Maminky z Mostu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
20.10.12 20:51

Tak se to tu zase nějak zaseklo… Dlouho sem tu nebyla, jelikož jsem neměla PC :D
hele holky jaký je vítání občánku v mostě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
21.10.12 11:16

@liliannoel normální všichni si sednete paní něco řekne udělají se fota když budeš chtít a pak se chodí zapisovat taky dostanete dáreček a to je vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.10.12 11:33

Fajne:)a jak dlouho to tak trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.10.12 19:52

Jo a muže tam jít i náš fotograf? Nebo se tam nesmí fotit, krom toho jejich fotografa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
29.10.12 14:23

@liliannoel jé já se dostala na net až teď takže už máte vítání za sebou? My se stěhujem takže to tady vůbec nestíhám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
29.10.12 17:01
@Melounek píše:
@liliannoel jé já se dostala na net až teď takže už máte vítání za sebou? My se stěhujem takže to tady vůbec nestíhám :oops:

jj už ho máme za sebou:D a ic moc:D a km se stěhujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
29.10.12 17:08

@liliannoel vím já to pak četla na fb :lol: taky jsem se chystala a pak byla zklamaná :cert: stěhujem se jen vedle stávajícího domečku postavily jsme si svůj do teďka jsme byly u rodičů v horním patře :lol: je to v Rudolicích :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
29.10.12 17:41

Ahojky, omlouvam se, ze jsem nereagovala. Ale pritel mi dal k vyroci darecek byt v chomutove. Takze jsme opravovali a stehovali.

Ja byla vitanim zklamana. V chomutnve je hezci. Co jsem videla u kamaradky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
29.10.12 17:47

@zrofka tak koukám nejsem jediná kdo se stěhuje :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
29.10.12 19:13

Zrofka: takže to ted už na kočárkování v Mostě nebudeš, že?:D:D:D:D Jinak jako já z vítání taky byla zklamaná… min a bylo všechno sfouknutý…

Melounek: no my to máme stejný, taky bydlíme s tchánovcema v RD, ale oddělenej byt v hornim patře…tak doufám, že taky jednou odsad vypadneme..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
1.11.12 08:15

@liliannoel ono svý je svý :pankac: už se těším snad zítra tam už budem spát i když ještě plno věcí chybí jako třeba dveře :mrgreen: :mrgreen: my jsme taky měly horní patro i když kuchyně byla společná. Ale je to u mých rodičů takže mě to nevadilo stejně jsem byla celý den dole s mamčou :mrgreen:
A kočárkování se mi už taky blíží :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
1.11.12 13:04
@Melounek píše:
@liliannoel ono svý je svý :pankac: už se těším snad zítra tam už budem spát i když ještě plno věcí chybí jako třeba dveře :mrgreen: :mrgreen: my jsme taky měly horní patro i když kuchyně byla společná. Ale je to u mých rodičů takže mě to nevadilo stejně jsem byla celý den dole s mamčou :mrgreen:
A kočárkování se mi už taky blíží :pankac: :mrgreen:

No tak my naštěstí máme uplně vše svoje, jak koupelnu, záchod tak i kuchyn, jinak bych tu ani bydlet nechtěla XD Ale fakt se těšim na uplně vlastní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.11.12 22:17

Ještě nějaká maminka z Mostu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.12.12 20:32

Ahojky, bydlime tady asi 14 dni a nikoho tady neznam. Hledam nekoho na pokec, prochazku, na kafco. Mam 3 deti-12,4 a 18mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.12.12 12:24
@Sharon2 píše:
Ahojky, bydlime tady asi 14 dni a nikoho tady neznam. Hledam nekoho na pokec, prochazku, na kafco. Mam 3 deti-12,4 a 18mesicu.

Ahoj, 3 děti? a dá se to zvládnout? nejdřív jsem chtěla jedno dítě, ale prostě osud tomu chtěl jinak a v plánu máme také 3. Proto se ptám zda se to dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová