Cestování busem s miminkem

7213
10.10.11 09:20

cestovani busem s miminkem

Ahojte,dobry den…mozna pristi mesic bych chtela zacit jezdit do mesta s malym…zatim jsme jezdili jen autem,docela se mu to libilo-teda pokud zrovna nedostal hlad a nebo nehodil kakina :mrgreen:

Maly ale se chce porad nosit na rukach,ze zacatku mel hodne bolesni briska,mliko nestacilo,tak plakal a plakal,tak jsme se naruce nevyhli,tak mozna si navykl,ale k dotazu..

Co kdyz bude rvat,ze nebude chtit byt v kocaru,mam se snazit jej zabavit v nem a nebo vzit do naruce(kdyby bylo leto,tak neresim,ale je chladno)???Maly docela rad jezdi v kocaru,ale musi byt v pohybu,idealne po pekne drnciovacce(ceste),ale jakmile se zastavime a zrovna tvrde nespi,tak po chvilce zacne hlasite protestovat :nevim: :-D

a pak jak v zime???v autobuse porozepinat nanoznik,fusak a neco svlect-treba cepicku a nebo nechat a treba jen rozepnout kombinezu,ci svetr?(nevim co bude mit na sobe a podle pocasi)??

jak vam se cestovalo s malym minkem,kor v zime a jeste k tomu na krmeni z lahvicky??? :mrgreen:

PODOTYKAM ZE CESTA DO MESTA BUSEM TRVA PUL HODKY :wink:

OMLOUVAM SE MOZNA ZA STUPIDNI DOTAZY,ALE ZAJIMA ME TO A TED NA PROCHAZCE JSEM NAD TIM PREMYSLELA,TAK JSEM TO HNED SUPLA NA ME EMIMINO :srdce:

PEKNY DEN :mavam: Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5956
10.10.11 09:30

ahoj, my jsme cestovali s malým dost i busem i zimě. oblečeš/vyslečš ho podle potřeby, někdy je chladno, někdy je přetopeno. já malého rozepínám i v obchodě. v autobuse to taky hezky drncá, toho se neboj, že by ti u toho nespal:-) a na cestování je krmení z lahvičky jednoduší, než kojení, ne?? prostě mu tu lahvičku přidržíš. to zvládneš, neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
10.10.11 09:31

ahoj Radu :mavam: pokud cesta trvá půlhod,tak bych rozepla fusak,kombinézu, možná sundala čepičku, to stačí podle mě. Z kočárku bych určitě nevyndavala, musí si zvyknout na cestování něčím jiným než autem, pohladila bych, dala dudlíka nebo napít, at ví že jsi u něj a vše je v pořádku!! at se vám dobře cestuje!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.10.11 09:33

Ahojky, já jsem vždy jen odhrnula nánožník a rozepla fusak…jakoby jsem ho jen odkryla…To je jakoby sis ty svlékla jednu vrstvu oblečení,nebo rozepla bundu…Pokud je v bude teplo…No každopádně tam je tepleji než venku :-) Malý byl v buse hodný,ale myslím, že pokud mu stačí jezdění s kočárkem tak by mu mohlo stačit i to, že jede autobus…Vnitřně to tělo cítí jako pohyb… Ale řekla bych, že je to o miminku. Zkus jet ještě teď kdy není mráz na zkoušku a podle toho uvidíš :-)!!! Přeju šťastnou cestu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.10.11 09:37

alvapinko,no ja jeste venku z lahvicky nekrmila,takze nevim jak bych ho krmila treba v buse,v leze by se z flasky zadavil,ne? :oops: ja doma krmim v sede,pokrcene nohy a maly na nich,jak kdyby byl na sikme plose… a nebo hlubokou na tu chvili napolohovat :nevim: fakt nevim…maly je na MM+sunaru

verco ahooojky,zdravim te,no jooooo vy hned cestovali busem od zacatku,mi zacnem pozdeji(tak druhy,treti mesic),tak jeste nevim co a jak…maly chce byt porad za pohybu,tak snad buse stacit jak drnca bus,jinak na prochazce chodime a chodime,ani casopis na lavecce neprestu,ale zas dobry na kondicku :mrgreen: zdravim Matyska :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.10.11 09:39

brokino,ja prave jeste se vyhybam busum apd,az busem po sestinedeli a nejakym ockovani,zatim nas vozi tatinek,ale uz to zacina byt komplikovane,takze nevim co cekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
10.10.11 09:41

Radu určitě se ti v leže nezadáví, vždyt se miminka i kojí vleže nebo pijí z flašky…neboj mají reflex že co jde jinam tak vyblinkají a určitě se neudusí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
10.10.11 09:47

ahoj, stačí když ho odkreješ (rozepneš fusak, sundáš čepičku,..) a myslím, že to, že jede autobus by mu mohlo stačit :wink: z lahvičky je to určitě snazší, než když kojíš a neboj, nezadáví se 8-) jinak já se ze začátku děsila, co když mi malá začne řvát v autobuse, ale popravdě se to nestalo snad ani jednou, když byla malinká, tak spala a když povyrostla, tak jí bavilo koukat kolem :wink:

• Citovat
  • Upravit
7213
10.10.11 09:47
Vercaa píše:
Radu určitě se ti v leže nezadáví, vždyt se miminka i kojí vleže nebo pijí z flašky…neboj mají reflex že co jde jinam tak vyblinkají a určitě se neudusí!!

tak kdyby byl trosku zvedly,tak to beru,ale kdyz lezi uplne jak prkno na rovno :nevim: a kdyz maleho kojim,tak je na boku… :nevim:

no proste jsem to jeste takhle nezkousela,tak ted bude cas krmeni,tak uvidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.10.11 10:11

Taky jsem nerada krmila v leže,ale nemusíš se fakt bát…Kdyžtak jsem mu dala jakoby ruku pod krk,hlavu a ramena a jakoby si ho přizvedla a nakrmila… Jasné busem určitě až po šestinedělí !!! A v tu zimu to je ještě horší…všude prskající lidi…blééé. Ale já mám kluka se sníženou imunitou,tak jsem to víc řešila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
10.10.11 10:12

Možná by nebylo špatné zainvestovat do šátku, tak budeš mít jistotu, že je mimi teplo, bude v klidu a ty se nebudeš nervovat. Eli snáší kočárek v pohodě, ale v takovém hnusném počasí si ji radši vážu. Navíc šátek můžeš složit pod kočár, nezabere moc místa :-)

Krmit můžeš i v náručí, nakloníš si prcka jak potřebuješ a nezabere to moc místa. Ani vleže se ti nezadáví, vždyť se tak i kojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.10.11 10:30

brokino,no prave…moc nemam radost z toho cestovani,ale co se nadelaaaa a stema nachcipanyma lidma mas pravdu,docela se toho bojim…nastesti to neni nejak napraskany bus lidma,no uvidime…to nadzvednuti hlavickyy me ted taky napadko,alestejne bych ho musela zvednout na odrihnuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.10.11 10:31

kajuli,ja premyslim nad jinou variantou „noseni“,takze obvolavam zname a budu zkouset co sedne…

ten satek nabizela kamaradka,ale ja se tehda bala nad manipulaci nez maho uvazu,tak jsenm to odlozila,ale mozna si uz troufnu…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
10.10.11 10:39

A co Manducu?? Je nasazená rychleji…
JJ občas je to zážitek v buse, lidi jsou někdy šíleně bezohlední,ale když to jinak nejde tak se busem musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.10.11 10:43

Manduca je fajn…taky jsem uvažovala… ale není tam nějaká věková hranice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí