Maminky z Mostu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
3.3.10 15:36

Těším se moc, a taky trochu bojím, jestli to všechno zvládneme (zvládnu), ale to k tomu asi patří :-) Jen kdyby už to bylo, Andulce se ani náhodou nechce na svět před termínem, ještě nám zbývá přes dva týdny, to je bída, břicho už mi všude překáží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
3.3.10 15:56

¨Rían neboj dočkáš se¨ :mrgreen: tuto větu jsem vyloženě nesnášela :mrgreen: :mrgreen: ale je pravdivá :mrgreen: užívej posledních dní kdy jste 2v1. Hlavně nám napiš až pojedeš jsme babi zvědavý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
3.3.10 15:57

Jo a nějakou fotečku bříška nemáš :?: že bych se pokochala :oops: jak já už se těším na ten břuch :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
3.3.10 18:45

MELOUNKU,já nejsem sama,jestli myslíš tohle..přítel by tu byl,takže mám aspon podporu…jak vše zvládám? pořád otravuji tetičky a babičku s hlídáním,abych mohla jít do občas do práce…jiank nám je dobře bez Tomyho otce,stejěn to byl jen vyžírka,alkoholit a gambler…spíš ted potřebuji nějakou radu ohledně osvojení Tomyho ( převzetí do vlastní péče),ale když ti právníci chtějí za radu nehorázné peníze

RÍAN,přesně jak říká Melounek,užívej si stavu 2v1, i pozdější stav -matka dítě - je nádherný,ale stav „kindervajíčko“ je překrásný..a neboj,to zvládneš..já jsem ještě po cestě do porodncie jela natankovat :lol: a to jsem vůbec nespěchala…přítel se ještě vykecával na pumpě..až pak si vzpoměl kam to vlastně jedem…já na Tomyho čekala od začátku kontrakcí pomalu 16h…ale dá se to vydržet…měla jsem skvělou porodní sestřičku,pomohla mi hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.3.10 18:57

Vy jste hodné holky, dík za podporu, budu to prostě muset přes ten devátej měsíc nějak přežít.. fakt je, že si člověk za tu dobu tak nějak zvykne, bude to potom divný, až bude bříško zase prázdný :-)

Jinak jsem si přidala do profilu dvě fotky z osmého měsíce, tak se můžete pokochat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
3.3.10 19:01

RÍAN,tobě to moc sluší..jestli cheš tak se podívej ke mě do galerky na rajče (odkaz pod metříkem) sekce těhu a mimísek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
3.3.10 21:57

Simiki já myslela že odešel jak si psala. Tak to je fajn že nejsi sama :pankac: já do práce taky chodim jen na záskok je to vždy jak očistec :mrgreen: ale stejně to musí být složitější co? Já si to nedovedu představit kdybych byla ve stejný situaci, ale no co ženská si musí umět poradit a ty to zvládáš na :palec:
Rían přesně, pak ti ten břuch bude ještě chybět :mrgreen: jo a moc ti to sluší pěkné bříško :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
4.3.10 17:16

MELOUNKU, jak odešel..já psala že nás vyhodil,že jsem odešla já! tak neříkám,že jsm sama…mám kolem sebe strašně moc fajn lidičky,co mi pomůžou a podají pomocnou ruku a jsem za ně strašně moc ráda..a potencionální nový tatínek by tu možná taky byl,ale já nic nechci uspěchat po tom všem,takže zatím je to všechno na začátku…

přesně,mě to bříško taky strašně chybí :cry: ale Tomík mi to vynahrazuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
4.3.10 17:24

Simiki aspoň vydíš jak čtu :mrgreen: noo už potřebuju mezi lidi a co nejdřív :mrgreen: aaa princezna přišla musím si jít hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
4.3.10 17:53

MELOUNKU,ni se neděje…mě kolikrát tolik věcí taky hned nedocvakne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
4.3.10 21:26

mě poslední dva roky nedocvakává každou chvíli :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
5.3.10 14:09

Tak co pak holky? Dnes je docela hezky až na ten vítr :-D koukaly jste na tu vizitu? Docela mazec co?
My jdem dnes na karneval půjdeme za medvěda tak se těšíme :jazyk: A co u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
5.3.10 15:21

nene,nekoukala jsem na vizitu…užijte si karneval :mavam:

pěkný víkend..já jdu dneska večer s kamarádem na pivo..Tomy stejně už bude spinkat,tak se na chvíli utrhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
5.3.10 18:07

Ahojky holky. Tak já už mám taky trochu bříško. Ale na to vetší se moc netěším. Hlavně proto že to vychází na léto tak se asi upeču jestli budu taky tak jako při Matějovi. To všichni koukali jako bych tam měla dvojčata. No na konci měsíce se dozvíme co to bude tak jsem strašně zvědavá.
Simiki moc tě obdivuji že jsi to tak sama zvládla. Já jsem ráda že mám tak skvělýho chlapa. I když občas taky zlobí jako každy.
Na Vizitu jsem schválně nekoukala když jsem viděla ukázky o čem to bude. Měla bych zase strašný sny a bála bych se o to víc.
My jsme byli na karnevalu minulí týden a líbilo se mu to, ale sám nikam nešel. Ale vyhrál výtvarnou sadu a je z ní úplně nadšenej i když je to blbost. Ale to je tak vždycky.
No chtěla jsem ještě něco ale opět jsem to zapoměla,. Mám teď tu hlavu úplně blbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.3.10 21:17

Ahoj holky,

já jsem dneska tak bez nálady, až jsem protivná i sama sobě. Valím se jako velrybka, nemůžu pořádně sedět ani ležet, nic už mě nebaví a vůbec mi to čekání neutíká, je to bída :zed: Byli jsme dnes na chvilku posedět u našich, ségra slavila osmnáctiny, tak měla první ze série oslav - tahle byla slušná a v rodinném kruhu :-), tak jsem se na chvíli rozptýlila, ale stejně to stojí za nic.. Byla jsem si v týdnu pochovat kamarádčinu čtrnáctidenní úžasnou holčičku a už se té naší nemůžu dočkat, pořád ji přemlouvám, ať už se vyklube a furt nic, má se asi v bříšku dobře :-)

Začínám už s tím být nudná, furt opakuju jedno a totéž, ale když na nic jinýho už nemyslím.. áchjo.. a k tomu ještě ta sněhová chumelenice místo jara. Už aby bylo opravdu hezky a sluníčkově, to hned bude lepší nálada. Užijte víkendu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová