Jedu do Primarku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Bubla_Bučková píše:
Já to vždycky viděla u někoho na FB nebo se tím mi někdo chlubil, že má z tama noční košilku a tak jsem si myslela, že je to něco nóbl a nakonec teda něco jako Kik, Pepco…
Presne tak , je to to hruuuza
.Nemam ráda , takovyhle typy obchodu..Ale myslim si , ze ten Kik,Pepco je na tom o dost lepe nez Primark.A to uz je , co rict ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně jsem v šoku
to mi fakt chcete tvrdit, že všichni se tak urputně chlubí tím, že jeli 300 km do „Pepca
“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám primark ráda. Dámské ani pánské teda nekupujeme - jsou to fakt hadry k ničemu
ale dětské oblečení je za mě super. Kupuju pro všechny děti. Velikostně nám to sedi.
Příspěvek upraven 11.04.19 v 12:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Jak se říká - nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci.Nenároční Čecháčci spasou všechno.Od jídla až po hadry. Už vidím ty frontové bojovnice s maxitaškama , jak se valí na nákup podřadných hadrů po Václaváku
já nevím, že ty si tyhle kecy neodpustíš v žádné takové diskusi. Snad na ně číháš nebo co ![]()
Představ si, že ne vždy je úplně ekonomické chodit v kvalitních dražších věcech, třeba když máš jedno dítě, které denně něco vytváří s barvama a vodovkama, další dítě, které se hrabe v tátou v dílně ve všem možném, pracujícího chlapa, který přijde taky každou chvíli s něčím, tak holt koupíš za pár centů tričko a nemusíš stát jak policajt za dítětem, aby se náhodou neumazalo, že.A je úplně šumák, jestli pro to jdeš do kiku nebo do primarku ![]()
A hadrárna jménem New Yorker ti na Václaváku nevadí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše:
to by se snad mohlo i Pepco urazit
těžko… hadry z pepca jsou z větší části s nějakou příměsí umělotiny, nepříjemné na nošení, alespoň těch pár kousků, které jsme kdy měli doma. Je to možná hezké zdálky na pohled, hlavně třeba trička pro malé kluky batolata, ale jak se na to zkoumáš z blízka, tak je to buď nepříjemný nebo nažehlený obrázek přes celý hrudník (chuťovka v létě) a čistě bavlněné tričko nebo legíny tam snad nenajdeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
těžko… hadry z pepca jsou z větší části s nějakou příměsí umělotiny, nepříjemné na nošení, alespoň těch pár kousků, které jsme kdy měli doma. Je to možná hezké zdálky na pohled, hlavně třeba trička pro malé kluky batolata, ale jak se na to zkoumáš z blízka, tak je to buď nepříjemný nebo nažehlený obrázek přes celý hrudník (chuťovka v létě) a čistě bavlněné tričko nebo legíny tam snad nenajdeš
To je možný. Mě se zase nechce hledat bavlněný tričko ve stokrát přehrabaný hromadě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
třeba čisté bavlněné kratasy mívají az v několikáté varce, ze zacatku jen s umelotinou, asi si říkají, ze ze zacatku léta je to zbytecne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
já nevím, že ty si tyhle kecy neodpustíš v žádné takové diskusi. Snad na ně číháš nebo co
Představ si, že ne vždy je úplně ekonomické chodit v kvalitních dražších věcech, třeba když máš jedno dítě, které denně něco vytváří s barvama a vodovkama, další dítě, které se hrabe v tátou v dílně ve všem možném, pracujícího chlapa, který přijde taky každou chvíli s něčím, tak holt koupíš za pár centů tričko a nemusíš stát jak policajt za dítětem, aby se náhodou neumazalo, že.A je úplně šumák, jestli pro to jdeš do kiku nebo do primarku
A hadrárna jménem New Yorker ti na Václaváku nevadí?
ani jsem nezaznamenala, že tam je. Nejsem zákazníkem tohoto obchodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
ani jsem nezaznamenala, že tam je. Nejsem zákazníkem tohoto obchodu.
no, já taky ne, ale asi ho tam úplně nepřehlédneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znama mi dovezla tricka a leginy pro decka. Nekdo rika nekvalitni. Nemame s tim problem.
Ale mi nevadi ani Pepco, taky na nej nadavaji.
Radeji koupim tam, nez kupovat predrazene nosene na bazarcich.
Jinak ja bych musela mit manzelovu kartu, kde ma eura, protoze bych se asi rozsoupla, abych oblekla vsechny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel6666 ahoj ja vozim sebou hotovost tak 5000kc ,zalezi kolik mas rozpocet .drazdanech jsou jine obchudky ca tam atd.pozor na kartu nemusi ten obchod prijmout uz se nam to stalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
super článek o primarku byl teď na webu modnipeklo.cz. Fakt jsem se pobavila
JInak pokud bych cíleně jela do zahraničí nakupovat, platila bych kartou. Vyjde to levněji než měnit na EURa tady u nás. S sebou jen „drobné“ na jídlo. Ale ve všech restauracích a bufetech bez problémů zaplatíš kartou také…
Já jsem teda párkrát platila kartou, pravda ne přímo, ale přes eshop a vždycky mi teda banka dala dost šílený kurz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa jojo, nějak tak. Lidi se tam v tom přehrabovali jeden přes druhého, spousta věcí se válela na zemi…
My byli v Drážďanech na adventních trzích, tak jsme ze zvědavosti nakoukli do Primarku, který každý vychvaluje. Fakt nechápu proč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.