Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme taky pak dávali na noc kaše, většinou Sunarku. Spaní se nám lepší až teď. Byl tedy na sunaru od začátku a tak hodně pije a budí se na pití.
Kočárek máme tenhle jen máme všechny kolečka nafukovací. http://www.mimistyl.cz/…mgDetail.php?…
LEM,gratuluji k holčičce a kočárek je nádherný,má ho moje kamarádka už 2 roky a nemůže si ho vynachválit..takže super volba povozu pro princeznu ![]()
Děkuji. Tak to je poprvé co slyším že ho někdo má. Pořád na něj nemůžu sehnat nějakou recenzi ale riskli jsme to. Chtěla jsem si někde přečíst jak je s ním kdo spokojený nebo jaké má nedostatky.
Kočárek je krásný a jak Lem píšeš taky jsem ho ještě neviděla nebo spíš žádná kámoška ho nemá. Snad budete spokojení. ![]()
Lem, taky veliká gratulace k Majdalence, krásné jméno jste vybrali, byla to jedna z mých alternativ k Andulce ![]()
Paní doktorku máme v Albrechtické, je tam středisko a lékárna Na Výsluní, vlastnš hned pod Šujanem, o ulici níž, jen se seběhnou schody dolů. Zítra jdem na kontrolu zas, Andulinka dostává jednou týdně nějaké vitamíny, ale prý už nám je dají domů, abycom tam další týdny nemusely, až po šestinedělí. Už to máme v autě nacvičený, jak je malá v autosedačce, tak spí ![]()
koukám,že všechny si užíváme příjemného počasí a trávíme většinu času venku ![]()
Holky, my jsme dneska ven nešly, že jako poprchává, tak na to kašleme, a místo toho jsme držely polední klid
Spala jsem s Andulkou od půl druhý skoro do půl čtvrtý, po dlouhý době jsem neusnula večer u televize!
Ale teď už to balím, už mám nejvyšší čas ![]()
Rían taky usínám (někdy
)s kikčou odpoledne je to jak očistec co? ![]()
A Andulka je moc krásná se vám povedla.
jste ji dělaly za světla co?
![]()
Rian, Andulka je kouzelná,jak natahuje nadně nožku do pózy
je fakt k zulíbání
Melounku,jak bychom válčily?Máme se krásně a tak to má být..my sme taky ted poslední dobou venku..až bdue lepší počasí,tak se musíme dohodout na nějakém tom srazíku ![]()
Melounku, to se fakt říká, že se hezký miminka dělají za světla? To jsem ještě neslyšela
Ale když tak o tom přemýšlím, tak podle mého výpočtu data oplodnění to tak asi fakticky bylo
Kamarádka se vdávala, tak jsme jeli dopoledne na obřad a pak jsme byli pozvaní až někdy navečer za svatebčany do hospůdky.. a mezitím jsme asi zadělali Andulku
![]()
Rían říká se to u nás na vesnici a nevím co je na tom pravdy
ale je fakt že Kikča je taky zadělaná za světla
Takže svatební mimčo to je krásný ![]()
Simiki tak to válčíte stejně jak my
akorát mě štve že někdy to počasí nevyjde a Kikča mě pořád tahá ven
i když prší se z ní zblázním no co bych chtěla když je to venkovské dítko
a ten srazík bych brala třeba přístí týden?
Příští týden můžem od pondělí do středy,čtvrtky a pátky chodím do práce a o víkendu nebýváme v Mostě…tak dejte vědět,který den se vám to více hodí,ju
těšíme se
Ahojky. My jsme byli od středy na chatě tak jsme si teď užili krásného počasí.
Rían Andulka je nádherná. Já už se taky nemůžu dočkat té naší potvůrky. Mám na tebe několik otázek kvůli porodnici. Přemýšlíme o Kadani. Svého gyndaře mám v nemocnici a pak jsem na konci chodila na kontroli přímo do nemocnice k doktorům. Tak bych chtěla vědět jak by to bylo když bych chtěla do Kadaně. Jo a ty jsi byla na nadstandatu, že jo. Kolik prosím tě stojí. My totiž máme chalupu tam takže by to pak pro nás bylo výhodnější když tam v létě chceme být.
A na kdy plánujete ten srázek?