Maminky z Mostu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.9.12 08:59

Ahoj ještě jednou…miminko cekam až v březnu…respektive na konci března. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.9.12 09:02

Ahoj, já jsem hodně mladá snažilka. Je mi 17 a kvůli gyn. potížím musíme mít mimi ted, nebo nikdy, takže se snažíme. Zrovna dneska si mám v 11 volat na výsledky z krve, tak jsem zvědavá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
11.9.12 09:03

Mi koncem listopadu a začátkem prosince :lol: už bych to ale chtěla mít za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
11.9.12 09:04

@Sindy17 Ty bláho takhle brzo a můžu se zeptat jaké potíže? Budu držet pěsti ať to vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.9.12 09:31

Nejdřív jsem měla běžný cysty na vaječníkách, pak syndrom polycystických ovárií, z toho se staly polypy a měla jsem anovulaci.(neměla jsem ovulaci) No tak nasadil hormony a at se snažíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
11.9.12 09:33

@Sindy17 tak to držíme pěsti ať to vyjde :pankac: alespoň budeš pak jednou mladá babička :mrgreen: písni jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
11.9.12 14:21
@Melounek píše:
Mi koncem listopadu a začátkem prosince :lol: už bych to ale chtěla mít za sebou :mrgreen:

a už přemýšlíte nad porodnicí? já se nemůžu stále rozhodnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
11.9.12 16:18

@Michaela1982 jo jo přemýšlela ale stejně vyhraje Mostecká ;) je nejbíž kvůli návštěvám a u prvního porodu jsem byla spokojená :think: a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.9.12 16:22

Holky já s mosteckou porodnicí byla spokojená uplně… nemužu si tam na nic stěžovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
11.9.12 21:29
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
11.9.12 21:32

Ahojky, já už jsem tu kdysi psala..já už jsem 5měsíců mamča..a rodila jsem v Chomutovské porodnici..a nedám na ní dopustit!! můj gynekolog mě okamžitě poslal do nemocnice a já jela do Chom. a nelituju..k Mostecké nemam důvěru..ale zase dobře vaří..(ležela jsem tam ted v srpnu s prckem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
12.9.12 08:26
@liliannoel píše:
Holky já s mosteckou porodnicí byla spokojená uplně… nemužu si tam na nic stěžovat:)

Já též :pankac: :pankac: takže tam půjdu letos znovu :lol:
@zrofka na ni jsem koukala na netu vypadá to tam super ale stejně půjdu do Mostu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.9.12 08:32

Já jsem sice ještě nerodila, ale řeknu to takhle. :P At už by jste rodili kdekoliv v Ústeckém kraji a bylo by něco s miminkem, tak ho vždycky budou převážet do mostu, protože jinde nemají novorozeneckou JIPku ;) Takže až budu rodit, moje volbá je jasná. Most. :palec: Celá mostecká nemoccnice stojí za prd, ale porodnici a novorezenecký mají na jedničku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
12.9.12 09:43

@Sindy17 jj, nám hrozili, že nás pošlou z CHomutova do Mostu..protože malej měl jen 1950g…takže dobrej paradox :lol: ale naštěstí mám toho největšího bojovníka.. a zvládl to dobře..váha mu nespadla vůbec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
12.9.12 09:46

@Melounek :lol: :P já jsem teda byla smířená s tím, že když mě to chytne (porod) a budu sama doma..tak půjdu do Mostu..no :nevim: :lol: co by se dalo dělat..než by přítel přijel z práce..tak to bysme nedojeli do CHomutova..to bych porodila někde u matyldy :lol: :lol: ale měla jsem hodně velké komplikace, kdy mě i malýmu šlo o život..a prostě mostecké porodnici jsem nevěřila..a měla jsem volbu ..kam..a chomutov vyhral.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová