Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé tak to jsem ráda,ahoj meluzinko!
Máš děti?Já mám tři,8 letou Báru,4 letou Káju a měsíčního Jakoubka.
Ja jsem take z Mostu, ale uz ziju jinde
. Ale 8.5. jedu do Mostu tak nejak na 3 tydny
. Linda
To nás tu z Mostu moc není!v jaké části bydlíš?
Lindo máš tu rodinu? ![]()
ahoj mostečandy ![]()
Já jsem v Mostě bydlela 11 let
. Teď už pár let bydlím v Děčíně … já vímještě o jedné mamině … napíšu jí do deníčku že jste založili diskuzi ![]()
moooc ode mě most pozdravujte, zvlášť okolo Lajsníku ![]()
Andělka
Ahoj, já jsem z Mostu - od Lajsníka:-). I když teď bydlíme v Litvínově.
Michaelo, ano, v Moste mam rodice, babicku a dalsi „prizen“
, take pratele, tak se tam jedu trochu zrelaxovat. Take jsme tam koupili byt, protoze tam jezdime vzdy na delsi dobu a uz me nebavilo porad nekde „kempovat“ v jedne mikromistnosti s cestovni postylkou, navic ted jeste cekame dalsi prirustek, takze to uz by bylo absolutne nemyslitelne. Tak jedu okouknout (a hlavne uklidit) ten byt, je to cerstve po prestavbe. No, take nam budou menit okna, fakt „parada“, uziju si ten nejvetsi bordel. Jinak bydlim pod Palachovkou, takze kousicek od centra. Kde bydlis Ty? L.
Tak na tu výměnu oken se Lindo taky těším(čeká nás to za 14 dní),jinak bydlíme pod Brooklinem,takže taky u centra.
Ahoj M. ![]()
Haha, nam to take maji zacit menit cca za 14 dni
. Fakt jak na potvoru, zrovna, kdyz tam jedem
. Ale aspon vyhoda, ze tam neni skoro zadny nabytek, tak uklid nebude tak narocny. Jen se obavam toho hluku, to si Alli pres poledne asi moc nedachne
. L.
Jé tak to Lindo,budeme ulízet ve stejnou dobu.Jo a myslím si,že Kubíček z toho taky nebude mít radost.
![]()
Miso, to bych sla radeji do cukrarny nez uklizela
. No, mozna se tomu vyhnu. Nas barak je velky, za 14 dni maji zacinat, treba zacnou z druhe strany. I kdyz pochybuju. Minule, kdyz jsem tam byla, tak zrovna zacali delat vchody a jasne, ze zacali u nas. A my mame byt v prizemi, to byl rachot jak blazen… A toho prachu, fakt des. No, ted si asi nepolepsime
. L.
Ahoj holky,
tak jsem dostala echo od andělky, že je tu sraz mostečanek ![]()
Můžu se směle přidat: ![]()