Jedu do Primarku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Rachel6666 píše:
Za týden jedu do primarku máte nějaké skutečnosti? Kolik si vzít peněz? Je to obleceni kvalitní? Je lepší si vybrat peníze nebo Mít na kartě?
Co bys chtěla za pár euro. Jsou to hadry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak peněz si vezmi podle toho, co chceš kupovat. Oblečení kvalitní není, je jednosezonní. Jestli budeš mít kartu nebo hotovost je jedno, pokud můžeš kartou platit v zahraničí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@derenka jj, na Václaváku chtějí otevřít pobočku. Hádám, že sem půjde neprodejné z Vídně a Drážďan ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka píše:
@derenka jj, na Václaváku chtějí otevřít pobočku. Hádám, že sem půjde neprodejné z Vídně a Drážďan
Jak se říká - nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci.
Nenároční Čecháčci spasou všechno.Od jídla až po hadry. Už vidím ty frontové bojovnice s maxitaškama , jak se valí na nákup podřadných hadrů po Václaváku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel6666 Nevíš, kolik utratíš, spíš bych tedy nechala peníze na kartě a s sebou vzala jen pár drobných na kafíčko či oběd. Oblečení není moc kvalitní, ale na dá se vybrat - já třeba nedám dopustit na spodní prádlo - kalhotky - mají krásné, bavlněné a levné, co udělají parádu. To samé košilky či trička. Nečekej, že Ti to vydrží dlouho, na druhou stranu jedno tílko už se mnou bude letos 9. rokem a ještě ho neplánuju vyhodit
Je hezké, neotřelé, když si ho vezmu na sebe, vždy se někdo zeptá, odkud je. Naopak kvalita riflí je hodně nízká - za ty peníze pořídíš i tu, takže těm bych se vyvarovala. Zkusila jsem i bundy, ale zimní parku mám zatím pouze druhou zimu - za cca 600,– je ale pořád stejně hezká jako při nákupu
Ráda tam nakupuju kabelky a botky na vysokém podpatku, co si beru na plesy - boty rozhodně nevydrží moc, ale při mém nošení 4× ročně jsou také stále krásné. Dětské oblečení OK - prostě z toho ty miminka dřív vyrostou, než se to opotřebuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka
@Halamka píše:
@derenka jj, na Václaváku chtějí otevřít pobočku. Hádám, že sem půjde neprodejné z Vídně a Drážďan
Presne tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@derenka Ano, v Praze, někde kolem Václaváku myslím…
tam by mělo být něco jiného než hadrázna.Smutný, jak si Pražáci neváží centra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa no bohužel je to tak, za peníze jde všechno
nechápu, proč to nemůže být někde na periferii…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
super článek o primarku byl teď na webu modnipeklo.cz. Fakt jsem se pobavila ![]()
JInak pokud bych cíleně jela do zahraničí nakupovat, platila bych kartou. Vyjde to levněji než měnit na EURa tady u nás. S sebou jen „drobné“ na jídlo. Ale ve všech restauracích a bufetech bez problémů zaplatíš kartou také…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
tam by mělo být něco jiného než hadrázna.Smutný, jak si Pražáci neváží centra.
no, když si vezmu, že na Václaváku už je New Yorker, C+A a další, tak se tam Primark ztratí… I v Drážďanech je Primark přímo v centru… Před dvěma lety jsem tam nakoukla a s hrůzou se obrátila po pár minutách na patě a odešla. Ta kvalita a kultura nakupování byla otřesná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.