Vztah se vzdáleným příbuzným - jaké to může mít následky?

5
3.3.12 10:02

Jaké to může mít následky?

Dobrý den všem,mám taková zvláštní dotaz.Už delší dobu to hodně jiskří mezi mnou a bratrancem mojí mamky..Nemáme spolu nic,ale je to šílené chodit kolem někoho a strašně ho chtít.Známe se od malinka,a tohle trvá asi poslední měsíc.Je to asi hodně špatné?vůbec si nedokažu uvědomit následky,a je hrozné chtít a vědět že to nemůže nikam véct.. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
3.3.12 10:07

znama si vzala pribuzneho. nejsem si ted jista jestli je to bratranec :think: …no ale maji dve deti a jsou uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
3.3.12 10:17

Tak můj exmanžel žije už 5 let se svojí vlastní sestřenicí.No mě to teda přijde hodně zvláštní :roll: :roll: Já si to vůbec nedokážu představit.Je to divný prostě,nepřirozený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.3.12 10:20

Bratranec mamky je už hodně vzdálený příbuzný. Takže to následky nebude mít žádné, jen případně v rodině - třeba budou dost proti, jestli by jste se dali dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754

Bratranec tvé mámy je už docela vzdálený příbuzný, toho bych se nebála… Horší by byl sourozenec, tohle už nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5

No mě to taky příjde hodně nepřirozené,ale zároveň je to těžké..nic spolu ale nemáme,jsme oba nezadaní.A jak na ně reaguje okolí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.3.12 10:23

:lol: :mrgreen: hehe no to jo…už tak je mi za to hodně trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
3.3.12 10:37

okoli si zvykne, nejdriv bude hoooodne diskutovani a pak si zvyknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.3.12 10:46
lucie.t píše:
znama si vzala pribuzneho. nejsem si ted jista jestli je to bratranec :think: …no ale maji dve deti a jsou uplne normalni.

Jj někde jsem četla,že jedině přímý příbuzný spolu nesmí mít děti.Bratranec a sestřenice jo,ale stejně je to pro tu rodinu divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
3.3.12 10:48

To fakt asi zalezi na tom co mate za skryte geneticke nemoci. A to nikdo nevi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
3.3.12 11:00

Já si teda nedokážu přestavit,že by moje dcera žila se synem mojí sestry :roll: :roll: to ani náhodou.To bych nepřenesla přez srdce.A když si vezmu,že bych třeba žila se svým bratrancem,tak mám husí kůži a to je krasavec :lol: .Né prostě je to divný a pro mě úchylný :nevim: :nevim: .Ale bratranec tvojí mamky to už je vzdálenější,no ale stejně.Pro mě nemyslitelné věc.Tot můj názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.3.12 11:00

Bratranec mamky je hodně vzdálený příbuzný. Z genetického hlediska už je to jedno.
Blbé by byly reakce okolí, jestli se vídáte na rodinných oslavách apod, tak vás berou jako příbuzné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
3.3.12 11:09
chuanitka píše:
Bratranec mamky je hodně vzdálený příbuzný. Z genetického hlediska už je to jedno.
Blbé by byly reakce okolí, jestli se vídáte na rodinných oslavách apod, tak vás berou jako příbuzné.

No to teda neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.3.12 11:13
Loki01 píše:
chuanitka píše:
No to teda neni.

Loki, odkud to víš? Ptám se doopravdy, nechci rýpat :kytka:
Já to jednou zjišťovala (teda jen na internetu) kvůli vztahu strýc-neteř a překvapilo mě, že pravděpodobnost nějakých vad je dost malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
3.3.12 11:30

přímí příbuzní nejste, tak následky…maximálně nepochopení od rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová