Jehněčí pro kojence

21
28.4.15 16:35

Jehněčí pro kojence

Milé maminky, potřebuji radu ohledně jehněčího masa pro kojence. Sehnala jsem jehněčí stehno, to celé rozebrala a vybrala jen ty nejlibovější kousíčky a chtěla bych to připravit malé k zelenině na oběd, ale nikde nenacházím recept pro kojence s tímto masem. Jak dlouho toto maso vařit, není třeba ho nejprve nějak upravit, někde jsem četla, že smrdí, ale kojenci nejde ho do ničeho naložit ani osmažit. Je tedy vhodné a dělala jste ho prckům některá, malá má 7 měsíců. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merde
28.4.15 16:40

Uplne normalne uvaris do mekka. Ja jehneci miluju a muzu ho i jen tak. Samozrejme, ze na cesneku a rozmarynu je super :palec: ale jeho chut mi vubec nevadi a detem ho taky davam, zrovna dneska ho dcera mela, steak na grilu, ale ona uz je vetsi

• Citovat
  • Upravit
4620
28.4.15 16:50

Já teda maso do příkrmů peču (je to rychlejší, můžu dělat víc druhů naráz, takže nenadělám takový nepořádek). Ale klidně bych ho i uvařila, normálně ve vodě doměkka. S tím, že by smrdělo sem se nesetkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mixerek
28.4.15 16:53

jehnečí pro kojence

To jehnečí zkus uvarit a pak rozmixuj na pyré.

• Citovat
  • Upravit
7743
28.4.15 16:57

Jehněčí nesmrdí, to až pak skopové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
28.4.15 17:01

Uvař jako kterékoliv jiné maso :-) Je to mňamka a navíc zdravá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.4.15 17:06

Pro mimina jsou doporučována hlavně „mladá“ masa, tak nevidím důvod, proč ho nedat, naopak. Po receptech na příkrmy jsem se upřímně nikdy nepídila, protože jsem všechno dělala stejně- vše uvařit, rozmixovat/nasekat, smíchat, sníst (ev. zamrazit), pro mimina to snad ani jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
29.4.15 10:41
@Zuzana80 píše:
Milé maminky, potřebuji radu ohledně jehněčího masa pro kojence. Sehnala jsem jehněčí stehno, to celé rozebrala a vybrala jen ty nejlibovější kousíčky a chtěla bych to připravit malé k zelenině na oběd, ale nikde nenacházím recept pro kojence s tímto masem. Jak dlouho toto maso vařit, není třeba ho nejprve nějak upravit, někde jsem četla, že smrdí, ale kojenci nejde ho do ničeho naložit ani osmažit. Je tedy vhodné a dělala jste ho prckům některá, malá má 7 měsíců. Díky

uvarit, rozmixovat - jaky recept bys chtela? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí