Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
teraz som si všimla,že som namiesto MAMINKY napsala MAMUNKY.
Mooooooooooooc se omlouvam
![]()
Ahoj Luciku
tak taky konečně někdo z Aše
jsem moc ráda že jsi se mi ozvala .
Ahoj Luci.Tak ja som sa dostala na net až teraz.Celý den sme boli v Plzni.Manžel tam bol podpisať smlouvu.Som uplne dobita a Samík taky
.Dnes asi zalahneme spolu.Taky som rada,že si sa ozvala
![]()
Dobre ránko
Samik zaspáva v postielke,tak mam chvíľu čas
![]()
Bydlim tu už niečo cez 4 roky.
Tak napišem niečo o sebe:je mi 24.Sice už iba necele 2mesiace
Samik je naše vymodlene šťastíčko.Lebo mi v listopadu 2006 zobrali jeden vaječnik a za 2 mesiace som mala cistu na druhom.Ale ta našťastie zmyzla,tak sme sa rozhodli,že už nebudeme čakať,aby sme to pak neľutovali.Manželovi je 32.V Aši sa mi moc nepáči,lebo tu nemame žiadnu rodinu,takže nejake to hlídaní u nás neklapne
.Ja vo štvrtok večer odjiždim na SK,lebo manžel ide do tej Plzne pracovne.Aby som tu nebola sama.My sme mali teraz taku menšiu krízu(pracovnú).Naleteli sme podvodnikovi,ktorý ho mal zamestnať v Nemecku.Samozrejme dal manžel v praci výpoveď.Zaplatili sme poplatok za vyřizeni tej prace.Takže sedel 2 týždne doma a nič z toho nebolo.No čo život ide ďalej.Nie sme prví ani poslední ![]()
Neviem čo ešte napisať ![]()
Dala si synkovi pekne meno.Kym som neotehotnela,tak som vřždy vravela,že sa moj syn bude volať Jakub.Neviem kde sme nabrali Samuela
![]()
Jo ešte som niečo chcela
![]()
Koukala som jak si rýchlo zvladla metrik aj fotku pod nickom.Mne metrik trval as1mesiac a na to ako sa dava ta fotka tak po pol roku
![]()
Ahojky ![]()
tak jsem dala prcka spinkat a můžu chvilku relaxovat ![]()
Tak ti taky povím něco o sobě, je mi 22, v Aši bydlím celý život, chvilku jsem bydlela v Plzni ale nakonec jsem se vrátila zpátky do Aše. Kubík byl tak nějak nečekanej
Roste z něj pěkné éro:) ted v září mu byli dva roky. To mě mrzí že jste takhle naletěli, ale tak chybami se člověk učí, hlavně ať to manželovi v té Plzni klape. Na to Slovensko odjíždíš trvale, nebo máš v plánu se ještě vrátit do Čech…do Plzně nebo zpátky do Aše? Chápu že se ti tu moc nelíbí když tu nikoho pořádně nemáš, hlavně ta rodina je důležitá. My nemít babičku ![]()
![]()
…to hlídání je občas potřeba.
A co jinak mimísek? Samuel je moc hezké jméno ![]()
ještě k tomu metříku
včera jsem s tim válčila celý den, než se mi podařilo ho sem správně umístit, ale nakonec se to povedlo i když ani vlastně pořádně nevim jak jsem to dokázala
![]()
vratim sa spet určite som tu do mesiaca ako na koni
Samik je taky pekne čislo.Vyhadzuje nádobi z linky,vypina televizi......
Dik za pochvalenie Samíka.Už zas nespinka
![]()
Dnes zas musime do Chebu
Musim si isť kupiť jizdenku a rezervovať lůžko,lebo na poslednu chviľu kúpim,len zle miesta.Ešte zbaliť tatinka.Dnes ma čaka zas krušný den
…ešte k tomu všetkemu nemožem najsť Samkov rodný list
![]()
LucineCZka píše:to znám
ještě k tomu metříkuvčera jsem s tim válčila celý den, než se mi podařilo ho sem správně umístit, ale nakonec se to povedlo i když ani vlastně pořádně nevim jak jsem to dokázala
![]()
![]()
to vám tedy nezávidim taková dlouhá cesta vlakem
pojedete alespoň přes noc ![]()
To nás dnes nic moc nečeká, venku se udělalo docela hezky, tak si asi půjdeme užít posledních pár „teplejších“ dnů někam ven:)
Jak se těšíte na Vánoce, už máte nějaké dárečky???
Ono ta cesta je lůžkovim v phode.
Na Vánoce ešte ani nemyslim.Ja vždy kupujem na poslednú chvíľu,lebo to pak do toho 24 nevidržim a Ježiško chodi pak skor
![]()
Ja sa dnes asi ven nedostanem.Jedine z panelaku do auta
.Dufam,že zajtra bude taky hezky.To už budem mať větší klid.Tak vam prajem peknú procházku ![]()
děkujem, já přeji pěkný výlet do Chebu.
Já dárečky také ještě žádné nemám, ale už pomalu začínám přemýšlet co letos pořídit ![]()
No to bol super vylet.Z obchoďaku do auta z auta do ďalšieho obchodu..... ![]()
Ale už mam jizdenku a konečne som zbalila manžu
Rano vstavam o 5:30 aby som ho vyprevadila,tak idem spať.Ja sa snaď nevyspim hodne dlouho.Možna v duchode
![]()
Dobrou ![]()