Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ještě jednou…miminko cekam až v březnu…respektive na konci března. A ty?
Ahoj, já jsem hodně mladá snažilka. Je mi 17 a kvůli gyn. potížím musíme mít mimi ted, nebo nikdy, takže se snažíme. Zrovna dneska si mám v 11 volat na výsledky z krve, tak jsem zvědavá ![]()
Mi koncem listopadu a začátkem prosince
už bych to ale chtěla mít za sebou ![]()
@Sindy17 Ty bláho takhle brzo a můžu se zeptat jaké potíže? Budu držet pěsti ať to vyjde ![]()
Nejdřív jsem měla běžný cysty na vaječníkách, pak syndrom polycystických ovárií, z toho se staly polypy a měla jsem anovulaci.(neměla jsem ovulaci) No tak nasadil hormony a at se snažíme ![]()
@Sindy17 tak to držíme pěsti ať to vyjde
alespoň budeš pak jednou mladá babička
písni jak jsi dopadla ![]()
@Melounek píše:
Mi koncem listopadu a začátkem prosinceuž bych to ale chtěla mít za sebou
a už přemýšlíte nad porodnicí? já se nemůžu stále rozhodnout ![]()
@Michaela1982 jo jo přemýšlela ale stejně vyhraje Mostecká
je nejbíž kvůli návštěvám a u prvního porodu jsem byla spokojená
a co ty?
Holky já s mosteckou porodnicí byla spokojená uplně… nemužu si tam na nic stěžovat:)
Ahojky, já už jsem tu kdysi psala..já už jsem 5měsíců mamča..a rodila jsem v Chomutovské porodnici..a nedám na ní dopustit!! můj gynekolog mě okamžitě poslal do nemocnice a já jela do Chom. a nelituju..k Mostecké nemam důvěru..ale zase dobře vaří..(ležela jsem tam ted v srpnu s prckem)
@liliannoel píše:
Holky já s mosteckou porodnicí byla spokojená uplně… nemužu si tam na nic stěžovat:)
Já též
takže tam půjdu letos znovu ![]()
@zrofka na ni jsem koukala na netu vypadá to tam super ale stejně půjdu do Mostu ![]()
Já jsem sice ještě nerodila, ale řeknu to takhle.
At už by jste rodili kdekoliv v Ústeckém kraji a bylo by něco s miminkem, tak ho vždycky budou převážet do mostu, protože jinde nemají novorozeneckou JIPku
Takže až budu rodit, moje volbá je jasná. Most.
Celá mostecká nemoccnice stojí za prd, ale porodnici a novorezenecký mají na jedničku. ![]()
@Sindy17 jj, nám hrozili, že nás pošlou z CHomutova do Mostu..protože malej měl jen 1950g…takže dobrej paradox
ale naštěstí mám toho největšího bojovníka.. a zvládl to dobře..váha mu nespadla vůbec!!!
@Melounek
já jsem teda byla smířená s tím, že když mě to chytne (porod) a budu sama doma..tak půjdu do Mostu..no
co by se dalo dělat..než by přítel přijel z práce..tak to bysme nedojeli do CHomutova..to bych porodila někde u matyldy
ale měla jsem hodně velké komplikace, kdy mě i malýmu šlo o život..a prostě mostecké porodnici jsem nevěřila..a měla jsem volbu ..kam..a chomutov vyhral.. ![]()