura nakupování byla otřesná…

ona to snad ani není kultura, davy se přehrabují v hromadách hader…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.3.19 19:04
@ivašot. píše:
ona to snad ani není kultura, davy se přehrabují v hromadách hader…

jak na smetišti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
17.3.19 19:08
@Rachel6666 píše:
Za týden jedu do primarku máte nějaké skutečnosti? Kolik si vzít peněz? Je to obleceni kvalitní? Je lepší si vybrat peníze nebo Mít na kartě?

No tak za me , je to obleceni hodne nekvalitni..Ale tak ta kvalita odpovida tem nízkym cenam:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56005
17.3.19 19:08

Obcas jedu vlakem z Liberce a lidi vozi zpet plne kufry.ja si pokazdy koupim 4 osusky,dvoje uterky a jedu domu:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
17.3.19 19:09
@Burj Chalifa píše:
jak na smetišti. :(

o složení nakupujících nebudu raději mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
17.3.19 19:11

Celý Primark je mnoho povyku pro nic. Člověk je demotivovaný se v těch hadrech přehrabovat. Když už jsem do něj náhodou zavítala, koupila jsem jen deku a předložku do koupelny. Jet tam cíleně na nákupní výlet, byla bych hodně zklamaná. Lidi tam nakupují věci, kterých by si v no name obchodě ani nevšimli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
17.3.19 19:12

Já to vždycky viděla u někoho na FB nebo se tím mi někdo chlubil, že má z tama noční košilku a tak jsem si myslela, že je to něco nóbl a nakonec teda něco jako Kik, Pepco… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.3.19 19:13
@ivašot. píše:
o složení nakupujících nebudu raději mluvit…

no si umím představit :(

Příspěvek upraven 17.03.19 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
17.3.19 19:15
@Bubla_Bučková píše:
Já to vždycky viděla u někoho na FB nebo se tím mi někdo chlubil, že má z tama noční košilku a tak jsem si myslela, že je to něco nóbl a nakonec teda něco jako Kik, Pepco… :think:

to by se snad mohlo i Pepco urazit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
17.3.19 19:16

Platíme kartou, nejlépe jet v týdnu. Neděle zavřeno. Ale nějaká kvalita se čekat nedá, po pár pranich je to menší nebo naopak větší, ale řekla bych že třeba pro děti je to oblečení pěkný a i celkem kvalitní. Dámský mi přijde příšerný. Ani se mi moc nelíbí ten styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
17.3.19 19:22

Byla jsem v obrovském Primarku v Londýně a nakoupila jsem tedy hezky, pravda, už je to hodně let, ale pro děti jsem tam pořídila spoustu hezkých věcí, které vydržely a pak jsem je ještě skoro za stejnou cenu prodala :D Sobě jsem si tolik nevybrala, nějaké spodní prádlo a plavky, manželovi jsem vzala hromadu triček, ty samozřejmě moc nevydržely. Až to bude tady, tak už tam nepůjdu, stačilo mi to tehdy, když jsem byla na MD a levné nákupy na malé děti se oplatily, dneska už jsem jinde a raději si připlatím za něco, co vydrží praní a sušení v sušičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
17.3.19 19:23
@Bubla_Bučková píše:
Já to vždycky viděla u někoho na FB nebo se tím mi někdo chlubil, že má z tama noční košilku a tak jsem si myslela, že je to něco nóbl a nakonec teda něco jako Kik, Pepco… :think:

Presne tak , je to to hruuuza :zed: .Nemam ráda , takovyhle typy obchodu..Ale myslim si , ze ten Kik,Pepco je na tom o dost lepe nez Primark.A to uz je , co rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.