Jehněčí pro kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jehněčí pro kojence
Milé maminky, potřebuji radu ohledně jehněčího masa pro kojence. Sehnala jsem jehněčí stehno, to celé rozebrala a vybrala jen ty nejlibovější kousíčky a chtěla bych to připravit malé k zelenině na oběd, ale nikde nenacházím recept pro kojence s tímto masem. Jak dlouho toto maso vařit, není třeba ho nejprve nějak upravit, někde jsem četla, že smrdí, ale kojenci nejde ho do ničeho naložit ani osmažit. Je tedy vhodné a dělala jste ho prckům některá, malá má 7 měsíců. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Uplne normalne uvaris do mekka. Ja jehneci miluju a muzu ho i jen tak. Samozrejme, ze na cesneku a rozmarynu je super
ale jeho chut mi vubec nevadi a detem ho taky davam, zrovna dneska ho dcera mela, steak na grilu, ale ona uz je vetsi
- Citovat
- Upravit
Já teda maso do příkrmů peču (je to rychlejší, můžu dělat víc druhů naráz, takže nenadělám takový nepořádek). Ale klidně bych ho i uvařila, normálně ve vodě doměkka. S tím, že by smrdělo sem se nesetkala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jehnečí pro kojence
To jehnečí zkus uvarit a pak rozmixuj na pyré.
- Citovat
- Upravit
Pro mimina jsou doporučována hlavně „mladá“ masa, tak nevidím důvod, proč ho nedat, naopak. Po receptech na příkrmy jsem se upřímně nikdy nepídila, protože jsem všechno dělala stejně- vše uvařit, rozmixovat/nasekat, smíchat, sníst (ev. zamrazit), pro mimina to snad ani jinak nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzana80 píše:
Milé maminky, potřebuji radu ohledně jehněčího masa pro kojence. Sehnala jsem jehněčí stehno, to celé rozebrala a vybrala jen ty nejlibovější kousíčky a chtěla bych to připravit malé k zelenině na oběd, ale nikde nenacházím recept pro kojence s tímto masem. Jak dlouho toto maso vařit, není třeba ho nejprve nějak upravit, někde jsem četla, že smrdí, ale kojenci nejde ho do ničeho naložit ani osmažit. Je tedy vhodné a dělala jste ho prckům některá, malá má 7 měsíců. Díky
uvarit, rozmixovat - jaky recept bys chtela? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit