Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to jsme na tom Lindo úpně stejně,s tím úklidem a cukrárnou,ale někdo to bude muset uklidit. ![]()
Violet,jen pojd klidně mezi nás,taky si z Mostu? V jaké části bydlíš? ![]()
Violet, take vitam
.
Miso, no, od jiste doby je pro me uklid vlastne relax, jen kdyz mi Alli nestoji za zadkem
. Navic v holobyte to bude brnkacka. Jen se budu muset pochlapit a vymalovat kolem tech oken, otazkou vsak je, zda tak vysoko dosahnu
. L.
Já bydlím kousek od knihovny…
Ta okna vám, holky, nezávidím. Nám je tady dělali v listopadu, jenže to jsme se sem akorát stěhovali, takže i páni řemeslníci měli radost, že jsou v prázdném bytě. A popravdě řečeno, úklid po oknech byla brnkačka, oproti úklidu po celkové rekonstrukci bytu. Koupili jsme ho, komplet celý zbourali a udělali po svém.
VIOLET, take mame ten byt cerstve predelany, tak se „tesim“ na ty bouranice z oken, jestli vse zustane nerozbite. Obavam se hlavne o podlahy, snad prezijou. Nebo neprezijou delnici
. L.
Violet,tak ten úklid po rekonstrukci ti taky nezávidím,ale zase ted máte byteček přesně podle svých představ.A to je super!!!
![]()
Ahojte po víkendu,
no, ono to s tím úklidem po rekonstrukci nebylo až tak děsné - skoro vše bylo na manžílkovi, já totiž měla na starosti čerstvě narozenou Barunku, věčně řvoucí kvůli bříšku ![]()
Linduso - tak držím pěsti, ať podlahy vydrží, jsi mi připomněla, jak se řemeslníci báli o ty naše, to bylo totiž jediné, co tu bylo hotové ![]()
Fuj, dneska jsem se jeste nezastavila, porad nejake litani, do toho uklid, baleni na temer 3-tydenni vylet v CR, Alli porad radi jak cerna ruka, mam dost. Uz se ale riti manza z prace, prichazi moment vysvobozeni, ale jak ho znam, tak me hned potahne ven, umiram! Dneska by mela skoncit rekonstrukce bytu v Moste, tak jsem zvedava, mamka slibila vyluxovat a pripravit postele na spani a zbytek bude na me. A pak jeste repete kvuli oknum
. Nechcete udelat nejaky mostecky srazik? L.
Miso, dneska jsem tu poslego den, vecer razime smer Most a tam budu bez internetu. Poslu Ti v SZ cislo na mobil a kdyby se neco melo konat, tak mi dej, prosim, vedet
. L.
Jůů, srazík, to by bylo fajn ![]()
Tak vám přejem šťastnou cestu, Linduso ![]()
Tak se domluvíme Violet,až Linda dorazí,zajdeme s dětma do cukrárny.......
Ahojky Violko,
máme se krásně,je super počasí,tak jsme skoro pořád venku.........někdy příští týden,by jsme se mohli domluvit…snad otevřou terasu u cukrárny…
![]()
Ahojte,
michaelo - myslíš tu rohovou cukrárnu nad sýrama? ![]()
Tak mě napadlo - jak že máš vůbec stará dítka?
Asi jako všichni jsme stále po venku, o víkendu na zahrádce, takže paráda. Já bych ani nepotřebovala zimu…