Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Simiki to je nazabití co? Mě jak nejde net tak mám normálně absťák ![]()
Tak kde holky jste? Určitě někde venku když se nám konečně udělalo hezky. Pravda že u nás žádné novinky nejsou.
Ahojky přesně jak píšeš Lem, my jsme každý den od rána venku na zahradě. Musíme ji dát do pořádku po zimě a už taky sázíme
no a už nám přišlo stavební povolení takže za týden začínáme stavět
tak hledám matroš. A co u vás holky? Rían určo už má mimíska u sebe ![]()
Lem a ty už víš co čekáte? ![]()
Tak to se máte. My jsme maximálně na hřišti, ale už konečně začneme jezdit na chalupu tak to bude prima. Taky jsem myslela na Rían že už se asi dočkala. Já stále nic nevím. Snad v úterý nejpozději v pátek. Už se ale nemůžu dočkat. Jen jsem byla v poradně a mám na chvíli klid s cukrem. Prozatím byl test v pohodě, ale čeká mě to ještě jednou později ![]()
Tak na chalupě bude určitě super
taky jsi nedočkavá co?
já se taky nemohla dočkat. A u druhýho budu jistě stejná ![]()
O testu na cukr jsem slyšela ale nikdy jsem na něm nebyla ![]()
To buď ráda. Na to že sladím a dost tak to co ti tam pak dají vypít je hnusný a teď jsem se i bála aby to ve mě vydrželo
A hlavně proto že jsem měla u prvního cukrovku, ale naštěstí ne vážnou, jen jsem držela dietu. No a s tím co to bude je to horší než při prvním. To to bylo celkem jedno
Teď bych tu holčičku i když počítám s tím že to bude kluk. ![]()
Lem já zase chci kloučka a taky to nejspíš bude druhá rošťanda ale až v budoucnu ![]()
A to musíš držet drastickou dietu nebo jen na sladký? No nejspíš to nebude nic moc viď?
No drastickou ne, ale jen sladký to taky nebylo. No byla to pakárna. Tak jsem zvědavá jestli pak budu zase. Měla jsem to rozpočítaný, protože jsem se měřila před jídlem a dvě hodiny po jídle. A tak tedy třikrát denně. A teď když jsem měla chuť na nějakou svačinu mezi tak mi to nevycházelo, protože bych ty hodnoty měla vyšší už před jídlem. A když po jídle byli hodně vysoký tak jsem musela napsat co jsem jedla. Sladký jsem trochu mohla, ale moc ne.
Holky,já jsem z toho na palici,mě se pořád nedaří přihlásit z domova,ani když jsem si založila nový profil ![]()
většinou býváme venku… kdyby něco tak jsem spíš na mobilu 604 455 672 a nebo na mailíku: amoureuxs@seznam.cz ju..ppapa a pěkný víkend,my jsme zas u přítele
Čau holky, tak se konečně po týdnu taky hlásím! V pondělí 22.3. ve 14:17 se narodila Andulka, 51 cm a 3460 g
V sobotu nás pustili, dnes jsme první den samy doma bez taťky.. teprve si na všechno zvykáme a se vším se seznamujeme, ale je to nejkrásnější pocit na světě, fakt!
![]()
Porod dlouhej a náročnej, v neděli postupně odtékala voda, v pondělí v půl jedné v noci rupla definitivně, začly kontrakce po 4 minutách, asi ve tři jsme jeli do porodnice, než byl hotovej příjem, bylo kolem pátý.. všechny kontrakce křížový, hnus největší, takže jsem byla většinu času jen ve sprše nebo na monitoru a mezi kontrakcema občas odpočívala (spánek chyběl..). Ještě celé dopoledne jsem byla „na dva těsně“, po tabletě „na dva volně“, pak infuzi, pak další a pak už jsem myslela, že polezu po zdi, že moje záda nejsou moje.. kolem jedenácté otevřená asi na čtyři, tak klystýr, celkem úlevná záležitost, a mezi jednou a druhou hodinou najednou osm až devět, tak si přitlačujte.. vůbec jsme neměli tu fázi „teď netlačte, nesmíte“. Tak jsem si chvíli přitlačovala, ačkoli už jsem teda byla fakt unavená, ale tlačení byla aspoň nějaká změna - dost mě ubíjelo, že mě to bolí, ale nikam to nespěje. Když to začalo konečně někam spět, aspoň mě to trochu potěšilo a motivovalo. No a za pár chvilek se malá vyloupla, já mám dva malé stehy, takže pohoda, a malá Apgar 10-10-10. Jen tak trochu ze slušnosti zaplakala, aby se neřeklo, a pak celé ty dvě hodiny odpočívání na sále koukala modrýma očkama na svět a špulila pusinku. Krásně a brzo se přisála, je to pohodářka
Zpracuju záplavu fotek a hodím brzy odkaz ![]()
Rían tak to strašně moc gratuluji. Už jsem si říkali že už jí máš asi u sebe na světě. Tak hlavně když jste to obě v pohodě zvládli. Bolesti chápu. Já taky měla v zádech a kyčlích ale nemohla jsem chodit abych si ulevila. Byla jsem pořád na přístrojích. Tak už se moc těšíme na fotky. A hodně štěstíčka a zravíčka oběma
Za chvíli vám to půjde od ruky, neboj.
Rian,i já se přidávám ke gratuluci a vítám Andulku na světě, přeji jí hodně zdravíčka,lásky, mlíčka od maminky, hodně radosti v životě..at vám dělá jen a jen radost a máte se všichni rádi ![]()
tak my jsme ještě zůstali v Teplicích,domů pojedem bud večer či zítra dopoledne,odpoledne jdem totiž na 6 měsíční prohlídku,tak jsem zvědavá o kolik jsme zas těžší
počítám,že budem mít už tak 10kg
no ale co,hlavně že je Tomík zdraví a má se čile k světu…
Příspěvek upraven 14.04.10 v 10:27
Rían i my se přidáváme ke gratulacím a Andulku vítáme na světě a tobě přejem hodně mlíčka a pevné nervy.
za chvilku si uděláte režim a bude to v poho ![]()
simiki tak to musíme udělat ten srazík než se nám odstěhuješ
dvanác to je skoro dospělí nooo spíš puberťák co? ![]()
Lem a jak je tobě?
Jedna Andulička na ukázku:
http://lh6.ggpht.com/…P1090229.JPG
A jinak je to všechno zde:
http://picasaweb.google.com/…rvniOkamziky#
http://picasaweb.google.com/…lcinPrvniDen#
http://picasaweb.google.com/…inPrvniTyden#
Rían Andulka je fakt nádherná. Já chci taky
Hlavně aby se vám dařilo.
Mě je celkem fajn. Jen nesmím někde dlouho stát a v centrech kde je nedejchatelno je mi hned na omdlení a musím ven. No a k tomu záda a kyčle. Dneska jsme byli na UTZ a mimi je v pořádku, ale nevím co to je. Tak musím ještě vydržet do pátku.
Simiki taky mě napadlo že nám asi za chvíli utečeš
Hlavně jestli jsi šťastná, ale chápu že hned se nechceš natrvalo stěhovat. My jsme tedy s manou byli hned spolu tím že měl byt a já u rodičů, ale tojsme byli bez dětí.