Maminky kamarádky - Kolín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.9.12 08:52

To já je mám prošmejděný už dávno taky :mrgreen: my chodíme třeba se s kočárkem projet na zálabí nakonci je parádní ciklostezka :palec: v jaké části kolína bydlíš? mi bydlíme kolín4 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.9.12 08:55

Já bydlím na A. M. Jelínka a na Zálabí to znám a dokonce už trefím tam i zpátky :D, ale kde je Kolín 4 hm:-( netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.12 08:57

Řeknu ti to takhle je to poblíž nemocnice :) jestli teda víš kde nemocnice je? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.9.12 09:01

Nesměj se mi:-)s orientací to bylo i horší, eď už to docela jde:-) nemocnice vím kde je, relativně kousek od nás, no někdy můžem vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
20.9.12 09:14

Tak já taky jezdila na zálabí… jinak mám dvou letého klučinu :-) takže o vzrůšo je postaráno… taky jsem nevěděla kam tam s kočárkem jezdili jsme k Labi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.9.12 09:15

Taky se tam dneska chystám. Dvouletej klučík, tak to už fakt sranda, jako pytel blech co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
26.9.12 14:11

Ahoj holky, ted jsem narazila na tuto diskuzi. Máme už jednu otevřenou Holky od Kolína, stačí pooslat žádost a přidám vás. Ti co poslali žádost už ji mají potvrzenou. Moderátorka neměla čas vám žádosti potvrdit. Jinak taky bych ráda vyrazila s prckem na prochajdu a nechci pořád trpět samomluvou.Tak se k nám přidejte, potvrdím vám žádost. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
26.9.12 14:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.11.12 14:27

Zdravíme maminky z Kolína, hledáme maminku se stejně starými dětmi:-)Dceři bude 5let a synkovi je 2,5roku. Dcerka má problém se zapojit do kolektivu, nyní zkoušíme školku, rádi bychom jí nějak pomohli, zkoušíme třeba najít touto cestou kamarády/ky. Malej je šoumen ten nemá problém se zapojovat.Byli by jsme moc rádi, kdyby se někdo ozval, těšíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
2.7.13 09:02

Ahoj, chtěl by se někdo domluvit na společné procházky atd.
je mi 20let a mám 19měsíční dcerku :D
a bydlím v kolíně, ale to je asi jasný když jsem píšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.7.13 09:42

Ahoj holky,
také bych se sem ráda připojila a podnikla nějakou seznamovací akci se svejma dvema prckama. Mam petiletého chalpečka a 2letou holčičku. Bylidme kosíček od kolína asi10 km ale jezdíme tam často :-)))Tak bokud by nědo chtěl nějaké hřiště procházku nebo výlet tak moc rádi :-)))

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
10.1.15 12:41

Ahoj, ráda bych to tady obnovila :) je to měsíc co jsme se nastěhovali do Kolína a nikoho tady moc neznáme :((..mám 23m chlapečka a ten by si rád pohrál někdy s nějakým vrstevníkem a našel nového kamaráda nebo kamrádku :) a maminka taky..na nějaké to kafíčko a pokec :) Najde se někdo? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.1.15 13:42

Zdravím, moje holka měla v prosinci druhé narozeniny. Rádi někam zajdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
10.1.15 13:50

To jsem ráda, že se někdo ozval :) a z které části Kolína jste holky? My to tady nějak vůbec neznáme ještě tak ani nevím, kam s malým pomalu jít, je to malej neposeda a v kočárku už mi teda moc neposedí :) rád běhá někde na hřišti nebo tak, 9.2. mu budou dva roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.1.15 14:10

Bydlíme kousek od náměstí. Laura je taky malý rarach, v kočárku ji neudržím, tak chodí po svých :) My většinou chodíme koukat na vlaky ke Kmochovu ostrovu. Miluje všechno, co jede. A kde bydlíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová