Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To já je mám prošmejděný už dávno taky
my chodíme třeba se s kočárkem projet na zálabí nakonci je parádní ciklostezka
v jaké části kolína bydlíš? mi bydlíme kolín4 ![]()
Já bydlím na A. M. Jelínka a na Zálabí to znám a dokonce už trefím tam i zpátky
, ale kde je Kolín 4 hm:-( netuším
Řeknu ti to takhle je to poblíž nemocnice
jestli teda víš kde nemocnice je? ![]()
Nesměj se mi:-)s orientací to bylo i horší, eď už to docela jde:-) nemocnice vím kde je, relativně kousek od nás, no někdy můžem vyrazit.
Tak já taky jezdila na zálabí… jinak mám dvou letého klučinu
takže o vzrůšo je postaráno… taky jsem nevěděla kam tam s kočárkem jezdili jsme k Labi…
Taky se tam dneska chystám. Dvouletej klučík, tak to už fakt sranda, jako pytel blech co? ![]()
Ahoj holky, ted jsem narazila na tuto diskuzi. Máme už jednu otevřenou Holky od Kolína, stačí pooslat žádost a přidám vás. Ti co poslali žádost už ji mají potvrzenou. Moderátorka neměla čas vám žádosti potvrdit. Jinak taky bych ráda vyrazila s prckem na prochajdu a nechci pořád trpět samomluvou.Tak se k nám přidejte, potvrdím vám žádost. papa
Zdravíme maminky z Kolína, hledáme maminku se stejně starými dětmi:-)Dceři bude 5let a synkovi je 2,5roku. Dcerka má problém se zapojit do kolektivu, nyní zkoušíme školku, rádi bychom jí nějak pomohli, zkoušíme třeba najít touto cestou kamarády/ky. Malej je šoumen ten nemá problém se zapojovat.Byli by jsme moc rádi, kdyby se někdo ozval, těšíme se.
Ahoj, chtěl by se někdo domluvit na společné procházky atd.
je mi 20let a mám 19měsíční dcerku ![]()
a bydlím v kolíně, ale to je asi jasný když jsem píšu ![]()
Ahoj holky,
také bych se sem ráda připojila a podnikla nějakou seznamovací akci se svejma dvema prckama. Mam petiletého chalpečka a 2letou holčičku. Bylidme kosíček od kolína asi10 km ale jezdíme tam často
Tak bokud by nědo chtěl nějaké hřiště procházku nebo výlet tak moc rádi ![]()
Andrea
Ahoj, ráda bych to tady obnovila
je to měsíc co jsme se nastěhovali do Kolína a nikoho tady moc neznáme
..mám 23m chlapečka a ten by si rád pohrál někdy s nějakým vrstevníkem a našel nového kamaráda nebo kamrádku
a maminka taky..na nějaké to kafíčko a pokec
Najde se někdo?
![]()
Zdravím, moje holka měla v prosinci druhé narozeniny. Rádi někam zajdeme.
To jsem ráda, že se někdo ozval
a z které části Kolína jste holky? My to tady nějak vůbec neznáme ještě tak ani nevím, kam s malým pomalu jít, je to malej neposeda a v kočárku už mi teda moc neposedí
rád běhá někde na hřišti nebo tak, 9.2. mu budou dva roky ![]()
Bydlíme kousek od náměstí. Laura je taky malý rarach, v kočárku ji neudržím, tak chodí po svých
My většinou chodíme koukat na vlaky ke Kmochovu ostrovu. Miluje všechno, co jede. A kde bydlíte vy?