Maminky z Mostu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
27.12.12 19:06

Jojo, dá se to zvládnout. Sámozřejmě je to jednodušší když pomáhá chlap a fungují babičky. Já nemám ani jedno, manžel je spíš jak 4. dítě :,(. Holt jsem snížila nároky na úklid a na sebe mám minimum času - taky dle toho v poslední době vypadám :? No, ale do dalšího roku jsem si nadělila velkou změnu - přestěhovala jsem se s dětma na opačný konec republiky, skončila jsem s prací, místo patrového baráku mám na úklid panelákový byt, až se srovnám psychicky, a přestanu po večerech bulet, tak se budou i ty děti zase zvládat líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
27.12.12 19:44

Ahojky:))
tyjo 3děcka to fuška musí bejt, ale taky bych chtěla co nejvíc dětí:D Ale to se mě asi nesplní:D
A kolik ti je?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.1.13 20:54

Ahoj, je mi 34. Obcas to fuska je, zvlast ted, kdyz nejstarsi nastoupila puberta, do toho zmenila skolu, nestiha se doucovat a ve tride s ni decka moc nemluvi. Ctyrletka je dubova palice, umanuta a vztekla, navadi nejmensiho, ruzne ho provokuje…a ten si ted zacal uvedomovat co chce a hlavne nechce, hned kazdeho mydli a zacal kousat :-( jako pul hodina bez kriku je u nas vzacnost…
A vcera mi ruply nervy-malovala jsem mladsim pokoj, 2 dny jsme se s tim patlali, mala si prala ruzovou, ma ji, malemu jsme daly 2 zdi zelene…nikdy ji nenapadlo cmarnout po zdi. Vcera totalne pocmarala 2 zdi. Malem me kleplo :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
5.1.13 21:58

Ježiš, tak to musel bejt hukot, to by mi asi jako hráblo:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
9.1.13 14:49

Ahoj taky se hlásím z Mostu :-) bydlíme tu krátce a taky tu nikoho neznám mám 3-měsíční holčičku :-) holky a kde tak bajočko bydlíte v mostě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
9.1.13 16:28

Majdulí, tak to jste od nás jen dva měsíce:))) a my nemáme žádnou kamarádku:))) já bydlim na zahražanech u gymplu:))) a kde ty?.)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
9.1.13 17:09

My bydlíme u bendáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
9.1.13 19:39

Nu tak by jsme mohli dát spicha někdy na půli cesty:))) když se ti bude chtít:))) máš fb?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 12:27

Ahoj holky mám takovej dotaz bydlím v mostě a jsme pozvaný na vítání občánku mužu se zeptat kde to je? jestli je to tam jak delaj občanky atd a nebo tam jak je sociálka děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
1122
14.1.13 14:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám takovej dotaz bydlím v mostě a jsme pozvaný na vítání občánku mužu se zeptat kde to je? jestli je to tam jak delaj občanky atd a nebo tam jak je sociálka děkuju moc

na magistrátě:)
Budova vedle centrálu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
17.1.13 20:46
@liliannoel píše:
Nu tak by jsme mohli dát spicha někdy na půli cesty:))) když se ti bude chtít:))) máš fb?:))

FB mám ale moc často tam nechodím :think: jinak se vás chci holky zeptat máte některá zkušenosti s plaváním s miminkama tady v Mostě? a jak to tam chodí atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
17.1.13 21:28
@Majdulíí píše:
FB mám ale moc často tam nechodím :think: jinak se vás chci holky zeptat máte některá zkušenosti s plaváním s miminkama tady v Mostě? a jak to tam chodí atd?

Tak to jo, no já jen že by sme mohli domluvit taky nějakou tu prochajdu:))) S plaváním nevím, my teprve ted domlouváme plavání v Litvínově s našima známejma,:))) Tady v mostě je na aquači a na 3.ZŠ,:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 11:26

Ahoj všichni jsem mladá maminka s už skoro 3letým chlapečkem..nikoho tu neznáme tak nemáme s kým vyrazit ven..je tu někdo s podobně starým ditkem? s kterým by si mohl malej hrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
1.1.15 01:08

Ahoj chtela bych ozivit diskuzi :) mam 21 mesicni holcicku a je mi 22 :) nejaka maminka na pokec? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.15 16:56

Ahoj maminky, chtela jsem se zeptat.. Nevite co je s tou mastnou vedle penny v blizkosti ulice Moskevska? (vedle OKSHOPU) Porad nemaji otevreno uz je to nejaky cas. Pracovala tam takova mila Pani blondynka kratke vlasy a mlady klucik rada jsem tam chodila. Velice Vam dekuji za odpoved.. Preji Vam vsem krasny den.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová