Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo mě vlasně nenapadlo že máte vajíčko to mám doma taky ![]()
Lem tak co jak se vede? Přijdeš taky?
Ahojky. Byli jsme přes víkend do včera na chatě. Na kdy jste se tedy domluvili? Já můžu středa, čtvrtek. A jestli dopo nebo odpo mi je jedno. Jen mezi jednou a čtvrtou jsme doma protože spíme.
Tak já budu v Mostě středa a čtvrtek, protože dopoledne musím k doktorovi,jeden den na testy a druhý pro výsledky,takže od 11h jsem pak volná,tak dejte vědět,jak jste se dohodly,my se přizpůsobíme ![]()
Tak co třeba ve čtvrtek? V 16:00 jen napište kde mě je to jedno přijedu kamkoliv
hlavně aby to vyhovovalo vám.
To by šlo. Ve čtvrtek má být i krásně tak můžeme být venku. Ale nenapadá mě kde.
jojjo,čtvrek by šel,tak se sejdem někde ve městě a pak se rozhodnem kam půjdem ![]()
ok tak před magistrátem ve čtyři? Má být nejtepleji tak jsem zvědavá ![]()
Tak dobře. Snad to stihneme a nebude spát dlouho. Teplo má být ale zataženo.
AHoj holky…jsem ráda že jsem vás poznala,jste strašně fajn a už se těšíme na další srazík
užijte si zítek a víkend
a jedna malá básnička k zítřejšímu dni:
" Moje milá děvčata,
připravte si košťata.
Nadešel ten slavný den,
kdy je nám let povolen.
Přeletíme hory, lesy,
rybníky a palouky,
ukrutnou to rychlostí,
držte si proto klobouky.
Nechci vám brát odhalení
před tou dlouho cestou,
skončíte však na hranici
s propálenou vestou… ![]()
Holky bylo to fajn musíme to zvopakovat
nakonec jsem na tu brigádu nastoupila takže nemám moc čas.
Simiki ptala jsem se snad všude i na pracáku a můžem si vydělat kolik chceme není tam žádný strop.
pokud teda nedáme dětičky do školky.
Lem tak co jak se cítíš? Bříško určo zase povyrostlo co? ![]()
Rían a co ty? nemáš na nás čas co?
je to záhul ale ono se to zklidní neboj.
MELOUNKU,já se taky ptala,ale všude mi říkají něco jiného než na magisrátě,tak sama nevím co je pravda a co lež,ale taky si přivydělávám,takže je mi to už jedno ![]()
LEM,to sebou už Magdalenka musí pěkně šít v bříšku,vid..jeje,já bych to chtěla cítit zas,když se ten drobeček v bříšku mrská ![]()