Jesenice u Prahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jezzz
31.10.14 21:04

@jsem.to.ja To je škoda :-(. Tak až povyroste :-)

Na to cvičení v Jesenici je už moc velká a hlavně máme zalacen kurz v Praze. Ne že by se mi tam chtělo dojíždět :-), ale formou hry tam cvičíme a dcerka si aspoň posiluje svaly.

Kdybyste měla cestu do Kamenice, určitě dejte vědět. Ráda bych se taky seznámila. Přece jen chodíme na procházky samy.

Užijte si večer :kytka:

• Citovat
  • Upravit
644
31.10.14 22:48

@jezzz zdravím, kam chodíte cvičit? Zrovna okukuju co budem s dcerkou přes zimu dělat krom herny v Pohádce a ve Vestci(té mojí byl teď rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
1.11.14 08:07

@renda micro Jezdíme do Prahy, do Pohyb Dětem. Mají cvičení dle věku, je to tam moc fajn :-) Poboček mají po Praze hodně, my jezdíme do Vokovic.

• Citovat
  • Upravit
11
4.1.15 14:18

Ahoj holky, bydlím krátce v Jesenici a jsem čerstvě těhotná :dance:. Hledám kamarádku na pokec, procházky atd. v rámci momentálních možností :) Je tady někdo v podobné situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
12.2.15 21:26

@Kordulle Ahoj bydlíme v Jesenici už 3,5 roku. Doma mi pobíhá 2 a půl roku starého raracha a momentálně jsem taky těhotná. Termín mám v září…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.2.15 16:50

@hrkačka Ahoj! Super :)Ve které části Jesenice bydlíte? Já směrem k Vestci, kousek od rybníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
15.2.15 17:47

@Kordulle ahojky bydlíme na Mladíkově :) K rybníku chodíme na cvičení maminek s dětmi nebo krmit kachny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
25.2.15 20:54

@hrkačka my taky v mladikove;) hned u pole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
24.3.15 07:40

Ahoj, chodite nekdo do mc pohadky do hernicky? Radi bychom se k nekomu pridali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.3.15 14:35

Ahoj holky, taky jsme z Jesenice a mám 4měsíční holčičku. tak kdyby se někomu občas chtělo na procházku neob prostě ven. a taky bydlím blíž k Vestci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová