Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny… Toto bych ani nenazývala jako problém, ale mám hodně jemné vlasy a chtěla bych se vás zeptat jak to přesně poznat… Ano, četla sem že jemný vlas se považuje za jemný pokud je tenký 0,05mm, ale nemám si ho sama jak změřit..
Mám takové spihlé vlasy u kořínků a jemné vlasy asi od poloviny po konečky a sou to takové ty vzdušné vlny nebo jak to nazvat.. Když si šáhnu jemně na vlasy tak citím že mi některé vlasy trochu trčí a sou tak trošku drsné.. nevím jestli je to dědičné nebo je to typem vlasů? Děkuju předem… ![]()
Tohle ti tady tezko nekdo poví jen na zaklade popisu, je potreba fyzický kontakt. Nicméne dobra kadernice typ vlasu bezpecne pozna, tak se zeptej jí. ![]()
Já třeba jemné vlasy mám, kadeřnice říkala, že jsou prostě tenoučké.Naštěstí jich mám hodně, tak to není žádná hrůza, jen to chce volit správný střih, hodně nechat prostříhávat, aby vlasy nevypadaly splihle ![]()
zichisek píše:
Já třeba jemné vlasy mám, kadeřnice říkala, že jsou prostě tenoučké.Naštěstí jich mám hodně, tak to není žádná hrůza, jen to chce volit správný střih, hodně nechat prostříhávat, aby vlasy nevypadaly splihle
Moc děkuju ![]()