Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se to tu zase nějak zaseklo… Dlouho sem tu nebyla, jelikož jsem neměla PC ![]()
hele holky jaký je vítání občánku v mostě?
@liliannoel normální všichni si sednete paní něco řekne udělají se fota když budeš chtít a pak se chodí zapisovat taky dostanete dáreček a to je vše ![]()
Jo a muže tam jít i náš fotograf? Nebo se tam nesmí fotit, krom toho jejich fotografa?
@liliannoel jé já se dostala na net až teď takže už máte vítání za sebou? My se stěhujem takže to tady vůbec nestíhám ![]()
@Melounek píše:
@liliannoel jé já se dostala na net až teď takže už máte vítání za sebou? My se stěhujem takže to tady vůbec nestíhám
jj už ho máme za sebou:D a ic moc:D a km se stěhujete?
@liliannoel vím já to pak četla na fb
taky jsem se chystala a pak byla zklamaná
stěhujem se jen vedle stávajícího domečku postavily jsme si svůj do teďka jsme byly u rodičů v horním patře
je to v Rudolicích ![]()
Ahojky, omlouvam se, ze jsem nereagovala. Ale pritel mi dal k vyroci darecek byt v chomutove. Takze jsme opravovali a stehovali.
Ja byla vitanim zklamana. V chomutnve je hezci. Co jsem videla u kamaradky
Zrofka: takže to ted už na kočárkování v Mostě nebudeš, že?:D:D:D:D Jinak jako já z vítání taky byla zklamaná… min a bylo všechno sfouknutý…
Melounek: no my to máme stejný, taky bydlíme s tchánovcema v RD, ale oddělenej byt v hornim patře…tak doufám, že taky jednou odsad vypadneme..:D
@liliannoel ono svý je svý
už se těším snad zítra tam už budem spát i když ještě plno věcí chybí jako třeba dveře
my jsme taky měly horní patro i když kuchyně byla společná. Ale je to u mých rodičů takže mě to nevadilo stejně jsem byla celý den dole s mamčou ![]()
A kočárkování se mi už taky blíží
![]()
@Melounek píše:
@liliannoel ono svý je svýuž se těším snad zítra tam už budem spát i když ještě plno věcí chybí jako třeba dveře
![]()
my jsme taky měly horní patro i když kuchyně byla společná. Ale je to u mých rodičů takže mě to nevadilo stejně jsem byla celý den dole s mamčou
A kočárkování se mi už taky blíží![]()
No tak my naštěstí máme uplně vše svoje, jak koupelnu, záchod tak i kuchyn, jinak bych tu ani bydlet nechtěla XD Ale fakt se těšim na uplně vlastní…
Ahojky, bydlime tady asi 14 dni a nikoho tady neznam. Hledam nekoho na pokec, prochazku, na kafco. Mam 3 deti-12,4 a 18mesicu.
@Sharon2 píše:
Ahojky, bydlime tady asi 14 dni a nikoho tady neznam. Hledam nekoho na pokec, prochazku, na kafco. Mam 3 deti-12,4 a 18mesicu.
Ahoj, 3 děti? a dá se to zvládnout? nejdřív jsem chtěla jedno dítě, ale prostě osud tomu chtěl jinak a v plánu máme také 3. Proto se ptám zda se to dá ![]()