Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky tak koukám zase se to tu rozjelo
na mateřské už nejsem ale doufám že zase od listopadu budu ![]()
Lem teda toto utíká už rok a třičtvrtě
![]()
nu bylo by to určitě supeer:)) Máte třeba Fb? je tam rychlejší domluva:D
Akorád já mám mimi ještě v bříšku:D
Ahojky.
Tak super. Stačí jen, abychom se domluvily a vyrazily. FB mám, posílám odkaz http://cs-cz.facebook.com/bara.grznarova
Jinak mimi v bříšku vůůůbec nevadí ![]()
Jo letí to. A malá taky. Je to s nima už jiná sranda. FB sice mám ale nechodím protože se tam moc nevyznám. Klidně bych se sešla, ale jede nám chatová sezóna tak jsme hodně pryč.
LEM to nevadí. Myslím,že můžu mluvit i za holky, my se rády přizpůsobíme. Takže když nám napíšeš aspoň 2 varianty,kdy bys měla čas,tak se určitě domluvíme. ![]()
LEM: super, přidala sem si te:)) DNeska sem KO uplně. už máme konečně za sebou ten nesnesitelnej bordel a ložnice hotová akorád už jen drobnosti stačí, ale už se tu dá alespon žít… Mám totálka nateklý nohy, a vypadaj jak od slona, hrozný…:(
@liliannoel hele přijd uklidit i k nám
já sice nic nateklého nemám…
ale jsem KO z nočního kojení a vůbec tak.. ![]()
No zalezi jestli chcete v tydnu nebo o vikend. Momentalne mame vikendy plny, ale jedeme domu v utery. Takze ted nejblizsi termin je streda a ctvrtek. Pak uz zase v patek mizime a az do dalsiho vikendu. Pak nevim.
Ahojky taky mám fb tady je odkaz http://www.facebook.com/baksovav
@liliannoel též mám mimi v bříšku alespoň si budem moct vyměnit názory ![]()
holky, bude nějaký tedy srázek? se omlouvám…fejs mám.. ale nechodím na něj… co kdybysme udělali skupinu? ![]()
holky vyběhávala tady některá přímo rodičák? Kde ste si byly pro formuláře a jaký všechno ste měli?
@liliannoel píše:
holky vyběhávala tady některá přímo rodičák? Kde ste si byly pro formuláře a jaký všechno ste měli?
Ty vado víš že já si to už vůbec nepamatuji
ale taky mě to už začíná zajímat
už jsi něco zjistila?
No já sem si náký formuláře vytiskla, ale nci konkrétního nevim, příští týden se asejc pujdu na ten pracák zeptat at to mám z krku a připravený…
No, já jsem byla na magistrátu snad ve třetím nebo ve druhém patře no na sociálce.. kvůli porodnému..a tam mi pan dal i papír kvůli rodičáku, až mi skončí mateřská, a že tam mam přijít ![]()