Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo, dá se to zvládnout. Sámozřejmě je to jednodušší když pomáhá chlap a fungují babičky. Já nemám ani jedno, manžel je spíš jak 4. dítě
. Holt jsem snížila nároky na úklid a na sebe mám minimum času - taky dle toho v poslední době vypadám
No, ale do dalšího roku jsem si nadělila velkou změnu - přestěhovala jsem se s dětma na opačný konec republiky, skončila jsem s prací, místo patrového baráku mám na úklid panelákový byt, až se srovnám psychicky, a přestanu po večerech bulet, tak se budou i ty děti zase zvládat líp ![]()
Ahojky:))
tyjo 3děcka to fuška musí bejt, ale taky bych chtěla co nejvíc dětí:D Ale to se mě asi nesplní:D
A kolik ti je?:)
Ahoj, je mi 34. Obcas to fuska je, zvlast ted, kdyz nejstarsi nastoupila puberta, do toho zmenila skolu, nestiha se doucovat a ve tride s ni decka moc nemluvi. Ctyrletka je dubova palice, umanuta a vztekla, navadi nejmensiho, ruzne ho provokuje…a ten si ted zacal uvedomovat co chce a hlavne nechce, hned kazdeho mydli a zacal kousat
jako pul hodina bez kriku je u nas vzacnost…
A vcera mi ruply nervy-malovala jsem mladsim pokoj, 2 dny jsme se s tim patlali, mala si prala ruzovou, ma ji, malemu jsme daly 2 zdi zelene…nikdy ji nenapadlo cmarnout po zdi. Vcera totalne pocmarala 2 zdi. Malem me kleplo
![]()
Ahoj taky se hlásím z Mostu
bydlíme tu krátce a taky tu nikoho neznám mám 3-měsíční holčičku
holky a kde tak bajočko bydlíte v mostě?
Majdulí, tak to jste od nás jen dva měsíce:))) a my nemáme žádnou kamarádku:))) já bydlim na zahražanech u gymplu:))) a kde ty?.)))
Nu tak by jsme mohli dát spicha někdy na půli cesty:))) když se ti bude chtít:))) máš fb?:))
Ahoj holky mám takovej dotaz bydlím v mostě a jsme pozvaný na vítání občánku mužu se zeptat kde to je? jestli je to tam jak delaj občanky atd a nebo tam jak je sociálka děkuju moc
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám takovej dotaz bydlím v mostě a jsme pozvaný na vítání občánku mužu se zeptat kde to je? jestli je to tam jak delaj občanky atd a nebo tam jak je sociálka děkuju moc
na magistrátě:)
Budova vedle centrálu:))
@liliannoel píše:
Nu tak by jsme mohli dát spicha někdy na půli cesty:))) když se ti bude chtít:))) máš fb?:))
FB mám ale moc často tam nechodím
jinak se vás chci holky zeptat máte některá zkušenosti s plaváním s miminkama tady v Mostě? a jak to tam chodí atd?
@Majdulíí píše:
FB mám ale moc často tam nechodímjinak se vás chci holky zeptat máte některá zkušenosti s plaváním s miminkama tady v Mostě? a jak to tam chodí atd?
Tak to jo, no já jen že by sme mohli domluvit taky nějakou tu prochajdu:))) S plaváním nevím, my teprve ted domlouváme plavání v Litvínově s našima známejma,:))) Tady v mostě je na aquači a na 3.ZŠ,:))
Ahoj všichni jsem mladá maminka s už skoro 3letým chlapečkem..nikoho tu neznáme tak nemáme s kým vyrazit ven..je tu někdo s podobně starým ditkem? s kterým by si mohl malej hrát?
Ahoj chtela bych ozivit diskuzi
mam 21 mesicni holcicku a je mi 22
nejaka maminka na pokec? ![]()
Ahoj maminky, chtela jsem se zeptat.. Nevite co je s tou mastnou vedle penny v blizkosti ulice Moskevska? (vedle OKSHOPU) Porad nemaji otevreno uz je to nejaky cas. Pracovala tam takova mila Pani blondynka kratke vlasy a mlady klucik rada jsem tam chodila. Velice Vam dekuji za odpoved.. Preji Vam vsem krasny den.