Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jsem maminkou 13 měs chlapečka Adámka a heldám maminky z Kolína ke společným vycházkám ke kafíčku a mnoho dalších zábavných aktivit
Těšíme se na nové kamarády a kamarádky
Lucka a Adámek
Ahojki
doufám že brzy najdeš, koho hledáš..
Já do Kolína jezdím často, kdysi jsem tam dojižděla do školy… Ale to už je dávno…
Věra
Snad se mi poštěstí, ale zatím, jsem neměla to štěstí no uvidíme .
Ono je docela škoda, když nemám s kým prohodit pár slov a malej nemá k sobě vrstevníka a kamaráda.
Ahojki
to mi povídej.. Já jsem taky v "novém městěů, vyrostla jsem jinde a jelikož nejsem nejmladší, tak také už nemám kamarádky, co by byly s malými dětmi.. Buď mají dítka už odrostlá nebo žádná… A tady na novém městě jsem měla tu smůlu, že nějak neumím nikoho najít na pokec.. VIna je samozřejmě ve mě, vím o tom, ale neumím to řešit.
Obligátní rada: zajít do MC nebo na hřiště, tam je spousta maminek… No, já chodím občas do obojího, přivedu dítka (2-4), ale s maminkami si stejně nepokecám, neumím se „přifařit“ k někomu, koho neznám.. Takže proplouvám s dítkami sami městem, občas někoho pozdravím ale to je tak všechno.. Na kafe nebo cvičit - nikdo (kafe nepiju a cvičit nechodím ‚:oops:‘). takže držím palce, ať nedopadneš jako já…
Věra
Tak o tom vím taky svoje mám s tí také problém já vyrůstala na druhém konci republiky a není to nic jednduchého díky Avonu jsem poznala jen jednu spřízněnou kamarádku má 5letou dceru ale moc se nevídáme procuje a nemá čas a mě je to málo jen jedna kamarádka nestačí díky ní jsem poznala jednu maminu, ale hned jsem rezignovala protože jak jsem viděla jak se chová k malýmu (11měs) řekla jsem si že tohle moje dítě vidět nemusí
Tak jsem tady skoro sama a někdy mě tyhle amoty a nudoty dost štvou ale co iž nadělám nic.
Ani nevím jestli tady v Kolíně nějaké mateřské centurm je, zatím jsem neměla to štěstí žádne najít.
A věřím že v Praze to taky není moc jednoduché , ale někdy si sama sobě říkám snad se poštěstí a najdu knejen k sobě ale i malému kamarádku a pro něj bud jedno nebo obojí
denik píše:
ahoj se denisa a mam2 chlapečka a rada bych se seznamila.jsme z kolina
ahoj za mesic porodim sveho prvniho chlapecka,pred 14cti dny jsem se pristehovala do kolina, nikoho tu neznam
rada se seznamim ![]()
Ahoj Mishuell, ja jsem take Kolinska naplavenina
) Mam mesicniho chlapecka. Budu rada kdyz se ozves.
Zdravím všechny maminky, nedávno jsem se s manželem a sedmitýdenní holčičkou přistěhovala do Kolína. Ještě nikoho tady neznám a tak hledám touto cestou nějakou kamarádku na pokec a procházky s kočárkem.
Ahoj bydlím kousek od Kolína v Kouřimi a taky tam nikoho moc neznám a ráda se seznámím…
@Jindra88 ahoj, mi v kolíně bydlíme už 8let
a máme měsíční dvojčátka a 7letou holčičku
taky bych měla zájem o nějaký procházky s kočárkem, na pokec, na kafčo
budu ráda když mi napíšeš ![]()
Jééé, tak to jsem ráda, že se hned někdo hlásí:-)protože chodit po městě s kočárkem jen sama je o zbláznění…
To je no, jen líst po obchodech a s nikým si nemůžeš za celej ten den pořádně pokecat
![]()
No asi tak, ale mám obavy, že už je mám všechny prošmejděný. Hlavně jsem ještě ani neobjevila nějakou pořádnou trasu na kočárkování:-(