Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Melounku, tak dej vědět v kolik a kde a my se s Tomym přizpůsobíme, máme čas celý den,akorát ráno jdu k doktorovi … doufám,že se Lem a Rian přidají taky.
Holky já nějak nestíhám. Teď jdeme ven. Tak dejte vědět ještě v kolik a kde. Ale nevím jestli budu moct takhle na rychlo. Kdyžtak písněte na mobil 739316676. A odpo mi spíme tak do tří.
uděláme to jednoduše. My s Tomískem budem v 16h u Italské cukrárny u pracáku (budu mít černý kočárek, černé kalhoty a světlou bundu dopasu s černými proužky). Kdo přjde přijde, kdo ne ,na toho se zlobit nebudem. ![]()
Holky omlouvám se byly jsme na zápisu do školky a přišly jsme až v Půl čtvrtý nooo není to normální byla jsem úplně hotová a vůbec nevíme jestli nás vemou
napište opravný čas zítra už bude klid.
Nic se neděje…když jste nikdo nedorazil,tak jsme šli s Tomískem na zmrzku (ne že by si dal Tomík,ale maminka
).
Holky já dneska můžu jen do 16h,max do půl páté,pak už něco máme s Tomískem a jeho tetičkou.
Tak dejte kdyžtak vědtě,ju. A zítra jdu už do práce a v pátek taky a pak tu nejmín týden nebudu
Simiki tak to uděláme příští týden já ho budu mít i volnější přítel zase pojede do práce. Hold se budem muset domluvit hodně do předu. ![]()
Holky mě by se to taky hodilo příští týden a to úterý, středa, čtvrtek nebo sobota. Ale uvidíte. Jen bych to potřebovala vědět předem.
Simiki tak pak napiš kdy budeš moct. Příští týden alespoň u mě bude volnější. Holky nějak se už budem muset domluvit ![]()
Dámvědět v pondělí,nejpozději v úterý,jdině že by mě kdyžtak Martin hodil ráno do Mostu ke kamarádce a odpoledne si pro nás přijel a nebo by nás pak někdo odvezl ![]()
Simiki a kam odvézt do Teplic? To by nebyl problém ale nemám dvě autosedačky.