Maminky z Mostu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
6.3.10 11:59

RÍAN, neboj ty zvládneš..už jen chvílí a budeš mimíska držet v náručí

LEM, já měla bříško taky přes léto a vůbec mi to nevadilo…tak dej pak vědět jaké zlatíčko nosíš v bříšku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
6.3.10 14:41

Lem určo napiš co čekáte :-D
Rían už to je jen pár posledních dnů :pankac: ty jsou nejhorší :wink:
Simiki tak jak bylo? Já si taky skočila ale na vínko a na pokec s kámoškou no co budu povídat domu jsem přišla v půl druhý :roll: Jednou za čas to potřebujem :jazyk:
Taky jsem si myslela že už sněžit nebude a ráno kouknu z okna a bylo po náladě. Už se těším na jaro.
Karneval se povedl tady je jedna fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.3.10 18:11

Jéé, krásný masky, to musela být bezva maškaráda! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
7.3.10 13:25

MELOUNKU,byl to parádní..pěkně jsem si opočinula a pročistila hlavu. makarní se musela povést,vid..nádherný obleček

my se jdem za chvíli obléci s Tomym a jdeme ven..přijede pro nás auto..zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
8.3.10 10:07

Ahojky holky. Jasně že dám hned vědět. Jsem napnutá jak kšandy. A dokonce budeme pak hned kupovat kočárek protože už budou penízky. Ale chci až podle toho co budeme mít.
Jinak to počasí už mě taky nebaví. Ale o víkend jsme byli nahoře na Brandově tak si to malej ještě užil a doufám že už ten sníh sleze.
Masky jste tedy měli krásný Melounku.
Rían a malou jste se ještě nezkoušeli nějak „vypudit“ :wink: I když ještě nemáš termín, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
8.3.10 16:42

Joo maškarní jsme si užily masky byly pěkné všechny ukázala bych vám video ale nevím jak se to sem dá dát :nevim:
Lem se ti nedivim já to taky chtěla vědět a co možná nejdřív ale zase obdivuju toho kdo si to nechá jako tajemství :wink:
Noo s tím sněhem to nevidím moc hezky Simiki jak se ti vůbec jezdí v takovým marastu?
Rían jistě jsi zkoušela všechny rady co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
8.3.10 20:11

MELOUNKU,dnes s mi moc pěkně nejelo..ale jindy se mi jezdí parádně..tak to nahraj na www.youtube.com a dej sem odkaz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.3.10 13:59

Ahoj holky,

hlásím se pořád 2 v 1, první oficiální termín máme příští středu, takže ještě to nemusíme tak hrotit, no ale zkoušíme průběžně všecko od schodů, dřepů, mytí oken, sexu, svařáku, horké vany, až po lněné semínko a čaj z maliníku.. ale stejně jsou to jen pověry, občas něco někomu zabere a někomu holt ne - asi si bude muset Andulka říct sama, kdy se jí zachce na svět (bodejť by se hrnula, když už zase máme závěje :-) ) Ale fajn je, že už se to chýlí ke konci, nemůžu se dočkat, ale už mám vyhlídku toho, že to brzo skončí a budu mít u sebe malé voňavé miminečko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
9.3.10 14:18

Rían už to más fakt za pár uteče to jako voda a mimčo budeš mýt v náručí :pankac: a jaký jsi si vybrala kočárek?
Simiki jsem počítačový antitalent nebyl byl by podrobnější návod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
9.3.10 20:05
Melounek píše:
Simiki jsem počítačový antitalent nebyl byl by podrobnější návod?

Dobře..otevři si stránku www.youtube.com , zaregistruj se tak a klikni na NAHRÁT VIDEO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.3.10 10:56

Melounku,
kočárek máme trojkombinaci X-lander XA (hluboká korbička, sporťák, nacvakávací autosedačka) a je nejkrásnější :-) Takhle vypadá: (a ne že se všechny zhrozíte, že máme světlej kočár jako všichni v našem okolí - jsme ho chtěli, tak holt budeme furt prát, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
10.3.10 16:40

Rían mě se tedy tenhle novej X-lander taky líbí. Manžovi ale ne a já jsem stejně chtěla aby šel otočit i sporťák proti směru. Jinak je ale nádhernej. Mě se taky líbí světlej, ale kvůli tomu praní to prostě nejde. Já vím že bude pořád v provozu a špinil by ho i ten starší. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
10.3.10 16:51

Simiki je to anglicky stačí email a heslo?
Rían já taky měla světlí tento http://http/…ka-fotka.php?… lepší než černý ty se mi moc nelíbí. A prát se musí každý kočárek děti mají patent na umazání čehokoliv. :mrgreen:
Holky včera my rotvajler pokousal jezevčíka chudák má osm stehů a teď jen leží obden budem chodit k dr. a těch peněz co to stojí :pocitac: ještě že Kikča byla v autě mám z toho hrůzu ještě teď :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
10.3.10 16:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
10.3.10 16:56

Ahoj Lem :-) je pravda že starší děti kočárek umažou někdy víc jak ty mimča, ale už jsem psala kamarádka měla tmavý a prala ho stejně jak já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová