Jeli byste k moři bez prcka?

2891
15.10.11 23:02

Jeli byste k moři bez prcka?

Ahojky holky, teď si píšu s kamarádkou na FB a řešíme kojení a cestování. Kamarádka má měsíční miminko a říkala, že kojit chce maximálně do roka, že by chtěla jet k moři, ale bez prcka, že prý s dítětem to není žádná dovolená. A tak se ptám, jeli byste bez prcka? Já osobně si to teda neumím představit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Oz
9304
15.10.11 23:04

Já asi ne, mám jich plné zuby, ale pořád bych na ně myslela a dovolenou bych si neužila 8-) Bylo by mně strašně smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.10.11 23:04

jojo, jeli bychom, ale až tak příští rok..

plánujeme Karibik nebo Afriku a s ním by to nešlo..chceme na 14 dní..už bude ve věku, že ho babičky pohlídají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
15.10.11 23:05

Jasně…já tak byla při první holce, bylo jí 2,5roku a ted na wellnes pobytu, kdy bylo druhé 13měsíců…jojo, styskalo se, ale ten odpočinek je taky k nezaplacení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.10.11 23:05

Po trech dovolenych s dcerkou uz ANO!!! S malym ditetem to NENI dovolena, ja teda jezdim s malou hlavne sama a pak mam dovolenou u more kde si ani nezaplavu, nevyspim se, nedam si drink, poradne se nenajim..Takze priste jedu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.10.11 23:06

Hele třeba kamarádka přehodnotí svůj názor jak jí dítko poroste - až z něj bude tak trochu osobnost. Měsíční mimčo je přeci jen ještě takový nekomunikativní ubrečený uzlíček :wink: Osobně si dovedu představit prodloužený víkend s manželem bez dětí - nějaký poznávací - paříž, řím, něco na ten způsob. K moři se těším až pojedem společně, letos nám to nevyšlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
15.10.11 23:11
Pájinka25 píše:
Ahojky holky, teď si píšu s kamarádkou na FB a řešíme kojení a cestování. Kamarádka má měsíční miminko a říkala, že kojit chce maximálně do roka, že by chtěla jet k moři, ale bez prcka, že prý s dítětem to není žádná dovolená. A tak se ptám, jeli byste bez prcka? Já osobně si to teda neumím představit :nevim:

Neumíš si to představit? Jestli to nebude tím, že máš jedno sedmiměsíční dítě :mrgreen: :mrgreen:

Já si to představit rozhodně umím. :wink: :mrgreen: :mrgreen: Přesněji řečeno, momentálně jsem ve fázi, že aspoň na pár dní bez nich bych nejela jen k moři, ale úplně kamkoli.

Příspěvek upraven 15.10.11 v 23:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
15.10.11 23:13
BohunkaP píše:
Pájinka25 píše:
Ahojky holky, teď si píšu s kamarádkou na FB a řešíme kojení a cestování. Kamarádka má měsíční miminko a říkala, že kojit chce maximálně do roka, že by chtěla jet k moři, ale bez prcka, že prý s dítětem to není žádná dovolená. A tak se ptám, jeli byste bez prcka? Já osobně si to teda neumím představit :nevim:

Neumíš si to představit? Jestli to nebude tím, že máš jedno sedmiměsíční dítě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já si to představit rozhodně umím. :wink: :mrgreen: :mrgreen:

ano, tak třeba až mu budou tři roky, tak třeba názor změním, ale překvapuje mě, že tohle dokáže tvrdit holka, co má měsíční mimčo :nevim:

Příspěvek upraven 15.10.11 v 23:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.10.11 23:13
BohunkaP píše:
Pájinka25 píše:

Neumíš si to představit? Jestli to nebude tím, že máš jedno sedmiměsíční dítě :mrgreen: :mrgreen:

Já si to představit rozhodně umím. :wink: :mrgreen: :mrgreen: Přesněji řečeno, momentálně jsem ve fázi, že aspoň na pár dní bez nich bych nejela jen k moři, ale úplně kamkoli.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
15.10.11 23:14
Pájinka25 píše:
ano, tak třeba až mu budou tři roky, tak třeba náor změní, ale překvapuje mě, že tohle dokáže tvrdit holka, co má měsíční mimčo :nevim:

Už Jan Werich kdysi říkával: „jsme lidé různé…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
15.10.11 23:19

Ano,nemusela bych k mori,stacilo by mi pod stan za barák,jen aspn na dva dny pryc d tech certiku :lol:

• Citovat
  • Upravit
13119
15.10.11 23:19

já bych jela, ale děcka by se mnou asi nemluvila :mrgreen: Týden bez hádek, pošťuchování, řevu, dohadování… to by byl ráj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.10.11 23:21

Ahoj ,tak já bych dítě sebou k moři taky nebrala.Za prvé z toho ještě stejně nic nemá a navíc ani pediatři to neradi vidí,když tak malé dítě již cestuje k moři.Navíc ani pro mně by to nebyla žádná dovolená,páč bych stejně se o prcka musela starat a vařit mu.Dávat mu místní jídlo bych fakt neriskovala.Tak na co vyhazovat tisíce a ještě se děsit aby tam mimčo neonemocnělo a pak si to ani neužít a moct si odpočinout.Já osobně bych teda ,ale ještě takhle malé dítě neopustila ani v Čechách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.10.11 23:25
nagari píše:
Ahoj ,tak já bych dítě sebou k moři taky nebrala.Za prvé z toho ještě stejně nic nemá a navíc ani pediatři to neradi vidí,když tak malé dítě již cestuje k moři.Navíc ani pro mně by to nebyla žádná dovolená,páč bych stejně se o prcka musela starat a vařit mu.Dávat mu místní jídlo bych fakt neriskovala.Tak na co vyhazovat tisíce a ještě se děsit aby tam mimčo neonemocnělo a pak si to ani neužít a moct si odpočinout.Já osobně bych teda ,ale ještě takhle malé dítě neopustila ani v Čechách.
..ono záleží jak, kde…musíš je do civilizované země : Španělsko, Itálie, Chorvatsko…a přece prckovi nemusíš dávat místní jidla…díky globalizaci najdeš tam to samé co u nás.. :mrgreen: :mrgreen:

Byli jsme letos v Bulharsku - prckovi byl rok - a super - vzala jsem skleničky a jen jsem mu vařila na pokoji kaši a snídani ( jogusrt s něčím) jsem mu umíchala a podala přímo na snídaních, takže baštil s námi. :wink:

..jo a Bulharsko je dovolená za pár korun :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.10.11 23:45

Já bych nejela, bylo by mi líto, že tam není taky. Moc jsem se na tohle těšila, až svoje děti všude vezmu a všecko jim ukážu… I za cenu, že teda pěkných pár let na dovolené jen tak nezavřu oči :lol:

Něco jiného je třeba prodloužený víkend někde s manželem za účelem utužení vztahu - ale dovolená jako taková, pro mě jedině jako rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí