Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LEM.. vítám Magdalénku na světe..přeji at roste jak z vody,má se k světu,hodně zdravíčka,…a rodičům,at je Madlenka hodná,roste do krásy,pěkně papká
![]()
Lem gratulace veliká a malou vítáme na světě jste šikulky
krásná váha ![]()
Tak co Simiki už jsi dělala ty testy? Držíme pěsti ať se ti to povede ![]()
Holky,já se vám musím pochlubit..včera Tomík ušel sám bez držení své 2 první krůčky,pak sice padnul na zadek,ale hned si stoupl za pomoci bráchy a pak se ho pustil a stál takovou dobu sám ![]()
Melounku,nene testy budu dělat až příští týden,minule jim selhala technika
Simiki blahopřejem za chvíli už bude chodec
A jak jinak? My stavíme a stavíme chybí už jen druhé patro a střecha.
později vložím foto.
nene,já ho oficiálně dostanu 22.9.,ale zkošuky už mám hotové a zažádáno v Mostě od středy o řidičák..tak si musím počkat…a doufám,že mi miláček půjčí auto,i když se říká,že si koupil nové,tak to mi určitě nepůjčí,tak budu muset škemrat jinde
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda tady není nějaká maminka z Mostu, která je na mateřské.
Přistěhovala jsem se zpět do Mostu po 6ti letech, tudíž už tady nikoho neznám… Děkuji za odpovědi. Bára ![]()
@Barches píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda tady není nějaká maminka z Mostu, která je na mateřské.
Přistěhovala jsem se zpět do Mostu po 6ti letech, tudíž už tady nikoho neznám… Děkuji za odpovědi. Bára
Na mateřské zatím nejsem:D Ale za nedlouho budu:D v červenci očekáváme malou pipku:)
jééé jsem ani netušila, že tu taková diskuze je
zdravíííím
mám skoro 2 měsíčního chlapečka… a do mostu jsem se přistěhovala za přítelem.-..moc kamarádek tu nemám… a žadnou co má miminko
takže kočarkuji sama
No vidíš:D Moje holčička je teprve na cestě, ale kamarádky už maj většinou dětičky větší, takže taky nejspíše budu kočárkovat sama:D
@liliannoel no, těch pár co tu mám… tak ty si tukaj na hlavu, že mám dítě tak brzy
23
takže je ven s kočárem nedostanu…a jako už vlbec vy se mnou neřešili věci kolem dětí
a ty jsi z mostu odkud? já bydlím za kahanem ![]()
No vidíš mě je zase 22:D Já zas stímhle problém neměla. Dítě sme prostě chtěli, zapracovali na něm , a otevřeně sem o tom s každým mluvila:) V září sem nastoupila na VOŠ, kde jsou holky super a všechny jen závidí:D
Sic mamka si taky klepala před lonskejma prázdninama jestli sem náhodou od někud nespadla když chci ve 22letech dítě:D ale já si prostě stála za svým a ona to přijala suprově:))
Je fakt že s nákejma kámoškama mužu řešit věci kolem dětí, ale furt je lepší mít u sebe někoho, kdo to dítě má zrovna v podobnou dobu že,:D
Jj jinak sem z Mostu. Bydlim na zahražanech:))
Ahojky. Ja jsem taky z Mostu i kdyz uz tu jsem dyl tak taky zrovna moc kamaradky s nemam. Jen uz mam trochu vetsi deti. 4 roky a 1a3/4 roku. A taky jsem je mela celkem brzo.
Ahoj holky,
jsem ráda, že jste zareagovaly…
Ptala jsem se proto, že jsem kolikrát už nešťastná, protože jsem pořád s malým sama, ven chodíme jen já a synátor atd… Takže by bylo fajn, kdybychom se nějak domluvily a spáchaly nějakou tu procházku nebo kafíčko. Co vy na to????