Maminky z Mostu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4208
20.5.12 10:11

já bych byla i klidně pro :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
20.5.12 10:58

Ahojky tak koukám zase se to tu rozjelo :palec: na mateřské už nejsem ale doufám že zase od listopadu budu :mrgreen:
Lem teda toto utíká už rok a třičtvrtě 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
20.5.12 12:53

nu bylo by to určitě supeer:)) Máte třeba Fb? je tam rychlejší domluva:D
Akorád já mám mimi ještě v bříšku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.5.12 14:14

Ahojky.

Tak super. Stačí jen, abychom se domluvily a vyrazily. FB mám, posílám odkaz http://cs-cz.facebook.com/bara.grznarova
Jinak mimi v bříšku vůůůbec nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
20.5.12 17:52

Jo letí to. A malá taky. Je to s nima už jiná sranda. FB sice mám ale nechodím protože se tam moc nevyznám. Klidně bych se sešla, ale jede nám chatová sezóna tak jsme hodně pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.5.12 18:40

LEM to nevadí. Myslím,že můžu mluvit i za holky, my se rády přizpůsobíme. Takže když nám napíšeš aspoň 2 varianty,kdy bys měla čas,tak se určitě domluvíme. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
20.5.12 18:45

LEM: super, přidala sem si te:)) DNeska sem KO uplně. už máme konečně za sebou ten nesnesitelnej bordel a ložnice hotová akorád už jen drobnosti stačí, ale už se tu dá alespon žít… Mám totálka nateklý nohy, a vypadaj jak od slona, hrozný…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
20.5.12 20:51

@liliannoel hele přijd uklidit i k nám :lol: já sice nic nateklého nemám… :lol: ale jsem KO z nočního kojení a vůbec tak.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
20.5.12 22:00

No zalezi jestli chcete v tydnu nebo o vikend. Momentalne mame vikendy plny, ale jedeme domu v utery. Takze ted nejblizsi termin je streda a ctvrtek. Pak uz zase v patek mizime a az do dalsiho vikendu. Pak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
21.5.12 11:07

Ahojky taky mám fb tady je odkaz http://www.facebook.com/baksovav
@liliannoel též mám mimi v bříšku alespoň si budem moct vyměnit názory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
24.5.12 19:15

:mavam: holky, bude nějaký tedy srázek? se omlouvám…fejs mám.. ale nechodím na něj… co kdybysme udělali skupinu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.6.12 18:27

holky vyběhávala tady některá přímo rodičák? Kde ste si byly pro formuláře a jaký všechno ste měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
14.6.12 11:46
@liliannoel píše:
holky vyběhávala tady některá přímo rodičák? Kde ste si byly pro formuláře a jaký všechno ste měli?

Ty vado víš že já si to už vůbec nepamatuji :oops: ale taky mě to už začíná zajímat :mrgreen: už jsi něco zjistila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
14.6.12 12:02

No já sem si náký formuláře vytiskla, ale nci konkrétního nevim, příští týden se asejc pujdu na ten pracák zeptat at to mám z krku a připravený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
14.6.12 16:34

No, já jsem byla na magistrátu snad ve třetím nebo ve druhém patře no na sociálce.. kvůli porodnému..a tam mi pan dal i papír kvůli rodičáku, až mi skončí mateřská, a že tam mam přijít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová