Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Melounek píše:
Simiki je to anglicky stačí email a heslo?
joj,stačí ![]()
To já tedy taky tmavej nechci. Je mi divný dávat malý mimčo do černýho aby mělo okolo sebe jen tmu. Já chci barevnej aby to mělo trochu veselý. Tedy ne to přehánět
Jen ještě přesně nevím jakej. Tady v Mostě moc výběr není. Nevíte kde třeba v Praze by měli výběr téměř všech kočárků. Popřípadě více obchodů s hodně kočárkama. sice asi skončíme zase u objednání přes net, ale chci si ho první prohlídnout na živo.
LEM,já kupovala černý kočárek se zlatým (žlutooranžovým) lemem - ABC DESING RODEO 2009 a zevitř je jakoby šedobílý ..a jen tam Tomyho dám,tak je v tu chvíli tuhej ![]()
Simiki tak jsem registrovaná zítra až bude trochu klid to sem hodím to se posere.. jak Kikča tancuje.
Lem právě proto jsem nechtěla tmavý kočár taky mě to přijde že se k dětem nehodí. ![]()
A kdepak je Rían že by rodila? ![]()
Rían já myslela že jo
ale přála bych ti to ![]()
Simiki dík
tady je to video
http://www.youtube.com/watch?…
jak připosraná co?
Melounku, já už si to taky přeju
Už jsem z toho celá unavená, furt nějaký smsky s dotazama jestli už, spát nemůžu, chodit nemůžu, záda mě bolí a Andulka je samozřejmě nejvíc vzhůru přes noc, abych o ní pořádně věděla. A už se tam vůbec nemůže vejít, břicho úplně našponovaný (prej to bude větší miminko, nevím teda po kom), furt se mele, ale ven, to ne..
Rían ty poslední dny jsou fakt nejhorší ale musí se to vydržet jsi na tom podobně jak jsem byla já
taky jsem ještě byla dost unavená a připadala jsem si každý večer když jsem si lehla do postele jak kdybych přišla z posilovny
jak jsem se porodu bála tak jsem se modlila aby to už přišlo. ![]()
Melounku,juknu na to zítra,ju…jsme ted pryč už od pátku..
papa a doufám,že máte taky tak suprový víkend jako já ![]()
Simiki nám se víkend taky vydařil jeli jsme do Práglu na výstavu motorek a hnedka to spojili s Matějskou kdyby nebyla taková zima bylo by to super ![]()
Lem tak už víte co čekáte nebo to máš ještě před sebou? ![]()
Tak to je fajn že jsme si to užili. My jsme měli celkem hektický víkend. Malýmu byli v pátek dva tak v sootu byla oslava. Celkem se to vydařilo a z hlavního dárku byl tedy nadšenej. Dostal čtyřkolku na baterie.
Jinak stále nic nevím. Na normání utz jdu 30.3. do nemocnice a 2.4. na to 3D k Zemánkovi. Nebojte. Hned jak se to dovím dám vědět.
Jéé, Lem, to 3D si pořádně užij, my to taky absolvovali, abychom si zlepšili náladu po „velkém“ ultrazvuku v nemocnici, kdy na naše nesmělé dotazy, jestli je teda trochu něco vidět, pan doktor, který evidentně neměl na nás náladu, prohlásil mrzutě: „Hmm.. pravděpodobně děvče!“. Ale 3Dčko bylo super, chytli jsme tam milou mladou těhotnou paní doktorku, která se nám stoprocentně věnovala, tatínek měl vlastní monitor na koukání, já taky, strávili jsme tam asi půl hodiny, v které nám ukazovala všechno včetně mozečku, plící, ledvin, páteře, všech končetin.. no super pro maminky a i bezva pro ujištění, že po té diagnosticko-zdravotnické stránce je všechno v pořádku a tak jak to má být. Natočila nám taky pár minut videa a udělala tři krásný fotky - na jedné Andulka cucá palec, na druhé si drží pupeční šňůru a na třetí si dává ručku před obličej, že to vypadá, jako kdyby mávala. Takže jsme hned fotky nechali přidělat a rozdávali babičkám, protože se to fakt vydařilo. Tak přeju, ať vám to taky tak krásně vyjde ![]()
Jinak u nás zatím nic nového, zítra termín podle poslední menstruace, v neděli podle ultrazvuku, tak jsem zvědavá. Musím se na kontrole zítra zeptat, jak dlouho nechávají přenášet, protože Andulce se nijak extra zatím ven nechce, nic se nechystá.. ![]()
Lem Kikča dostala k druhým narozkám koloodrážedlo a taky bylo nadšení
tak si dokážu představit jakou radost jsi měla ty že to vyšlo ![]()
Hlavně holky napište jak pokračujete ![]()
Simiki jsi se nám zapoměla po tom víkendě co
![]()
Rían my už jsme byli na tom 3D s prvním prckem. Tak že celkem vím co to bude. Jen jsme museli ještě do Ústí protože ttady to ještě nikdo neměl ale hned za dva měsíce to už měli takže nám to trochu nevyšlo
Ale bohužel jsme to absolvovali ve smutné náladě, ale bylo to zase trochu něco veselého. Byl tam s námi i můj táta.
Jinak pokud vím tak když nezačnou problémy tak nechávají přenášet dva týdny. Pak už jdeš do nemocnice a postupně vyvolávají.
A co se dárku týče tak je pravda že ať je to cokoli tak hlavně když je dítě nadšený a ty jsi pak spokojená taky.
Melounku,nene,nezapomněla,ale mě se nejde z domova přihlásit,nevím proč..nechala jsem si poslat nové heslo a nic a přitom od přítele se přihlásím normálně,tak nevím v čem je problém.