Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte holky
potřebuju radu, máte nekdo zkušenost stouhle společností české energetické centrum??? tatí před 3 měsíci s nimi podepsal smlouvu, chodil tu nějaký chlapík od domu k domu a samozřejmě naše ukecal s tim, že budou platit plyn i elektriku levneji jak při odběru v RWE a ČEZU… do měsíce mělo přijít vyrozumnění kolik se bude platit a přišlo to až dnes…o to by snad ani nešlo, ale přišlo nám, ne že budeme platit mín ,ale víc…tak, že by podvod??? do toho to ještě máme udelaný tak že elektriku platí tatí a plyn manžel,ale na nej vubec nic psáno v tej vyrozumívací smlouvě nebylo…
vubec nevim jestli mě pochopíte, já tomu vubec nerozumim..prostě..zjednodušeně se ptám berete někdo od této společnosti plyn a elektriku? nejsou s nimi problémy?? vrací přeplatky??? dneska se manžel koukal na refence a vubec nejsou kladný..tak bych těla vedět jak to je u vás…dekuju za odpovedí ![]()
Neporadím, ale zrovna dnes v naší dědině chodili z Centropol energy a můj 70-ti letej děda jim taky podepsal smlouvu, taky slibovali jak ušetří, ale když to ted čtu pořádně, říkali mu ceny bez DPH a bez těch stálých měsíčních poplatků…
takže zítra dám malou tchýni na procházku, všehno pročtu a asi mu tu smlouvu zruším…
Já bych s nima nic neuzavřela, protože i tady na emiminu je diskuze, kde se řeší odstoupení od smlouvy. Že lidem lhali atd.
no právě.taky jsme to tu četli ale až dneska…odstoupit se muže do měsíce…a podepsáno to bylo před 3 měsema..takže budeme muset nejspíš zaplatit sankci 10 litránků… ![]()
„do měsíce mělo přijít vyrozumnění kolik se bude platit a přišlo to až dnes“ Pak je ale otázka, od kdy se počítá ta lhůta, když to vyrozumění přišlo až nyní. Měl by se na to podívat nějaký právník. Anebo možná jednodušší je zajít do RWE či ČEZU, odkud jste to dosud odebírali - oni budou mít zájem získat vás zpět. Mohou vám dobře poradit i proto, že znají svoji konkurenci.
ahoj, tchan taky nedavno podepsal smlouvu s timto centrem, ale tam to bylo jeste slozitejsi, ja jsem tam zrovna prisla na navstevu a on to mel podepsany, tak jsem mu rekla, ze nemuze lidem takhle podepisovat smlouvy mezi dverma, tak za nimi jeste vybehl ven, ze to chce zrusit, ale samozdrejme jim nechal smlouvu, takze jsme se pomalu nemeli podle ceho orientovat, myslela jsem, ze me krapne
tady muzu jen poradit, zavolejte si na energeticky regulacni urad, snad to rikam dobre
-maji tam sveho pravnika a ten mi uzasne poradil.....
holky dekuju..manža to obvolá všechno co jste poradili a snad to pujde zrušit..dekuju vám ![]()
jajinka veverka píše:
holky dekuju..manža to obvolá všechno co jste poradili a snad to pujde zrušit..dekuju vám
Opravdu to zkus na ten ERU, ten jejich pravnik mi poradil presne jak napsat odstoupeni
Opravdu byl skvelej a zkuste ho!!!!
Jinak jak uz tady nekdo psal, tak taky zavolate, kde to drive odebiral a oni ti poslou dokumenty, ze opravdu nesouhlasis s prestupem.....Jako, ze chces porad zustat u nich…
No, zkuste si najít na netu reference na nějakou větší firmu a málokdy budou pozitivní názory převažovat nad negativními. podle referencí se jde možná jakž takž orientovat např. u hotelů, ale u různých operátorů, energetických firem atd. si jde přečíst spíš jen stížnosti a povzdechy nespokojenců. takže za sebe bych asi zkusila zapátrat po informacích i jinde než v diskuzních fórech na netu a hlavně hned zbytečně nepanikařila.
Já bych klidně reference četla (sama jsem je před podepsáním hledala), ale brala bych je s nadhledme. Někteří si totiž jdou postěžovat, většinou v momentě kdy mají nějaký problém (a přiznejme si to, někdy prostě může dojít k chybě), ale s tím, jak se daná věc řešila, resp. vyřešila už se nevrátí a nepodělí. Třeba v lednu přecházeli na nový informační systém, jak nám bylo sděleno, a v té době se v diskuzích objevila opravdu hromada nespokojených zákazníků. I nám poslali omylem nedoplatek. Jenže se to vyřešilo, a počítám, že si nevybrali jen nás, aby chybu napravili, a to už se v diskuzích nedočtete, a přitom je leckdy užitečnější než že k problému došlo. Takže nevím jak moc na tyhle reference spoléhat no.
Vyberte si sami, tady máte srovnávací kalkulačky:
Nikdy nic nepodepisujte podomním dealerům energií!
http://www.enfocus.cz/
@eumedon píše:
Vyberte si sami, tady máte srovnávací kalkulačky:
http://energiejenda.cz
Trochu zobecnující tvrzení, nemyslíte? Jakože podomní prodejci jsou vždycky 100% podvodníci a nenajde se nikdo, kdo by byl spokojený s tím, co mu nabídli? Tak to budu asi patřit k těm naprostým výjimkám. Já jsem ráda, že jsem díky podomnímu prodejci konečně sebrala odvahu přestoupit jinam. Že mají být lidi obezřetní a nepodepisovat slepě něco, co jim dá kdosi pod ruku, to samozřejmě nepopírám, ale přehnané vyšilování ohledně podomních prodejců taky není na místě.
@Tyyna89 píše:
Trochu zobecnující tvrzení, nemyslíte? Jakože podomní prodejci jsou vždycky 100% podvodníci a nenajde se nikdo, kdo by byl spokojený s tím, co mu nabídli?
No, to jistě ne! Když nebudete zamykat dům, tak taky nemáte 100 % záruku, že vás vykradou.
Když budu chodit s peněženkou čouhající ze zadní kapsy kalhot (nebo dámy s peněženkou čouhající z kabelky hozené přes rameno) po supermarketu, tak taky nemám 100 % záruku, že mi ji někdo ukradne.
Ale takovou záruku myslím žádá málokdo. ![]()
Není to zobecňující tvrzení, nýbrž zobecňující doporučení a lze je zobecnit ještě více: Neuzavírejte smlouvy(obzvláště ne dlouhodobé), pokud na jednání o smlouvě nejste připraveni!
A při nečekané a nesjednané návštěvě podomního obchodníka, stejně jako při oslovení operátorem s nabídkou smlouvy po telefonu, nejste na jednání o smlouvě připraveni. Druhá strana je připravena a vyškolena, jak získat váš podpis, kdežto vy nejste připraveni vůbec. To je pro vás velké riziko.
Navíc - podle mých zkušeností podomní prodejci energií věší bulíčky na nos hned při představování a nenabízejí zrovna výhodné smlouvy.
@Tyyna89 píše:
Tak to budu asi patřit k těm naprostým výjimkám.
To je docela možné.
Záruku nespokojenosti nemá opravdu nikdo.
@Tyyna89 píše:
Já jsem ráda, že jsem díky podomnímu prodejci konečně sebrala odvahu přestoupit jinam.
I já jsem díky podomním obchodníkům sebral odvahu přestoupit jinam. Po návštěvě třetího z nich jsem se podíval na srovnávací kalkulačku plynu na http://www.enfocus.cz a vybral jsem si nejlevnějšího dodavatele plynu, který navíc nabízel smlouvu na dobu neurčitou s 3-měsíční výpovědní lhůtou. Uváženě a opatrně jsem změnil dodavatele. A se svým rozhodnutím jsem spokojen (i když přes zimu trochu podražil, takže teď opět měním dodavatele plynu - ale neprodělal jsem na tom; kdybych podepsal podomnímu prodejci, tak prodělám).
Holky já jsem u nich teď teprve necelý měsíc, všechno vklidu. Ale všechny ty problémy, co tady popisujete - na přelomu roku přecházeli na nový systém, navíc také nabírali spoustu nových zákazníků, takže tam vzniklo pár chyb, nicméně je jak mohli napravovali. Akorát samozřejmě tehdy se s nima začaly táhnout všechny ty pomluvy, protože ne u všech to opravili tak rychle. Někde na netu dokonce snad visí i tisková zpráva k tomu. Jako podle mě je to menší zlo než RWE, PRE a jim podobný molochy
![]()
„Není to zobecňující tvrzení, nýbrž zobecňující doporučení a lze je zobecnit ještě více: Neuzavírejte smlouvy(obzvláště ne dlouhodobé), pokud na jednání o smlouvě nejste připraveni!“
Šlo mi právě o to, že „Nikdy nic nepodepisujte podomním dealerům energií!“ znělo spíš jako tvrzení než jako doporučení. Pokud to podáváte takto, tak ok, beru. Ohledně neuzavírání smluv, když na to nejsou lidé připraveni, s Vámi souhlasím.
Jen už jsem sama trochu alergická na řadu hysterických výkřiků, na které lze na netu narazit - ve stylu „když u mě zazvoní podomní prodejce, poženu ho pryč s pistolí v ruce“. To mi přijde nejen naprosto neadekvátní, ale i hloupé. Vždyť nikdo nikoho nenutí, aby nějakému prodejci otevíral a bavil se s ním. V dnešní době, kdy je v některých krajích problém zavadit o jakékoli zaměstnání, se holt dost lidí musí živit i jako podomní prodejci - a věřím, že je to dost nepříjemná a ponižující práce. Já jsem narazila na slušného člověka a bylo fajn učinit pozitivní zkušenost, že jsem byla i spokojená s tím, co mi nabídl. Každopádně ano, obezřetnost je vždy na místě.