Maminky kamarádky - Kolín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
1.5.08 20:34

Maminky kamarádky - Kolín

Ahoj jsem maminkou 13 měs chlapečka Adámka a heldám maminky z Kolína ke společným vycházkám ke kafíčku a mnoho dalších zábavných aktivit

Těšíme se na nové kamarády a kamarádky
Lucka a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
808
3.5.08 08:32

Ahojki

doufám že brzy najdeš, koho hledáš..
Já do Kolína jezdím často, kdysi jsem tam dojižděla do školy… Ale to už je dávno…

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.5.08 19:25

vvik

Snad se mi poštěstí, ale zatím, jsem neměla to štěstí no uvidíme .
Ono je docela škoda, když nemám s kým prohodit pár slov a malej nemá k sobě vrstevníka a kamaráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
3.5.08 23:59

Ahojki

to mi povídej.. Já jsem taky v "novém městěů, vyrostla jsem jinde a jelikož nejsem nejmladší, tak také už nemám kamarádky, co by byly s malými dětmi.. Buď mají dítka už odrostlá nebo žádná… A tady na novém městě jsem měla tu smůlu, že nějak neumím nikoho najít na pokec.. VIna je samozřejmě ve mě, vím o tom, ale neumím to řešit.

Obligátní rada: zajít do MC nebo na hřiště, tam je spousta maminek… No, já chodím občas do obojího, přivedu dítka (2-4), ale s maminkami si stejně nepokecám, neumím se „přifařit“ k někomu, koho neznám.. Takže proplouvám s dítkami sami městem, občas někoho pozdravím ale to je tak všechno.. Na kafe nebo cvičit - nikdo (kafe nepiju a cvičit nechodím ‚:oops:‘). takže držím palce, ať nedopadneš jako já…

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.5.08 10:38

vvik

Tak o tom vím taky svoje mám s tí také problém já vyrůstala na druhém konci republiky a není to nic jednduchého díky Avonu jsem poznala jen jednu spřízněnou kamarádku má 5letou dceru ale moc se nevídáme procuje a nemá čas a mě je to málo jen jedna kamarádka nestačí díky ní jsem poznala jednu maminu, ale hned jsem rezignovala protože jak jsem viděla jak se chová k malýmu (11měs) řekla jsem si že tohle moje dítě vidět nemusí

Tak jsem tady skoro sama a někdy mě tyhle amoty a nudoty dost štvou ale co iž nadělám nic.
Ani nevím jestli tady v Kolíně nějaké mateřské centurm je, zatím jsem neměla to štěstí žádne najít.

A věřím že v Praze to taky není moc jednoduché , ale někdy si sama sobě říkám snad se poštěstí a najdu knejen k sobě ale i malému kamarádku a pro něj bud jedno nebo obojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denik
28.1.10 16:10

ahoj se denisa a mam2 chlapečka a rada bych se seznamila

• Citovat
  • Upravit
denik
28.1.10 16:11
denik píše:
ahoj se denisa a mam2 chlapečka a rada bych se seznamila.jsme z kolina
  • Citovat
  • Upravit
Mishuell
6.4.12 21:52

ahoj za mesic porodim sveho prvniho chlapecka,pred 14cti dny jsem se pristehovala do kolina, nikoho tu neznam :-( rada se seznamim :-)

• Citovat
  • Upravit
Moni321
8.6.12 09:24

Ahoj Mishuell, ja jsem take Kolinska naplavenina :o) Mam mesicniho chlapecka. Budu rada kdyz se ozves.

• Citovat
  • Upravit
160
20.9.12 08:10

Maminky z Kolína

Zdravím všechny maminky, nedávno jsem se s manželem a sedmitýdenní holčičkou přistěhovala do Kolína. Ještě nikoho tady neznám a tak hledám touto cestou nějakou kamarádku na pokec a procházky s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
20.9.12 08:16

Ahoj bydlím kousek od Kolína v Kouřimi a taky tam nikoho moc neznám a ráda se seznámím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.12 08:27

@Jindra88 ahoj, mi v kolíně bydlíme už 8let :D a máme měsíční dvojčátka a 7letou holčičku :D taky bych měla zájem o nějaký procházky s kočárkem, na pokec, na kafčo :D budu ráda když mi napíšeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.9.12 08:34

Jééé, tak to jsem ráda, že se hned někdo hlásí:-)protože chodit po městě s kočárkem jen sama je o zbláznění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.12 08:43

To je no, jen líst po obchodech a s nikým si nemůžeš za celej ten den pořádně pokecat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.9.12 08:47

No asi tak, ale mám obavy, že už je mám všechny prošmejděný. Hlavně jsem ještě ani neobjevila nějakou pořádnou trasu na kočárkování:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová