Maminky z Mostu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
198
12.5.08 20:35

Jo jo,Violet,přesně tu cukrárnu myslím.
Jinak mám tři děti:Barču 8 let,Karolínku 4 roky a Jakoubka 7 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
13.5.08 19:48

Jůů, tak to je hezký (mmch - Barunka je hezký jméno :lol: )

Máš to číslo na tu Lindusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.5.08 14:13

JO jo,číslo mám,dneska jsem jí psala a domluvili jsme se na úterý v 16,00 hod. u cukrárny..........dorazíš taky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
19.5.08 17:25

Jéé ahoj,

ještěže jsem si vzpomněla a nakoukla :)
Určitě tam budu zítra taky, jsem ráda, že jste mě pozvaly :D
Nevím, jestli vás poznám, tak kdyby ne, dorazím s Cam Cortinou a vedle kočárku mi půjde Matý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
20.5.08 14:45

Holky, je mi to líto, ale nedorazíme - vzbudila jsem Matýho a je nějaký horký :( Tak nechci riskovat, když nevím, z čeho to má :?
Užijte si srazík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
27.6.08 12:24

Ahoj ahoj, jsem taky z Mostu, od Kahanu.
Mám 8,5měsíční Markétku, teď se zrovna pokouší sama najíst lžičkou, tak je celá zralá akorát tak na pračku :D . Jinak začíná ťapkat, takže nám to teď začíná, už to není to miminko, které najdeme tam kam ho položíme :D :D :D .
Violet, s Tebou už jsem si někde psala, ale pak jsi zmizela, ani tu diskuzi už nemůžu najít, že by to bylo na babycafé? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.7.08 09:08

Ahojky…
to tu nějak utichlo.......
Jakoubek už taky není miminko,který kam položíš,tam najdeš......bude mu 9 měsíců…leze,staví se k nábytku a chce capat za ruce…lžičku jsme teda ještě nezkoušeli :oops: a myslím si,že ani ještě nezkusíme…chvíli si ještě počkáme… taky ho moc baví řádit se sesřičkama v pokojíku…pořád za nima utíká a pak ho nemůžeme dostat pryč..
Ahoj michaelah :roll: :wink: :cry:

• Citovat
  • Upravit
208
26.8.08 14:13

Koukám, že sotva se přidám, tak to nějak upadlo… :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
2.1.10 22:26

Ahojky…teprve dnes jsem narazila na tuhle diskuzi a koukám,že už sem asi niko nechodí..já bydlím také v Mostě a mám 3měsíčního klučíka Tomíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
14.1.10 17:16

Ahojík Simiki taky jsem asi přišla pozdě. Jsem taky z Mostu. Odkud ty? Já bydlím v Rudolicích je to hned za nádražím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.1.10 20:35

Ahoj Melounku,já bydlím přímo v centru,u Centrálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
18.1.10 19:40

Ahojky holky. :mavam: Tak jsem právě objevila že tu je i diskuse na Most. Já jsem taky z Mostu. Bydlíme u Kahanu. A rodinku vidíte v metříku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
26.1.10 14:48

Jé no paráda tak jsme nakonec tři :-D
Simiky a jak se bydlí u centrálu? Je tam asi dost rachot co?
Lem to máme stejně stará dítka a koukám čekáš další já si na to zatím netroufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.2.10 20:08

Tak já se hlásím čtvrtá! :-) Bydlíme na Stalingradské, kousek od nemocnice nebo 1. základky. 21. března máme oficiální termín příchodu naší Andulky na svět, takže jsem teprve skoromaminka, velkej začátečník. Za každou kamarádku z okolí budeme rády :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
27.2.10 11:47

AHojky..omlouvám se že jsem tu dlouho nebyla,měla jsem úplně jiné starosti..jsme se s Tomískem stěhovali…vykopl nás Tomyho otec,tak zatím bydlíme u mojí mamky,ale chtěla bych si najít nějaký podnájem.

jé my se ale pěkně rozrůstáme :dance:

RÍAN,gratuluji ti k očekávané situaci a přeji aby byl porod rychlý a bezproblémový..už víš co máš v bříšku

Holky jestli se budete chtít třeba někde sejít,tak já jsem pro..co vy na to?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová