Maminky z Mostu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
21.8.10 15:22

LEM.. vítám Magdalénku na světe..přeji at roste jak z vody,má se k světu,hodně zdravíčka,…a rodičům,at je Madlenka hodná,roste do krásy,pěkně papká :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
23.8.10 16:53

Lem gratulace veliká a malou vítáme na světě jste šikulky :palec: krásná váha :jazyk:
Tak co Simiki už jsi dělala ty testy? Držíme pěsti ať se ti to povede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
2.9.10 10:04

Holky,já se vám musím pochlubit..včera Tomík ušel sám bez držení své 2 první krůčky,pak sice padnul na zadek,ale hned si stoupl za pomoci bráchy a pak se ho pustil a stál takovou dobu sám :dance:

Melounku,nene testy budu dělat až příští týden,minule jim selhala technika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
2.9.10 13:21

Simiki blahopřejem za chvíli už bude chodec :potlesk: A jak jinak? My stavíme a stavíme chybí už jen druhé patro a střecha. :pankac: později vložím foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
7.9.10 19:49

holky MÁÁÁÁM TOOOO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
10.9.10 15:24

Simiki blahopřejem :potlesk: :palec: a co už jsi jela sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.9.10 19:35

nene,já ho oficiálně dostanu 22.9.,ale zkošuky už mám hotové a zažádáno v Mostě od středy o řidičák..tak si musím počkat…a doufám,že mi miláček půjčí auto,i když se říká,že si koupil nové,tak to mi určitě nepůjčí,tak budu muset škemrat jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.5.12 12:10

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda tady není nějaká maminka z Mostu, která je na mateřské.
Přistěhovala jsem se zpět do Mostu po 6ti letech, tudíž už tady nikoho neznám… Děkuji za odpovědi. Bára :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.5.12 12:57
@Barches píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda tady není nějaká maminka z Mostu, která je na mateřské.
Přistěhovala jsem se zpět do Mostu po 6ti letech, tudíž už tady nikoho neznám… Děkuji za odpovědi. Bára :lol:

Na mateřské zatím nejsem:D Ale za nedlouho budu:D v červenci očekáváme malou pipku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
19.5.12 13:01

jééé jsem ani netušila, že tu taková diskuze je :lol: zdravíííím :mavam: mám skoro 2 měsíčního chlapečka… a do mostu jsem se přistěhovala za přítelem.-..moc kamarádek tu nemám… a žadnou co má miminko :roll: takže kočarkuji sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.5.12 13:15

No vidíš:D Moje holčička je teprve na cestě, ale kamarádky už maj většinou dětičky větší, takže taky nejspíše budu kočárkovat sama:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
19.5.12 13:31

@liliannoel no, těch pár co tu mám… tak ty si tukaj na hlavu, že mám dítě tak brzy :lol: 23 :lol: takže je ven s kočárem nedostanu…a jako už vlbec vy se mnou neřešili věci kolem dětí :lol: a ty jsi z mostu odkud? já bydlím za kahanem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.5.12 13:41

No vidíš mě je zase 22:D Já zas stímhle problém neměla. Dítě sme prostě chtěli, zapracovali na něm , a otevřeně sem o tom s každým mluvila:) V září sem nastoupila na VOŠ, kde jsou holky super a všechny jen závidí:D
Sic mamka si taky klepala před lonskejma prázdninama jestli sem náhodou od někud nespadla když chci ve 22letech dítě:D ale já si prostě stála za svým a ona to přijala suprově:))
Je fakt že s nákejma kámoškama mužu řešit věci kolem dětí, ale furt je lepší mít u sebe někoho, kdo to dítě má zrovna v podobnou dobu že,:D

Jj jinak sem z Mostu. Bydlim na zahražanech:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
19.5.12 13:44

Ahojky. Ja jsem taky z Mostu i kdyz uz tu jsem dyl tak taky zrovna moc kamaradky s nemam. Jen uz mam trochu vetsi deti. 4 roky a 1a3/4 roku. A taky jsem je mela celkem brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.5.12 22:13

Ahoj holky,
jsem ráda, že jste zareagovaly…
Ptala jsem se proto, že jsem kolikrát už nešťastná, protože jsem pořád s malým sama, ven chodíme jen já a synátor atd… Takže by bylo fajn, kdybychom se nějak domluvily a spáchaly nějakou tu procházku nebo kafíčko. Co vy na to????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová