Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo jo,Violet,přesně tu cukrárnu myslím.
Jinak mám tři děti:Barču 8 let,Karolínku 4 roky a Jakoubka 7 měsíců.
Jůů, tak to je hezký (mmch - Barunka je hezký jméno
)
Máš to číslo na tu Lindusu?
JO jo,číslo mám,dneska jsem jí psala a domluvili jsme se na úterý v 16,00 hod. u cukrárny..........dorazíš taky???
Jéé ahoj,
ještěže jsem si vzpomněla a nakoukla ![]()
Určitě tam budu zítra taky, jsem ráda, že jste mě pozvaly ![]()
Nevím, jestli vás poznám, tak kdyby ne, dorazím s Cam Cortinou a vedle kočárku mi půjde Matý…
Holky, je mi to líto, ale nedorazíme - vzbudila jsem Matýho a je nějaký horký
Tak nechci riskovat, když nevím, z čeho to má ![]()
Užijte si srazík!
Ahoj ahoj, jsem taky z Mostu, od Kahanu.
Mám 8,5měsíční Markétku, teď se zrovna pokouší sama najíst lžičkou, tak je celá zralá akorát tak na pračku
. Jinak začíná ťapkat, takže nám to teď začíná, už to není to miminko, které najdeme tam kam ho položíme
.
Violet, s Tebou už jsem si někde psala, ale pak jsi zmizela, ani tu diskuzi už nemůžu najít, že by to bylo na babycafé? ![]()
Ahojky…
to tu nějak utichlo.......
Jakoubek už taky není miminko,který kam položíš,tam najdeš......bude mu 9 měsíců…leze,staví se k nábytku a chce capat za ruce…lžičku jsme teda ještě nezkoušeli
a myslím si,že ani ještě nezkusíme…chvíli si ještě počkáme… taky ho moc baví řádit se sesřičkama v pokojíku…pořád za nima utíká a pak ho nemůžeme dostat pryč..
Ahoj michaelah
![]()
Ahojky…teprve dnes jsem narazila na tuhle diskuzi a koukám,že už sem asi niko nechodí..já bydlím také v Mostě a mám 3měsíčního klučíka Tomíka
Ahojík Simiki taky jsem asi přišla pozdě. Jsem taky z Mostu. Odkud ty? Já bydlím v Rudolicích je to hned za nádražím.
Ahojky holky.
Tak jsem právě objevila že tu je i diskuse na Most. Já jsem taky z Mostu. Bydlíme u Kahanu. A rodinku vidíte v metříku. ![]()
Jé no paráda tak jsme nakonec tři ![]()
Simiky a jak se bydlí u centrálu? Je tam asi dost rachot co?
Lem to máme stejně stará dítka a koukám čekáš další já si na to zatím netroufám ![]()
Tak já se hlásím čtvrtá!
Bydlíme na Stalingradské, kousek od nemocnice nebo 1. základky. 21. března máme oficiální termín příchodu naší Andulky na svět, takže jsem teprve skoromaminka, velkej začátečník. Za každou kamarádku z okolí budeme rády ![]()
AHojky..omlouvám se že jsem tu dlouho nebyla,měla jsem úplně jiné starosti..jsme se s Tomískem stěhovali…vykopl nás Tomyho otec,tak zatím bydlíme u mojí mamky,ale chtěla bych si najít nějaký podnájem.
jé my se ale pěkně rozrůstáme ![]()
RÍAN,gratuluji ti k očekávané situaci a přeji aby byl porod rychlý a bezproblémový..už víš co máš v bříšku
Holky jestli se budete chtít třeba někde sejít,tak já jsem pro..co vy na to?? ![]()