České energetické centrum

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.12.11 17:13

české energetické centrum

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s Českým energetickým centrem? Tchánovi jeden jejich pracovník vnutil k podpisu smlouvu s tim, že akorát kontroluje spotřebu energie, tak aby mu podepsal, že to zkontroloval a on, jak to u starších lidí chodí podepsal a pak si přečetl, že přešel k jinému dodavateli, což on nechce.....Co je nutné k ÚPLNÉMU zrušení smlouvy, bez sankcí?Máte někdo zkušenosti? Předem děkuju za odpověďi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
14.12.11 17:17

Už tu byly takové diskuze..moment zkusím to pohledat.

Příspěvek upraven 14.12.11 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.12.11 17:18

https://www.emimino.cz/…li-me-89215/

Zkus se podívat sem. Tam se to také řešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 17:32
Sumaya píše:
https://www.emimino.cz/…li-me-89215/Zkus se podívat sem. Tam se to také řešilo.

Děkuju, ale to není s tím CEC.....ale aspoň něco, děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4880
14.12.11 18:22

Podle mě se ta smouva bude moct vypovědět do určitéh data ne? Jinak nevím, nejsem odborník. Včera a dnes u nás doma zvonil mladej kluk, že je od Eonu a ten ze včerejška také od nějaké společnosti. Ptali se, na koho je napsaná elektřina. Hned mi to došlo, že to můžou být oni..ti, co se vdávají za nějakou společnost. Tak říkám, že to není jejich věc a zabouchla jsem dveře.

Před měsícem to samý. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.12.11 18:24

http://www.jakub-boucek.cz/…-od-smlouvy/

Koukni ještě sem, tady je to ČEC. :-) :dance:

Příspěvek upraven 14.12.11 v 18:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.12.11 18:27

Ta stránka ti hodně pomůže, jinak to odstoupení, i když to není napsané ve smlouvě, tak je 30 dnů od podepsání smlouvy. Tam by sankce být neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
14.12.11 18:55

České energetické centrum má na svých stránkách tiskopis odstoupení od smlouvy. Do měsíce bez sankcí. Jinak jsem k nim přešla před měsícem, distributor bude stejný - eon, ale elektrika bude pro nás dle spotřeby cca o 1500 levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
14.12.11 19:09

mrkni na stránky, který dávala Sumaya.. jsou tam vzory odstoupení od smlouvy i diskuze, pošli je a nech si vystavit na poště doručenku, ať máš v ruce papír, že si to převzali. Měla jsem ten samý problém :?
jen si dejte pozor, jestli máte novou smlouvu jen na elektřinu, nebo i na plyn.. potom bys musela vyplnit smlouvy dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
14.12.11 19:11

a tady ještě jedna diskuze: https://www.emimino.cz/…nekdo-81480/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
14.12.11 19:38

Tchán to taky podepsal a hned druhý den to zušil neb je to opravdu úlet… (Já ty podomní prodavače už 2× vyhodila od dveří). Do 14 dní je nutné vypovědět jim písemně smlouvu, pak to bude bez sankcí dle zákona. Je dobré na to ČEC zavolat a domluvit s nima okamžité zrušení smlouvy. Oni pošlou jejich formulář na vypovězení smlouvy, ten vyplníte a zašlete zpět, pak vám pošlou písemně, že je smlouva ukončena. Jinak je dobré ještě zkontrolovat, zda již náhodou ČEC nevypověděl smlouvu u vašeho původního dodavatele - zavolat původnímu dodavateli a pozeptat se na to, ať vás případně nechtěne neodpojí.

Příspěvek upraven 20.12.11 v 18:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 20:17

Děkuji všem za odpovedi, moc si jich vazim, ale nejhorsi je, ze nevim jak mam napsat cislo smlouvy do odstoupeni, kdyz on jim omylem vratil i kopie smlouvy…takze ani nevim, jestli tam byla prepsana jen elektrina, nebo i plyn…

• Citovat
  • Upravit
25959
14.12.11 22:15
Anonymní píše:
Děkuji všem za odpovedi, moc si jich vazim, ale nejhorsi je, ze nevim jak mam napsat cislo smlouvy do odstoupeni, kdyz on jim omylem vratil i kopie smlouvy…takze ani nevim, jestli tam byla prepsana jen elektrina, nebo i plyn…

tak tam zavolej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.11 10:17

Nevíte, jak teda resit, kdyz tu smlouvu tchan odevzdal? telefon nikdo nebere, poradte prosim…

• Citovat
  • Upravit
1601
20.12.11 18:16

Zkoušet volat a zkoušet volat. Napsat mejla. Poslat písemný dopis s udanou adresou, jménem, datumem narození příp. rodným číslem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová